Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Zatím není na pořadu dne.

Budišov je zatím odložen na neurčito, nejdříve se musí dodělat hlavní tahy.

A jaké plány máš s Frýdlantem, jak jsi psal v "hlášení chyb" ;-)

ZSSK 120 ;) Po novom od trenčína :P si myslím :D

CANDY napsal:

Tak toto je uz jake bombardovanie :D Trosku moj pokec k tym zelanym usekom... ja si myslim ze pan stavitel aj tak postavi to na co bude mat chut. A ani sa mu vobec necudujem, ked pri editore trate stravi take nepredstavitelne mnozstvo casu tak je jasne ze stavia v prvom rade to, k comu ma vztah. Ked tak pozeram na toto vlakno tak rozmyslam ze vyhoviet kazdej poziadavke je nemozne, priam az na obesenie (este ze si z toho nic nerobi :D ), to jedine by Martin musel zamestnat este 10 stavitelov a hadam 50 modelarov :rolleyes: projekt trate 321 je uz teraz tak rozsiahly, ze stavitel ulahodil asi drtivej vecsine z nas. Pre mna osobne uz len usek z Puchova po Kosice je splnenie mojho zeleznicneho sna. Samozrejme aj ja si zelam urcite useky ale silit to rozhodne netreba. Skor si treba vazit to co je a poriadne prebadat kazdy kut trate 321 a vychutnavat si kazdy novy usek trate. To znamena menej zobrat na fore a viac hrat a hned ten cas do novej aktualizacie rychlejsie ubehne :D a za par rokov aj tak budeme mat skoro vsetky hlavne tepny jak v Cechach tak na Slovensku a naviac v kvalite, ktora nema v porovnani s inymi tratami vo svete obdoby. Este sa mi na Stavitelixx pacia jeho prekvapenia. Nikdy neprezradi na com dalsom este pracuje a celkovy vysledok je vzdy paradny. Tesim sa na to prekvapko aj teraz, nech uz to je akykolvek usek. Aj tak toho mojho useku sa tiez casom dockam, a aj si v pohode pockam.

eurostar_mikso napsal:
CANDY napsal:

Tak toto je uz jake bombardovanie :D Trosku moj pokec k tym zelanym usekom... ja si myslim ze pan stavitel aj tak postavi to na co bude mat chut. A ani sa mu vobec necudujem, ked pri editore trate stravi take nepredstavitelne mnozstvo casu tak je jasne ze stavia v prvom rade to, k comu ma vztah. Ked tak pozeram na toto vlakno tak rozmyslam ze vyhoviet kazdej poziadavke je nemozne, priam az na obesenie (este ze si z toho nic nerobi :D ), to jedine by Martin musel zamestnat este 10 stavitelov a hadam 50 modelarov :rolleyes: projekt trate 321 je uz teraz tak rozsiahly, ze stavitel ulahodil asi drtivej vecsine z nas. Pre mna osobne uz len usek z Puchova po Kosice je splnenie mojho zeleznicneho sna. Samozrejme aj ja si zelam urcite useky ale silit to rozhodne netreba. Skor si treba vazit to co je a poriadne prebadat kazdy kut trate 321 a vychutnavat si kazdy novy usek trate. To znamena menej zobrat na fore a viac hrat a hned ten cas do novej aktualizacie rychlejsie ubehne :D a za par rokov aj tak budeme mat skoro vsetky hlavne tepny jak v Cechach tak na Slovensku a naviac v kvalite, ktora nema v porovnani s inymi tratami vo svete obdoby. Este sa mi na Stavitelixx pacia jeho prekvapenia. Nikdy neprezradi na com dalsom este pracuje a celkovy vysledok je vzdy paradny. Tesim sa na to prekvapko aj teraz, nech uz to je akykolvek usek. Aj tak toho mojho useku sa tiez casom dockam, a aj si v pohode pockam.

Opravdu moc pěkně napsané a vážím si toho, děkuji.

Na příští rok plánuji speciální aktualizaci, něco z trochu jiného soudku, než doposud, dotkne se mimo jiné i zmíněného Frýdlantu, ale samozřejmě neprozradím o co jde a můžete hádat třeba celý den, tohle stejně neuhádnete:D

Candy, jen připomínám, že z nového úseku Trenčín - Bratislava nemám žádné podklady, ani plány stanic, ani poloměry oblouků, ani výškový profil atd, dokud nebudou k dispozici všechny potřebné materiály, nemůžu tu trať postavit.
Kdysi bych to neřešil a postavil ji od oka, ale teď už jsem na to asi moc starý:D
A já opravdu nemám žádnou možnost je někde sehnat, takže pokud mi v tom nepomůžete Vy uživatelé, ta trať prostě nebude.
Vždyť uživatelů MSTS jsou stovky, možná tisíce, určitě je mezi nimi někdo, kdo má možnost něco sehnat...

