TS nejde spustit

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna IL62
  • Datum začátku Datum začátku

IL62

Cestující
Zdravím,
po delší době jsem si chtěl spusti TS, ale dostanu se pouze do stavu "načítání" a tím to končí. Tam se to zasekne a dál nejde. Ani pře TS.exe, ani přes TrainStore. Nevíte, co jsem pokazil?

Skus si spomenuť čo si robil naposledy s MSTS. Ono 99 percent bude problem zakopaný tam. A nemusí to byť práca s MSTS. Niečo v systeme, alebo CCleaner a podobne veci....

Takéto základné veci sa pýtaš, ktoré sa tu omieľajú neustále dokola. Najlepšie je to znova nainštalovať.

Ja osobne keď sa mi MSTS dokazí tak si ho radšej opravím. Je to menej roboty , ako to neustale preinstalovat.

IL62 napsal:
Zdravím,
po delší době jsem si chtěl spusti TS, ale dostanu se pouze do stavu "načítání" a tím to končí. Tam se to zasekne a dál nejde. Ani pře TS.exe, ani přes TrainStore. Nevíte, co jsem pokazil?
Máš to asi opravdu rozbitý.
Ale také je varianta planého poplachu. Tohle se stává, pokud například provedu plnou instalaci trati BP, kde je asi 10 aktivit. Pak se to takto chová. Netřeba zmatkovat s ctrl-alt-delete a násilně ukončovat program, ale spustit MSTS, jít si uvařit kafe, vypít a do té doby se MSTS určitě načte. Dá se to urchlit jen Trainstore nebo Activitymoverem, viz návody. Pokud se MSTS nenačte, ale padne, pak platí co napsal Dem.

Pravda je, ze jsem delal docela velky uklid. Protoze PC byl pomaly az hruza a ted lita jako drak. Jenze bez TS, bohuzel. Asi se pustim do te preinstalace. Ale napr. Flight simulator mi bezi normalne.
Nejdriv ale zkusim tu variantu Zbynka. Jen misto kaficka si dam sklenku vina. Mimochodem Ctrl+Alt+Del hlasi: No responding!

Ono FS je uplne inde ako MSTS. MSTS je citlivy na všetko. Nejaká chyba a poruča sa do .....niečoho... FS nie je až tak háklivý...

IL62 napsal:
Pravda je, ze jsem delal docela velky uklid. Protoze PC byl pomaly az hruza a ted lita jako drak. Jenze bez TS, bohuzel. Asi se pustim do te preinstalace. Ale napr. Flight simulator mi bezi normalne.
Nejdriv ale zkusim tu variantu Zbynka. Jen misto kaficka si dam sklenku vina. Mimochodem Ctrl+Alt+Del hlasi: No responding!
Tak tuhle informaci jsi měl sdělit hned na začátku a netvářit se jako že "to samo začalo dělat"! Zazálohuj si celý adresář s MSTS tak že ho přemenuješ třeba na Train Simulator_OLD a začni znovu instalovat vše od začátku. A postupně přidávej další komponenty a po každém kroku vyzkoušej že je vše v pořádku. Jo a nepředstavuj si, že budeš vše mít hotovo za pár minut. Myslím si že se u toho pěkně zapotíš.

A ta hláška No responding! je během načítání úpně normální. Proces si vezme téměř celý strojový čas.

Ja jsem ale nerikal, ze "to samo zacalo delat." A ze to je otazka minimalne jednoho dne, to vim taky. Jen bych chtel vedet, k cemu mi bude ta zaloha celeho TS. Samozrejme, ze vsechny trate, vozidla, aktivity, atd. jiz zalohovane mam.

To IL62
Tak si laskavě pořádně několikrát přečti tu první otázku (tedy pokud umíš číst). O nějakém "velkém úklidu" v PC tam není ani slovo! A ta záloha ti poslouží k tomu, abys po zprovoznění nové instalace měl co mazat! A mám takový dojem, že potíže způsobilo nesprávné zacházení s TrainStore před tím "velkým úklidem", protože jak známo jsi již podobné problémy měl.

Miran napsal:
To IL62
Tak si laskavě pořádně několikrát přečti tu první otázku (tedy pokud umíš číst). O nějakém "velkém úklidu" v PC tam není ani slovo! A ta záloha ti poslouží k tomu, abys po zprovoznění nové instalace měl co mazat! A mám takový dojem, že potíže způsobilo nesprávné zacházení s TrainStore před tím "velkým úklidem", protože jak známo jsi již podobné problémy měl.

No Comment

No nech ti to je akékoľvek nepríjemné počúvať, tak je to pravda. MSTS sa pokazí len neodborným zásahom......

TS už spustit jde i bez nové instalace (chtělo to opravdu jen trochu trpělivosti a počkat trochu déle, než je člověk zvyký), ale simulace je teď tak moc trhaná, že se to nedá vůbec jezdit.
GK jsem zkoušel nastavit asi na tisíc možných způsobů, ale nemá to žádný vliv. Takže jsem zase v koncích.
Samozřejmě vím, že jsem si to zavinil sám, ale to přeci neznamená, že bych tady nemohl poprosit o radu, ne? A všem, kdo se o to pokusí, předem děkuji.

Back
Nahoře