Aktivity škoro

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna skoro
  • Datum začátku Datum začátku
skoro napsal:
:D ja ti říkam že je to ZCP jenom informatívni

Pak opravdu stačí v dokumentaci aktivity vypsat na základě skutečného ZPC orientační časy průjezdu stanicemi s poznámkou o odpojení postrku až v Hrádku - z nějakého důvodu. Třeba snížená adheze či co, a máš i zápletku... ;) Stačí dát před Štrbu hlášku o počasí a jízdě postrku do L.H.
Tvoje aktivity nebudou špatné - chce to vychytat ty drobné chyby.
Není ostudou, když si prohlídneš pás podobných věcí od jiných aktivitářů.:oops:

Naposled editoval moderátor:
Venny- :) ja jezdim temner kazdej den aktivity jiných aktivitaru ted se testuje Zr 1841 tak jsem zvjedavej co reknete na to az to vyjde :D

skoro napsal:
Venny- :) ja jezdim temner kazdej den aktivity jiných aktivitaru ted se testuje Zr 1841 tak jsem zvjedavej co reknete na to az to vyjde :D

To, co řeknu já a další - problematiky znalejší, máš ve svých rukou jen ty sám. Nemusí to třeba být ani nikde rozebíráno - poznáš to i na čísle, které ukazuje počet stažení jednotlivých aktivit. ;):oops:
Doufám, že mi rozumíš.
Ještě tě poprosím - vyjadřuj se písemně čistě ve své mateřštině, tady to nikomu z druhé strany nejvíce zbytečné hranice v Evropě nedělá problém pochopit... :)

I já děkuji za vyjasnění problematiky kolem ZCP. Tímto pokládám debatu kolem ZCP za uzavřenou.

Pavlík- ale ak chces nejake podrobné vysvetlenie tak môžme písať cez sz :) budem rád ked tomu na 100% porozumies :)

Zdravim.
U tvé aktivity 49718 uvádíš, že mám dodržovat časy v ZCP, ale když si ho otevřu, tak časová poloha v ZCP je úplně jiná než v MSTS (?)...

ahoj mám pár napádou pre aktivitu lenže editor ma neposlúcha ak by bol záujem či o fikciu alebo reál rád pomožem :) nech tu nehovoia že som neprispel rukou k dielu....

CANDY - ja som si teraz spravil na BP osobacik a teraz mam v plane robit nieco s tou rakanou :)

Tak tu nádheru s retro laminátkou můžete stahovat na známém ODKAZU ;-)

Velmi rád práve som kukal že vkladáš aktivity aj pre trate ku ktorým niesu :D luxusné :D a rád testujem lenže momentálne som na týždnovkách :/ takže som rád že mám aspon prístup na internet :D

Back
Nahoře