Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Do Bad Schandau snad někdy trať bude, ale ne v aktualizaci 22, prozatím budete muset končit v Děčíně :)

Stavitelxx napsal:
Do Bad Schandau snad někdy trať bude, ale ne v aktualizaci 22, prozatím budete muset končit v Děčíně :)

A bude aktualizace jen o úseku Ústí - Děčín nebo pro nás chystáš překvapení navíc?:)

Stavitelxx napsal:
Jasně že chystám překvapení :D

Ladce - Trencianska Tepla :-) alebo aspon novy most v Povazskej :-) inak pred par dnami som si dal od Tigyho trat 090 a ten rozdiel to je neuveritelne. Smekam pred tebou, kam sa hrabe Railworks pri tvojej preciznosti.

Kdyby jste si přečetli pár stránek zpět přišli by jste na to, že se bude rekonstruovat naše krásné Ostravsko. Tož kurde Martine diky za tyn Děčin, a už se nemužu dočkat, jak si to pofičim po rekontruovane 320.

eurostar_mikso napsal:
... kam sa hrabe Railworks pri tvojej preciznosti.
Tohle je zase co za poznámku?

Taky jsem se podivil, ale nechal jsem to být. Teď Roman a Hekl udělali veliký pokrok.

A bude i ve 22.aktualizaci i Ostrava-Svinov od Matesa?
Psalo se před tým, že prý bude. :)

Stavitelxx napsal:
Jasně že chystám překvapení :D
No, když tak se tady psalo něco o Ostravsku, (už teď se hrozím jak zas budu opravovat aktivitu Ranní šichta OKD :D ) že by ses vydal do našich luhů a hájů a protáh si trať sz Frýdlantu do Frenštátu? Popřípadě až Valmezu. ;);)

V aktualizaci 22 bude Svinov od Matese a taky Choceň, rovněž od Matese.

Edie napsal:
Taky jsem se podivil, ale nechal jsem to být. Teď Roman a Hekl udělali veliký pokrok.

Nechapavym ASI treba vysvetlit :D : Mala to byt pochvala pre Martina za to ze vdaka nemu sa jeho trate na ovela starsom MSTS vyrovnaju aj najnovsim simulatorom. Je na to nieco zle?

eurostar_mikso napsal:
Je na to nieco zle?
Ne není. Až na to, že v tom předchozím příspěvku jsi napsal něco úplně jiného. ;)

Ahoj Martine, mohl by jsi mi prosim tě říct, kde na svých tratích chystáš změny poloh kolejí, kde budeš například něco měnit a rekonstruovat na již postavených úsecích? Řekněme tak do 2 let. Rád bych to prosim tě věděl alespoň orientačně, jestli by to bylo možné, kvůli tvorbě aktivit. Děkuji za odpověď

MP: To jako že by jsi kvůli tomu dva roky na daným místě netvořil aktivity? Na to je život příliš krátký a vrtkavý, nemyslíš?...

Marco Polo napsal:
Ahoj Martine, mohl by jsi mi prosim tě říct, kde na svých tratích chystáš změny poloh kolejí, kde budeš například něco měnit a rekonstruovat na již postavených úsecích? Řekněme tak do 2 let. Rád bych to prosim tě věděl alespoň orientačně, jestli by to bylo možné, kvůli tvorbě aktivit. Děkuji za odpověď

Tuhle otázku mi aktivitáři kladou pořád dokola, už dlouhé roky :D
Já to nevím dopředu, i když si třeba dneska myslím, že se nic měnit nebude, tak druhý den mi nějaký modelář pošle vymodelovanou stanici a já kvůli toho musím rozkopat koleje, to jsou prostě nepředvídatelné situace.
Aktivity tvořte, jako by se nic nedělo, když se někde rozkopou koleje, tak se aktivity opraví, to je hold "riziko podnikání":D a věřte tomu, že mě to překopání stanice dá mnohem víc práce, než vám oprava aktivity, tak si nestěžujte a tvořte :D :D :P
Prozatím byly upravené některé boční koleje ve Svinově, kvůli modelu od Matese a Deterio vytvořil originál výhybku na 120 km/h v Poříčanech, takže i tam jsem to musel upravit, jinak zatím nic.
Ale vím, že se v modelářských dílnách tvoří další modely, kvůli kterým bude třeba rozkopávat trať na mnoha místech, záleží jen na tom, jestli budou rychlejší modeláři s dokončením modelů, nebo já s vydáním aktualizace :D

Martine co se týká vyhýbek na 120,použí z xtracku 2_5 vexle.Tato vexle je kordinovaná na 160,a dle toho co jsem koukal má i stejnou délku.I stejnej poloměr do oblouku.Když už si začal používat 3_0 vexli,tak použí 2_5 vexli a máš vystaráno.Lukáš

KimiR napsal:
Martine co se týká vyhýbek na 120,použí z xtracku 2_5 vexle.Tato vexle je kordinovaná na 160,a dle toho co jsem koukal má i stejnou délku.I stejnej poloměr do oblouku.Když už si začal používat 3_0 vexli,tak použí 2_5 vexli a máš vystaráno.Lukáš

Ahoj, ale teď jsem se koukal do XT a 2_5 je jen do 130, do 160 je 2_0 ale vzhledem k tomu ze tam je odbočka na 120 mělo by to stačit.

Ahoj Martine, vím, že plánuješ do budoucna větší rekonstrukci Ostravska, ale nemohl bys alespoň prozatím tak nějak provizorně elektrifikovat úsek z Kunčic na hlavní nádraží? Tudy totiž jezdí od letošního GVD Jančura.

Nejen Vančura ale i Pendolino do Havářova přes Stodolní.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře