Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pavlík napsal:Tak snad někdo zkušený sem napíše, jaká je tolerance nákladních ZCP. Jak to vlastně v praxi jezdí. 12-ti hodinový skluz mi připadně neúměrný... A navíc se v aktivitě nezmiňuje žádná mimořádnost.
Pavlík napsal:Tak snad někdo zkušený sem napíše, jaká je tolerance nákladních ZCP.
Přesně tak, u nákladních je čas čistě orientační. Nejvíc co jsem zažil byl odjezd v 7:30 u vlaku, který měl odjed 22:45.mikulda napsal:Pavlík napsal:Tak snad někdo zkušený sem napíše, jaká je tolerance nákladních ZCP.
+- 24 hodin.
Tak nějak, nexák prázdné vagony od autodílů, projíždět to mělo kolem půl druhé ráno, jednou se mi to povedlo vyfotit od půl třetí odpoledne, o pár měsíců sem to viděl zase kolem 11 ráno.mikulda napsal:Pavlík napsal:Tak snad někdo zkušený sem napíše, jaká je tolerance nákladních ZCP.
+- 24 hodin.
U bumláků a Mn vlaků to je většinou na čas, protože mají nasmlouvám přesné časy obsluh vleček a nákladišť, takže tam se to dodržuje.Ondra.H napsal:Tak nějak, nexák prázdné vagony od autodílů, projíždět to mělo kolem půl druhé ráno, jednou se mi to povedlo vyfotit od půl třetí odpoledne, o pár měsíců sem to viděl zase kolem 11 ráno.
Samozřejmě u relačních směsek a bumláků je to trochu jiné, tam už se zase tak moc často nestává že vlak co má jet ráno přijede večer.