Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Když vyšla aktualizace 20, tak nebyla aktualizována zjednodušená Praha, to jsem tu tenkrát psal. Až vyjde aktualizace 21, budou už databáze shodné.

Tu nejako zamrzol cas sa mi zda :-) 2 tyzdne bez prispevku to tu este nebolo. A zrovna pred vydanim aktualizacie. Admin tu tych nedockavcov pekne cisti urcite:-) Teraz ale urcite prehovorim za vecsinu cakatelov. Cakat mesiac po dokonceni 15 km aktualizacie na jej vydanie kvoli zltemu vlaku mi nepride moc prijemne. Ze by autor chystal aj nejaku premakanu aktivitku zlteho expresu? ...ked uz teda cakame na tie zlte vozne...

eurostar_mikso napsal:
...ked uz teda cakame na tie zlte vozne...
Ano a kdo si počká, ten se dočká

Naposled editoval moderátor:

Přitom ty žluté vozy už "prý" jsou. Dokonce už tu někdo dal screen, ale byla to prý "z nouze ctnost".

Nejsou. Nedávno byla sháňka po výkresu, a to znamená co? Chytřejší si jistě doplní.

Neboli tie fotky zltej supravy nahodou z trainzu alebo railworks? Martine nemohol by si prosim dat nejaky screeny z novych usekov zatial? Ako taku malu chutovku bo sme hladovi :-)

Mě už to čekání taky nebaví, zase jsem se teď trochu přeorientoval na Flight simulator a brouzdám s A380 po celém světě :D
Aktualizaci dám na web pravděpodobně 1. února, to už musím, jinak bych se nemohl ukázat na slezině v Praze.....

Martine nepovoluj, jednou si řekl až bude RegioJet tak žádnej první únor. :D:D:P

Martine, nejsi jediný, kdo se teď věnuje FS, taky zkouším lítat.
Jen takové malé video, které by se ti mohlo líbit: http://www.youtube.com/watch?v=nYDba1UsgHc

Dobře, tak až bude RegioJet :D:P

Moc pěkné video, hned bych si to s tím človíčkem vyměnil, akorát se mi u těch některých airbusů nelíbí ten ovládací joystick, ještě pro levou ruku, s tím bych měl problémy přistávat, není nad klasické páky :D

Stavitelxx napsal:
Dobře, tak až bude RegioJet :D:P

Moc pěkné video, hned bych si to s tím človíčkem vyměnil, akorát se mi u těch některých airbusů nelíbí ten ovládací joystick, ještě pro levou ruku, s tím bych měl problémy přistávat, není nad klasické páky :D

Dokial bude regiojet tak to Martine stihnes este dostavat po Bad Schandau :-) ..jj 1. februar berem za slovo :-)

Martin udělal překlep. Aktualizace přece bude 31. února. :D
Ale obdivuji Martina, jak si s Vámi hraje. Vše má dávno hotové, létá si s letadýlkama a jen vás tady škádlí, kdy to vypustí :D
To já takový klid před aktualizací nemívám. Ješte tady musím tohle dodělat, tady to ještě není ono, zatímco hodiny vydání aktualizace odpočítávají a čas se blíží k nule :D

Zbyněk Šemora napsal:
Ale obdivuji Martina, jak si s Vámi hraje. Vše má dávno hotové, létá si s letadýlkama a jen vás tady škádlí, kdy to vypustí :D
To já takový klid před aktualizací nemívám. Ješte tady musím tohle dodělat, tady to ještě není ono, zatímco hodiny vydání aktualizace odpočítávají a čas se blíží k nule :D

Dlouho jsem teď přemýšlel, než mi to došlo, proč zrovna 31. února.....jo Zbyňku, dostal jsi mě :D
Já mám klid proto, že aktualizace už je hotová, takže na mě nic netlačí, teď si spíš lámu hlavu s přistáváním, abych zase neposlal Airbus do lesa, jako včera...bože tolik mrtvých

Jinak tato aktualizace opravdu nic extra nepřinese, jen jsem dodělal koleje do Ústí + "něco málo navíc".
Až ta další aktualizace bude zajímavější, kromě nových úseků se změní textura kolejiště (částečně jsem se inspiroval tratí BP), začal jsem používat přestavníky na výhybkách, ve Svinově bude nový model nádraží od Matese, změní se i systém opakovacích předvěstí, aby na návěstidle svítila pouze výstraha s bílým světlem a né 40 km/h jako doposud, no bude toho dost ;-)

Stavitelxx napsal:
... nic extra nepřinese, jen jsem dodělal koleje do Ústí + "něco málo navíc".

Pro mě, jako ústečáka to je pořádná extra porce ;).

Ja si myslím, že sa treba držať osvedčeného - " až po žních ... " :D

PS: Ja som kvôli MSTS a Railworks FSku vypustil úplne a už ju ani nemám v stroji, keď som pred rokom bol nútený všetko komplet preinštalovať ...

Aby Vás pak někdo neposlal do haj*lu s tou chemií:D

Stavitelxx napsal:
Zbyněk Šemora napsal:

Dlouho jsem teď přemýšlel, než mi to došlo, proč zrovna 31. února.....jo Zbyňku, dostal jsi mě :D
Já mám klid proto, že aktualizace už je hotová, takže na mě nic netlačí, teď si spíš lámu hlavu s přistáváním, abych zase neposlal Airbus do lesa, jako včera...bože tolik mrtvých

Jinak tato aktualizace opravdu nic extra nepřinese, jen jsem dodělal koleje do Ústí + "něco málo navíc".
Až ta další aktualizace bude zajímavější, kromě nových úseků se změní textura kolejiště (částečně jsem se inspiroval tratí BP), začal jsem používat přestavníky na výhybkách, ve Svinově bude nový model nádraží od Matese, změní se i systém opakovacích předvěstí, aby na návěstidle svítila pouze výstraha s bílým světlem a né 40 km/h jako doposud, no bude toho dost ;-)

Ahoj Martine,bude v aktualizaci taky nový model stanice Kúty?

Edie napsal:
Stavitelxx napsal:
... nic extra nepřinese, jen jsem dodělal koleje do Ústí + "něco málo navíc".

Pro mě, jako ústečáka to je pořádná extra porce ;).

Mno já bych to viděl směrem na Cheb.Když martin chce Excelsiora jezdit :D.Tak trat na cheb bude to navíc :D

[/quote]

[/quote]

Martine mi piloti bezmotorových letadel máme takové jedno pravidlo.Nahoru můžeš,Dolů musíš !,ale né do lesa :DJá FSX Létám taky.A380 je tak bombovej Airbus a klidnej,že to sedá samo.Mě místo do lesa se mi pouze podařilo sednout ve 3/4 dráhy,ale moje zkušenosti z reálu jsou takové,že v tomhle případku už to neubrzdíš,tak jsem radši přešel do přihání full plyn a opakovačka :D.pak se to už podařilo.Lukáš

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře