Aktivity škoro

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna skoro
  • Datum začátku Datum začátku
tam sa dvíha predný zebrač normálne pokial mas spravne nastavený ENG ;) s tym aby si mal na 362 zadny a na 381 predny je troška problem

sakumprask napsal:
Myslím to tak, že či bude niektorý z engov upravený aby 362 išla na zadný a 381 na predný.

Není třeba, použijte pomůcku, po najetí na soupravu s 362kou zvedněte ma obou mašinách zadní smeták, odpojte 381ku, zvedněte ji přední a znovu najeďte. Snad je to v aktivitách možné, já to tak dělám běžně ve volných jízdách ;)

ano tak som to riešil núdzovo aj ja (kôli screenom) ale v aktivite sa to tak riešiť nemôže, keďže začínaš už ako vlak :)

Ahoj chcem sa spýtať není ten brejlovec trošku zle nastavený? Pri jazde úplne slabo brzdí a robieha sa ešte počas zabrzdenia. Inak aktivita dobrá aj ked neviem prečo v pár staniciach nestál (Čremošné a ešte nejaká)

neviem to by si sa mal spýtať SAPPHIREho -on je autor 750 a Os je spravný presne podla GVD-okrem toho že je len po BB (v reale ide až do Zvolena) ale to som spravil kôli nedostavaniu okolia na trati 321 v úseku BB-ZV ;)

Back
Nahoře