RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou
Zdravím,
tak kdo chce, může stahovat aktualizaci ze stránek Tratě 321.
Dnes opravdu jen stručně, co je v aktualizaci nového.
Takže dokončený úsek z Lovosic do Ústí nad Labem, v Praze jsem trochu zkrátil hlášení staničního rozhlasu, protože občas hra spadla, když bylo ve stanici více trafficů, opravil jsem chybně osazené návěstidlo a staniční cedulku v Hodoníně, odbočka Dolná Štubna má novou budovu, kterou vymodeloval Brzda, všechny brány a sloupy TV mají větší zobrazovací vzdálenost (aby se nezobrazovaly teprve kousek před vlakem) a na starých tratích jsem použil originálnější modely rychlostních předvěstí, pískáčků a značek upozorňujících na blížící se zastávku, to vše od Somatka.
Hlášení rozhlasu přibylo v Ústí nad Labem.
Jinak se omlouvám za nepropracovanou krajinu v Ústí nad Labem, ale okolí hlavního nádraží je ohledně počtu objektů hodně náročné na MSTS a nic víc už se udělat nedalo.
Kdybych tam naflákal ještě více objektů, skončilo by to stejnými kolapsy jako v Praze.
Poděkování patří Dasikovi za úpravu internetových stránek, Jefferovi za aktualizaci map, Somatkovi a Brzdovi za objekty, ale hlavně obrovské DÍKY Matesovi, který vymodeloval skoro celé Ústí i okolní stanice. Všechny objekty od Matese už jsem tady nedávno ukazoval a ještě přibudou další, v příští aktualizaci.
No a v příští aktualizaci bude trať prodloužena buď směrem na Děčín, nebo směrem na Most, to se ještě uvidí.
Zmiňoval jsem se, že letos chystám jednu speciální aktualizaci, ale asi to nestihnu, takže ta bude spíš až za rok...
Kdo chce nadále používat zjednodušenou Prahu, stáhněte si její aktualizaci z tohoto odkazu:
http://www.trat321.cz/aktualizace/praha.rar
Teď už je databáze zjednodušené Praha totožná s klasickou Prahou, takže aktivity budou fungovat pod oběmi verzemi.
A to už je asi vše, snad jsem na nic nezapomněl.
Tak ať se daří, pěkný večer přeji.
Martin