Zbyněk Šemora napsal:
Martin udělal překlep. Aktualizace přece bude 31. února.

Ale obdivuji Martina, jak si s Vámi hraje. Vše má dávno hotové, létá si s letadýlkama a jen vás tady škádlí, kdy to vypustí

To já takový klid před aktualizací nemívám. Ješte tady musím tohle dodělat, tady to ještě není ono, zatímco hodiny vydání aktualizace odpočítávají a čas se blíží k nule
Dlouho jsem teď přemýšlel, než mi to došlo, proč zrovna 31. února.....jo Zbyňku, dostal jsi mě

Já mám klid proto, že aktualizace už je hotová, takže na mě nic netlačí, teď si spíš lámu hlavu s přistáváním, abych zase neposlal Airbus do lesa, jako včera...bože tolik mrtvých
Jinak tato aktualizace opravdu nic extra nepřinese, jen jsem dodělal koleje do Ústí + "něco málo navíc".
Až ta další aktualizace bude zajímavější, kromě nových úseků se změní textura kolejiště (částečně jsem se inspiroval tratí BP), začal jsem používat přestavníky na výhybkách, ve Svinově bude nový model nádraží od Matese, změní se i systém opakovacích předvěstí, aby na návěstidle svítila pouze výstraha s bílým světlem a né 40 km/h jako doposud, no bude toho dost