Aktivity škoro

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna skoro
  • Datum začátku Datum začátku
dem napsal:
Pavlík napsal:
Po registraci toto omezení u Edisku zmizí.

Len do času kým ti nedôjdu kredity, ktoré ti registráciou pridelili. Potom ti vypíše tú hlášku len o jednom súbore denne aj keď mesiac nesťahuješ.

Tak to je ještě horší než jsem si myslel. Hoši, nechcete to úložiště opravdu změnit? Nebo z toho máte provize?

dem napsal:
Pavlík napsal:
Po registraci toto omezení u Edisku zmizí.

Len do času kým ti nedôjdu kredity, ktoré ti registráciou pridelili. Potom ti vypíše tú hlášku len o jednom súbore denne aj keď mesiac nesťahuješ.
To úložiště je fakt na p**u. A pochybuji že z toho někdo má provize. Anebo opravdu chcete aby si uživatelé za modely platili? To je fakt na ho**o, sorry že jsem fakt sprostej ale už mě to sere. A už to píšu po několikáté. To bychom se vrátili do dob, kdy jsme používali pouze trainset BP. Neříkám že BP je špatnej, ale přece jenom ty vozy už jsou někde jinde.

Proč? Nikoliv za názor, ale za tu jeho ústa nevymáchanou :D ..... holt dává mládeži Pepa z Nuslí ten správný výchovný vzor ..... měl bych pro Tebe kšeft .... sháním někoho, kdo by vyučoval dlaždiče téhle mluvě :D

no tak s tým vám fakt nepomôžem :( keďže ja niesom autorom ani jednoho z tých modelov/skinov, ja do TRAINSETU dám len odkaz kde sa dajú stiahnuť a na edisku väčšinou sú len vozne a lokomotívy zo stránky http://www.ssmsts.wbl.sk/ . Ja osobne keď niečo dávam na net tak to dávam na server- uloz.to alebo uschovna.cz :)

Chcem sa opytat, ci nemal niekto problem v aktivite Zr 1841...pred Vrutkami pri prvom z mostov mi to vzdy spadne...

Back
Nahoře