RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou
Tak Žilina je úspěšně nafocená, koleje se cestou nikde neroztáhly, nic mě tam nepřejelo a dokonce mě ani nikdo nevyhnal z kolejiště, takže můžu zase začít stavět
K těm výhybkám, jak se tu už psalo, pokud jenom vyměním starou výhybku za novou s přestavníkem, tak to na aktivity nemá žádný vliv. ...Teď příjde to ALE...

Dřív jsem pro rychlost 80 km/h používal výhybku vhodnou pro rychlost 60 km/h, protože nic lepšího nebylo. Teď už mám vhodnější výhybku pro rychlost 80 km/h, tak ji musím napasovat do všech stanic, kam patří, což si vynutí složitější přestavbu, kterou už aktivity neustojí.
A teď příjde ještě větší ALE:
Kdysi jsem neměl ani vhodné výhybky pro rychlost 60 km/h, tudíž je třeba překopat i některé stanice, ve kterých jsou výhybky na rychlost 60 a 80, což na koridoru je téměř v každé stanici

Prozatím jsem opravil úsek Praha - Děčín (mimo Prahu), kolejiště se měnilo ve stanicích Bohušovice, Hrobce, Roudnice, Hněvice, Dolní Beřkovice, Nelahozeves a Libčice. (Ve Vraňanech si teď nejsem jistý). Takže aktivity mezi Prahou a Ústím musíte opravit, ale můžu slíbit, že minimálně dalších 20 let už na tom úseku žádné změny dělat nebudu

Dále jsou upravené výhybky na celém Slovensku, kromě úseku Čadca - Zwardoň, tam jsem naštěstí moc škody nenadělal, pouze Žilina bude přestavěná a ještě jsem upravil 3 výhybky ve Vrútkách, jinak vše při starém.
A poslední je úsek Hranice na Moravě (mimo) - ValMez, tady opět jenom přibudou přestavníky, bez dalších úprav.
To bude v této aktualizaci vše, tam už můžete tvořit aktivity na plno, sám pevně doufám, že už tam do kolejiště nebudu muset nikdy rýpnout

No a úsek z Prahy do Ostravy + Přerov - Břeclav budu upravovat v další aktualizaci, tam bude hodně změn.
Ještě bych se chtěl zeptat, jestli někdo nemáte možnost sehnat sklony tratě z Krásna nad Kysucou po státní hranici ČR/SR? Děkuji