Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Máš to asi opravdu rozbitý.IL62 napsal:Zdravím,
po delší době jsem si chtěl spusti TS, ale dostanu se pouze do stavu "načítání" a tím to končí. Tam se to zasekne a dál nejde. Ani pře TS.exe, ani přes TrainStore. Nevíte, co jsem pokazil?
Tak tuhle informaci jsi měl sdělit hned na začátku a netvářit se jako že "to samo začalo dělat"! Zazálohuj si celý adresář s MSTS tak že ho přemenuješ třeba na Train Simulator_OLD a začni znovu instalovat vše od začátku. A postupně přidávej další komponenty a po každém kroku vyzkoušej že je vše v pořádku. Jo a nepředstavuj si, že budeš vše mít hotovo za pár minut. Myslím si že se u toho pěkně zapotíš.IL62 napsal:Pravda je, ze jsem delal docela velky uklid. Protoze PC byl pomaly az hruza a ted lita jako drak. Jenze bez TS, bohuzel. Asi se pustim do te preinstalace. Ale napr. Flight simulator mi bezi normalne.
Nejdriv ale zkusim tu variantu Zbynka. Jen misto kaficka si dam sklenku vina. Mimochodem Ctrl+Alt+Del hlasi: No responding!
Vínko si dej, až MSTS bude fungovat. Do té doby je potřeba jasná hlava.IL62 napsal:... Jen misto kaficka si dam sklenku vina. ....
Miran napsal:To IL62
Tak si laskavě pořádně několikrát přečti tu první otázku (tedy pokud umíš číst). O nějakém "velkém úklidu" v PC tam není ani slovo! A ta záloha ti poslouží k tomu, abys po zprovoznění nové instalace měl co mazat! A mám takový dojem, že potíže způsobilo nesprávné zacházení s TrainStore před tím "velkým úklidem", protože jak známo jsi již podobné problémy měl.