No já přeci jen něco tuším, no ale jsem zvědav, zda to je ono, či ne. Lukáš

Stavitelxx napsal:
....
dokud nebudou k dispozici všechny potřebné materiály, nemůžu tu trať postavit.
Kdysi bych to neřešil a postavil ji od oka, ale teď už jsem na to asi moc starý:D
....
Koukám, že jsme došli ke stejným závěrům. Mě opravy tehdejšího stavění "od oka" jen podle fotek a leteckých map stály minimálně rok života. :D

Stavitelxx: aháá ;) tak prepáč Martine, ja som len trošku narážal na video čo ti jeden hráč poskytol ;) :D ok tak sa nechám prekvapiť :D držím palce Martin nech sa darí ;)

Stavitelxx až bude Ústí tak to bude super pak by to chtělo trať 171 Praha - Beroun můžu natočit video. To by nemělo chybu a přeju hodně zdaru při stavbě trati.

Luky napsal:
ondra135: Nepřeháníš prosím Tě trošku, diktovat někomu jakou trať a kdy ji má kdo stavět. A pokud ti jde o trať 171, tak tu staví pan Šemora.

Co je na tom špatného, že Ondra řekl svůj názor, co by byl rád aby se stavělo? Já teda na tom nevidím nic špatného. Je pravda, že Zbyněk staví směrem na Beroun, ale i Martin má podle mapy v plánu dostavět trať nejen do Berouna, ale i do Plzně. Tudíš Ondra nic nikomu nediktuje, protože už je to v plánu dávno ;-)

Mě to vůbec nevadí, klidně můžete diktovat, co a kdy mám stavět, ale stejně vám to bude houby platné, protože mám svojí hlavu a svoje plány:P

Spíš byste mě měli do toho stavění dokopat, teď jsem měl dva dny volno a strávil jsem je u Far Cry a Trasport Tycoonu

Naposled editoval moderátor:

Naprosto souhlasím Luky, že musíme bejt rádi za každej kilometr :-). Také jsem se třeba Zbyňka ptal, jestli bude stavět 026 do Broumova, a to kvůli tomu, že ta trať vede kolem naší chalupy, tak jen jsem špicloval, jestli by nějáká ta šance byla ;-). Škoda že nejde spojit tráť Martina a Zbyňka, alespoň myslim zrovna 231 + 020 připojit k této trati, byla by to velká možnost pro odklony a variability tras ;-)

Poprosil bych o STOP balastu a srač..... DĚKUJI

Marco: Pakliže vymodelujeme nějaké objekty, šance tam, je. Já už něco chystám na trutnovskou trať ale jestli to najde někdy uplatnění, netuším.

Ahoj jestli si myslíte že někomu diktuju aby udělal trať 171 tak jste na omilu. Já píšu jen názor, že by bylo pěkný kdyby se ta trať postavila moc se těším až bude Ústí, ještě by to chtělo udělat kus do Kutné Hory aby se mohlo dělat více aktivit.. Začínám dělat aktivitu R 976 tak doufám, že to vyjde. Přeju hodně zdraru při stavbě trati.

Stavitelxx napsal:
Mě to vůbec nevadí, klidně můžete diktovat, co a kdy mám stavět, ale stejně vám to bude houby platné, protože mám svojí hlavu a svoje plány:P

Spíš byste mě měli do toho stavění dokopat, teď jsem měl dva dny volno a strávil jsem je u Far Cry a Trasport Tycoonu

Transport Tycoon je martine starej,vem si novější bud lokomotion nebo simutrans :D

Transport Tycoon není starý, vždyť poslední verze (Open TTD) vyšla tuším v půlce letošního roku.
Ale hlavní je, že já už na jedné mapě pracuju zhruba 8 let, je to větší projekt, než Trať 321, tak to přece nezahodím :D
Když už přecházet na novější verze her, spíš by mě víc lákalo přejít na Train Simulator 2012, když jsem kouknul na obrázky z Prahy Vršovic, tak mi spadla čelist

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře