RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou
Marco Polo napsal:
Ahoj Martine, mohl by jsi mi prosim tě říct, kde na svých tratích chystáš změny poloh kolejí, kde budeš například něco měnit a rekonstruovat na již postavených úsecích? Řekněme tak do 2 let. Rád bych to prosim tě věděl alespoň orientačně, jestli by to bylo možné, kvůli tvorbě aktivit. Děkuji za odpověď
Tuhle otázku mi aktivitáři kladou pořád dokola, už dlouhé roky
Já to nevím dopředu, i když si třeba dneska myslím, že se nic měnit nebude, tak druhý den mi nějaký modelář pošle vymodelovanou stanici a já kvůli toho musím rozkopat koleje, to jsou prostě nepředvídatelné situace.
Aktivity tvořte, jako by se nic nedělo, když se někde rozkopou koleje, tak se aktivity opraví, to je hold "riziko podnikání"

a věřte tomu, že mě to překopání stanice dá mnohem víc práce, než vám oprava aktivity, tak si nestěžujte a tvořte

Prozatím byly upravené některé boční koleje ve Svinově, kvůli modelu od Matese a Deterio vytvořil originál výhybku na 120 km/h v Poříčanech, takže i tam jsem to musel upravit, jinak zatím nic.
Ale vím, že se v modelářských dílnách tvoří další modely, kvůli kterým bude třeba rozkopávat trať na mnoha místech, záleží jen na tom, jestli budou rychlejší modeláři s dokončením modelů, nebo já s vydáním aktualizace