Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Zbyněk Šemora napsal:
Já o tom přemýšlet nemohu, protože je nemám. Já je znám jen z vyprávění od Deteria i s obrázky a výkladem, jak to má vymyšlené.
Zbyňku,některé jsou už půl roku ke stažení na našich stránkách,hlavně Pnt3ky.
Mirek

RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

orlov napsal:
Statix napsal:
Otázka byla mířena na stavitele tratě.

Ešte taká technická rada: Ak sa chceš niečo spýtať konkrétnej osoby, tak mu pošli radšej SZ - vyhneš sa tak blbým komentárom ... :cool:

To máš teda sakra pravdu ..každej chytrej koukám ;)

Ak som správne pochopil, tak na celom projekte Trať 321 sa budú meniť výhybky. Znamená to, že po aktualizácii, nebude hratelná ani jedna aktivita vytvorená pre staršiu verziu trate ?

erikmir napsal:
Ak som správne pochopil, tak na celom projekte Trať 321 sa budú meniť výhybky. Znamená to, že po aktualizácii, nebude hratelná ani jedna aktivita vytvorená pre staršiu verziu trate ?
Pokud měníš jen vyhybky,ak to nemá na aktivity vliv.
Mirek

Pepo, pokud Martin Žilinu postaví jinak, jak včera psal, tak všechny aktivity přes Žilinu se musí opravit. Já to tady průběžně sleduji a Martin psal, že rekonstrukcí prošlo více nádražích dříve postavených. Tohle čeká každého vytrvalého stavitele, který se ohlédne, co vytvářel před například 6 lety a nedá se na to dívat. Pak jedině trhaviny, buldozery, zkrátka radikální řešení vše postavit znovu.
Pokud hýbnu jen s kolejí a není tam žádný vstupní, koncový či úkolový bod, nic se s aktivitou neděje. Ale jakmile nepatrně posunu výhybku, trasa se potrhá a červený puntík v editoru se musí posunout na nové umístění.

Tak Žilina je úspěšně nafocená, koleje se cestou nikde neroztáhly, nic mě tam nepřejelo a dokonce mě ani nikdo nevyhnal z kolejiště, takže můžu zase začít stavět :cool:

K těm výhybkám, jak se tu už psalo, pokud jenom vyměním starou výhybku za novou s přestavníkem, tak to na aktivity nemá žádný vliv. ...Teď příjde to ALE... :D
Dřív jsem pro rychlost 80 km/h používal výhybku vhodnou pro rychlost 60 km/h, protože nic lepšího nebylo. Teď už mám vhodnější výhybku pro rychlost 80 km/h, tak ji musím napasovat do všech stanic, kam patří, což si vynutí složitější přestavbu, kterou už aktivity neustojí.
A teď příjde ještě větší ALE:
Kdysi jsem neměl ani vhodné výhybky pro rychlost 60 km/h, tudíž je třeba překopat i některé stanice, ve kterých jsou výhybky na rychlost 60 a 80, což na koridoru je téměř v každé stanici:(
Prozatím jsem opravil úsek Praha - Děčín (mimo Prahu), kolejiště se měnilo ve stanicích Bohušovice, Hrobce, Roudnice, Hněvice, Dolní Beřkovice, Nelahozeves a Libčice. (Ve Vraňanech si teď nejsem jistý). Takže aktivity mezi Prahou a Ústím musíte opravit, ale můžu slíbit, že minimálně dalších 20 let už na tom úseku žádné změny dělat nebudu :oops:
Dále jsou upravené výhybky na celém Slovensku, kromě úseku Čadca - Zwardoň, tam jsem naštěstí moc škody nenadělal, pouze Žilina bude přestavěná a ještě jsem upravil 3 výhybky ve Vrútkách, jinak vše při starém.
A poslední je úsek Hranice na Moravě (mimo) - ValMez, tady opět jenom přibudou přestavníky, bez dalších úprav.
To bude v této aktualizaci vše, tam už můžete tvořit aktivity na plno, sám pevně doufám, že už tam do kolejiště nebudu muset nikdy rýpnout :D
No a úsek z Prahy do Ostravy + Přerov - Břeclav budu upravovat v další aktualizaci, tam bude hodně změn.

Ještě bych se chtěl zeptat, jestli někdo nemáte možnost sehnat sklony tratě z Krásna nad Kysucou po státní hranici ČR/SR? Děkuji

Naposled editoval moderátor:

Tak jak čtu, práce jako na katedrále, ale když to čtu pozorně, tak se mi chce brečet.:D
Jak se těšívám na aktualizace, tak teď mám téměř hotovou aktivitu přes celou 321 od Košic po Ústí a při těch zásazích to bude zřejmě mazec.
Už včera mi zatrnulo, ale teď jsem omráčenej.:D:D
Martine, Martine.:eek:
Tak si alespoň vyzkouším, jak se po dlouhé době opravují paths.;)

Ale určitě to bude super a na to se těším.

Konečně nějaké pozitivní zprávy zde na fóru. Takové nadšení do práce, jak odprezentoval Martin, doufám že to bude nakažlivé a mě to také znovu "nakopne" do práce. To se tak dobře čte a představuji si Martina jak čaruje rukama upravuje se mu 100km tratí tam a 300 sem. Martine, natoč nějaké video jak pracuješ v editoru. Já to chci vidět. Pak možná pochopím, proč mě některé věci trvají tak dlouho. :D

Midrafon napsal:
tak teď mám téměř hotovou aktivitu přes celou 321 od Košic po Ústí

Psal jsem to už několikrát. Je to blbost. Stejně to nejede jeden fíra na jeden zátah. Stojí za to si zjistit, kdo to veze kam a aktivitu rozdělit ;)

Čouda napsal:
Midrafon napsal:
tak teď mám téměř hotovou aktivitu přes celou 321 od Košic po Ústí

Psal jsem to už několikrát. Je to blbost. Stejně to nejede jeden fíra na jeden zátah. Stojí za to si zjistit, kdo to veze kam a aktivitu rozdělit ;)

Zbytečně se Mirku rozčiluješ, aktivita je 4-dílná a fikce, takže to neřeš.

Midrafon napsal:
Tak jak čtu, práce jako na katedrále, ale když to čtu pozorně, tak se mi chce brečet.:D
Jak se těšívám na aktualizace, tak teď mám téměř hotovou aktivitu přes celou 321 od Košic po Ústí a při těch zásazích to bude zřejmě mazec.
Už včera mi zatrnulo, ale teď jsem omráčenej.:D:D
Martine, Martine.:eek:

Mirku, proč zde brečíš ,že Martin předělává Žilinu. To by potom, podle mého názoru nemohl dělat vůbec aktualizace jeho velice hezké tratě. Ale je pravda, pokud je člověk šikovný, co dělá aktivity, není problém si ty aktivity opravit. No, a pokud to neumí tak má smůlu a vůbec by se neměl aktivitám věnovat.

Martine, jestli pak bude v aktualizaci i dnes otevřené Hlavní nádraží v Ústí? :-P

Edie napsal:
Martine, jestli pak bude v aktualizaci i dnes otevřené Hlavní nádraží v Ústí? :-P

To nějak nechápu, hlavní nádraží v Ústí nebylo otevřené? :?:

Zbyňku, nechtěj vidět jak stavím, vůbec o nic nepřicházíš.
Poslední aktualizace byla před více než půl rokem a já za tu dobu udělal velké kulové, postavil jsem krátký úsek z Ústí do Děčína a překopal pár stanic, tohle udělat za 7 měsíců je akorát velká ostuda :eek:
Sice je fakt, že kromě toho stíhám ještě spoustu dalších věcí, jako například Flight Simulator, Sniper Elite, Staničář apod :D, ale i tak, jsem sám na sebe naštvaný, že jsem toho neudělal více.

Ale Martine jaký kulový ? Pokud budeš mít uděláno v nové aktualizaci i koridorizací trati 320, tak aspoň já osobně už po tobě nebudu nic chtít :D

zbynda napsal:
Ale Martine jaký kulový ? Pokud budeš mít uděláno v nové aktualizaci i koridorizací trati 320, tak aspoň já osobně už po tobě nebudu nic chtít :D

O koridorizaci 320 se můžeme bavit, až bude dokončená i v reálu, tzn. dostavěný tunel v Mostech :cool:

No to se neda nic dělat, tak dalši rok čekání :salut:

Stavitelxx napsal:

Martine, viz zde: http://ustecky.denik.cz/zpravy_region/fotogalerie-nadrazi-funguje-ale-bez-lavicek-20120822.html

Stavitelxx napsal:
Byla otevřená zmodernizovaná hala, aby se neřeklo, když v Ústí mají velké plány. Za chvíli to tam bude jak na Pankráci.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře