Aktivity škoro

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna skoro
  • Datum začátku Datum začátku
Tak znova niečo nové v podobe krátkej aktivity OS 3934 Žilina-Čadca
http://tkanlokopage.webnode.cz/trat-321/aktivity-skoro/a2011/os-3934/ :)

Tak aktivita PN 49718 je ke stažení jako vždy: http://tkanlokopage.webnode.cz/trat-321/aktivity-skoro/a2011/pn-49718/

Přeji krásnou pezproblémovu jízdu ;)

K té aktivitě Pn S.N.V. - Žilina bych měl pár připomínek - ZPC vs. reálný čas jízdy je úplně mimo. Potom by se slušelo spíš než vydávat zavádějící ZPC vypsat na jeho základě fiktivní jízdní řád vč. maximálních rychlostí do pokynů. Přepočítávat a upravovat si to nikdo nebude. Na to je tu k mání mnoho lépe zpracovaných aktivit.
V SNV by se na začátku jízdy mělo aspoň objevit hlášení "odjezd" nebo něco podobného. Není to přece tak složité.
Podle ZPC se postrk odvěšuje ve Štrbě, podle aktivity až v Hrádku. I na toto by mělo být v úvodu upozorněno.
Provoz by mohl být zejména ve stanicích silnější, jde to udělat i bez kritických křižování atd. a to s efektem.
----
Méně je někdy více. Jak psal Pavlik, testeři pomohou odhalit řadu nedostatků, které autor honem nevidí.
Hodně úspěchů při další práci. :)

Venny- řekni mi proč by postrk nemohl jet az do LH a nacopak v SNV budu davat hlaseni k ODJEZDU dit kazdý vidí na návestidlo :)

A jsem zklamanej ted z týchle správy protoze 4 testeri + ja mne na takovehle chybi neupozornili :D

,,Potom by se slušelo spíš než vydávat zavádějící ZPC vypsat na jeho základě fiktivní jízdní řád vč. maximálních rychlostí do pokynů. Přepočítávat a upravovat si to nikdo nebude. Na to je tu k mání mnoho lépe zpracovaných aktivit.´´ - prosim vysvětlit

S pozdravem ŠKORO

Naposled editoval moderátor:
Prostě vytvořit si svůj ZPC aby podle tohoto mohl hráč jet. Prostě tam dej časy, kdy má hráč stanicemi projíždět, tedy tvoje časy, kdy ty, nebo testeři, těmito stanicemi projížděli.

co mata sakra proti tom prilozenýmu ZCP :D ???? Už to jednou Ondra psal jak je to u ZSCS: ,,U nákladů se dodržují jenom jízdní doby a i ty mi příjdou dost natažené. Je dost absurudní představa že náklad má přijet v 15:00 a v 15:00 přijede. ´´ ;-)

Tak snad někdo zkušený sem napíše, jaká je tolerance nákladních ZCP. Jak to vlastně v praxi jezdí. 12-ti hodinový skluz mi připadně neúměrný... A navíc se v aktivitě nezmiňuje žádná mimořádnost.

Pavlík napsal:
Tak snad někdo zkušený sem napíše, jaká je tolerance nákladních ZCP. Jak to vlastně v praxi jezdí. 12-ti hodinový skluz mi připadně neúměrný... A navíc se v aktivitě nezmiňuje žádná mimořádnost.

a o jakou mimořádnost by mělo jít?

mikulda napsal:
Pavlík napsal:
Tak snad někdo zkušený sem napíše, jaká je tolerance nákladních ZCP.

+- 24 hodin.
Přesně tak, u nákladních je čas čistě orientační. Nejvíc co jsem zažil byl odjezd v 7:30 u vlaku, který měl odjed 22:45.

mikulda napsal:
Pavlík napsal:
Tak snad někdo zkušený sem napíše, jaká je tolerance nákladních ZCP.

+- 24 hodin.
Tak nějak, nexák prázdné vagony od autodílů, projíždět to mělo kolem půl druhé ráno, jednou se mi to povedlo vyfotit od půl třetí odpoledne, o pár měsíců sem to viděl zase kolem 11 ráno.

Samozřejmě u relačních směsek a bumláků je to trochu jiné, tam už se zase tak moc často nestává že vlak co má jet ráno přijede večer.

Ondra.H napsal:
Tak nějak, nexák prázdné vagony od autodílů, projíždět to mělo kolem půl druhé ráno, jednou se mi to povedlo vyfotit od půl třetí odpoledne, o pár měsíců sem to viděl zase kolem 11 ráno.

Samozřejmě u relačních směsek a bumláků je to trochu jiné, tam už se zase tak moc často nestává že vlak co má jet ráno přijede večer.
U bumláků a Mn vlaků to je většinou na čas, protože mají nasmlouvám přesné časy obsluh vleček a nákladišť, takže tam se to dodržuje.

Back
Nahoře