RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou
dukostav napsal:
Martine, začím se bát že přestaneš tvořit do MSTS. =-O
Abych se přiznal, jeden čas jsem hodně uvažoval o tom, že stavbu Tratě 321 ukončím a začnu stavět nanovo v RW, přece jenom je to nový simulátor, graficky vypadá velice pěkně, stavitelé mají více možností (obloukové přechodnice, naklápění kolejí...) a hlavně je stabilnější, žádné blbé hlášky o sms objektech, pády v Praze atd.
Ale už jsem si to rozmyslel, zůstanu věrný Trati 321, jednak proto, že za těch 6 let už k ní mám jistý vztah a nemůžu ji nechat rozestavěnou a taky kvůli toho, že už nemám tolik elánu pouštět se do něčeho nového.
Už mi pomalu táhne na 30 a poslední dobou se více věnuji přátelům, rodině, hospůdce...

...kdo ví kdy příjde nějaká ta manželka a děti.......prostě si myslím, že tak dlouho u toho stavění nevydržím, abych začínal nový projekt, to už nechám někomu mladšímu.
Během pár let dotáhnu Trať 321 do zdárného konce - dodělám rozestavěné úseky, plánované úseky, Cheb a pak už to počítače stejně nezvládnou, takže bude nejvyšší čas skončit
Navíc já si stejně myslím, že až se RW začne pořádně rozvíjet, až se tam začnou tvořit modely ve velkém a stavět české tratě, tak MSTS půjde pod kytičky.
Možná je to jen můj názor, no však uvidíme za pár let.
Edie napsal:
Ahoj Martine, je prosim te mozne, ze bys mi zaslal mapu pro openTTD?
Jasně, pošlu.