Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Proč se ptáš prosím tě tady?! Co to má společného s tratí? No, nic, že?

Edie napsal:
Proč se ptáš prosím tě tady?! Co to má společného s tratí? No, nic, že?
No, tentokrát mi to přijde od Rdka jako takové popíchnutí, poněvač někde v dřívějším příspěvku píše Martin, že bude nová aktualizace, až bude RegioJet. Takže to i když malinko s tratí souvisí.:D:D:D
Dan

Když jsme u tý tratě a aktualizace. Počkáme co všechno Martin přichystal a pak bys Dane mohl udělat nějakou pěknou dispečerku s bastardem. Je na to vypracovanej turnus. Dispečerka tam je na přetahy mezi DC a Bádem. Snad jestli jsem to správně pochopil přetahuje i vlaky dopravce ITL přes styk (podle Martina se jedná převážně o kotle a na našem území by to měla vozit nějaká polská svině/lokomotiva ;) ). Dala by se do aktivity zapracovat nějaká mimořádnost atd. Chtělo by to také zjistit od někoho místního, co přesně ta dispečerka vozí za výkony ať neděláme nesmysl. Však jak se ti bude chtít. Stejně musíme počkat na aktualizaci :)

Na tohle by ti mohl odpovědět Karlos :).

Jestli z Bad Schandau do Děčína tahá vlaky pro ITL bastard od Carga netuším.
Co se týká té polské mrchy, tak jde o stroj řady ET 22 (elektricna towarova, či jak se to píše) a vozí vlaky dopravce IDS Cargo, který má i nějaké lok 742 a těmi jezdí do Bádu. ET 22 jezdí z Děčína, či Ústí někam na Moravu a zpět. Nejedná se pouze o jeden stroj té řady, ale vyskytuje se zde v několika kusech, onehdá 3. Vyskytují se na obou březích Labe.
Co se jinak týká provozu "soukromých" dopravců, tak se velice často stává, že jde o dopravce X a jede na licenci dopravce Y.

foto viz:
odstavená ET22-1000 na kolejišti Ústí n/L vnější
8bfc561bbb75134dcb9c807145b8b7bf.jpg

ET22-668 s vlakem dopravce IDS Cargo opouští Ústí n/L hl.n. obvod osobní nádraží a vjíždí do Ustí n/L hl.n. obvod Sever a směřuje dále do Děčína.
b339723d22e61748451ba269bb962c5c.jpg

Naposled editoval moderátor:

Tak Martine, kde to vázne :D :D ?

Zdravím,
tak kdo chce, může stahovat aktualizaci ze stránek Tratě 321.

Dnes opravdu jen stručně, co je v aktualizaci nového.
Takže dokončený úsek z Lovosic do Ústí nad Labem, v Praze jsem trochu zkrátil hlášení staničního rozhlasu, protože občas hra spadla, když bylo ve stanici více trafficů, opravil jsem chybně osazené návěstidlo a staniční cedulku v Hodoníně, odbočka Dolná Štubna má novou budovu, kterou vymodeloval Brzda, všechny brány a sloupy TV mají větší zobrazovací vzdálenost (aby se nezobrazovaly teprve kousek před vlakem) a na starých tratích jsem použil originálnější modely rychlostních předvěstí, pískáčků a značek upozorňujících na blížící se zastávku, to vše od Somatka.
Hlášení rozhlasu přibylo v Ústí nad Labem.

Jinak se omlouvám za nepropracovanou krajinu v Ústí nad Labem, ale okolí hlavního nádraží je ohledně počtu objektů hodně náročné na MSTS a nic víc už se udělat nedalo.
Kdybych tam naflákal ještě více objektů, skončilo by to stejnými kolapsy jako v Praze.

Poděkování patří Dasikovi za úpravu internetových stránek, Jefferovi za aktualizaci map, Somatkovi a Brzdovi za objekty, ale hlavně obrovské DÍKY Matesovi, který vymodeloval skoro celé Ústí i okolní stanice. Všechny objekty od Matese už jsem tady nedávno ukazoval a ještě přibudou další, v příští aktualizaci.

No a v příští aktualizaci bude trať prodloužena buď směrem na Děčín, nebo směrem na Most, to se ještě uvidí.
Zmiňoval jsem se, že letos chystám jednu speciální aktualizaci, ale asi to nestihnu, takže ta bude spíš až za rok...

Kdo chce nadále používat zjednodušenou Prahu, stáhněte si její aktualizaci z tohoto odkazu:
http://www.trat321.cz/aktualizace/praha.rar

Teď už je databáze zjednodušené Praha totožná s klasickou Prahou, takže aktivity budou fungovat pod oběmi verzemi.

A to už je asi vše, snad jsem na nic nezapomněl.
Tak ať se daří, pěkný večer přeji.
Martin

Ještě že sedím na CESNETU, a budu to mít stažený do 3 minut. Už se nemůžu dočkat! Díky Martine.

Martine, to Ústí je špica!!
Nemá to chybu, teda, 2 malilinkaté. Je škoda, že zatím nejsou origo objekty pro řídící věž u Zoo, a boudu na západě, ale to nevadí :). Co mi spíš víc "vadí" je to, že u některých výměn není poznat, kam mám přehozeno.
Ale jak říkám, je to špica, jako bych tam opravdu seděl v reálu. Mockrát díky!

Taky se přidávám a smekám. Ty sloupy TV, to je teď úplně jiná káva. Jako v reálu :D

Díky za aktualizaci!

Stavitelxx napsal:
....
Kdo chce nadále používat zjednodušenou Prahu, stáhněte si její aktualizaci z tohoto odkazu:
http://www.trat321.cz/aktualizace/praha.rar

Teď už je databáze zjednodušené Praha totožná s klasickou Prahou, takže aktivity budou fungovat pod oběmi verzemi.
....

Nevim, jestli mi něco neuniklo, ale v čem spočívá "zjednodušená Praha"?
Díky :)

No Martine to je absolutní paráda! Děkujeme pěkně ;)

Dobré mrazivé ráno, tak to je paráda smekám nad tímto uměním.

I já se přidávám k řadě gratulantů nad veleúspěšnou aktualizací tratě a těším se, jak hned nový úsek přiskočí do mé nové aktivity.:)
Děkuji Martinovi a všem, kteří se spolupodíleli.

Tak se nám narodilo po devíti měsících Ústí nad Labem. Samozřejmě i já se připojuju k ostatním gratulantům. Zůstal jsem štajf když jsem v dálce uviděl zdymadlo a za ním Střekovský hrad. Prostě nádhera.
Díky Martine.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře