Aktivity Midrafon

Děkuji, Pavle.:)
Budu se snažit,až budu dělat další.
Ale teď se chci taky projet a stejně bude nějaká ta aktualizace, alespoň u Zbyňka a tam chci tu aktivitu udělat na mé domovské 221.

Hlavně nepřehánět, protože Zbyněk to bude mít v podobě před koridorizací a přeci jen to je nějaký rok zpět.
Ale těším se, až si udělám tu aktivitu, kterou chci udělat dlouho.

Hlavně neřekni(vlastně nenapiš), že máš sklerozu a že si nepamatuješ, jak to v té době chodilo. A že přeháním? Spíš obdivuji Tvou trpělivost, jakou jsi měl s Pernerem.

Perner,to byl masakr a pořádnej. Ale snad mě to něčemu naučilo a díky těm,kteří mně pomáhali,určitě.
Takže to,co bude na 221 bude spíš pro potěšení a kombinace toho,co jsem za poslední dobu zažil.
Jinak děkuji,Lukáši.
M.

Jelikož s příchodem Vánoc si taky chci udělat radost, po 4 hodinovém probírání sem a tam jsem se rozhodl své PC trochu upravit a za velmi ochotné spolupráce Pavlíka, který přijede v neděli do Prahy mně s tím pomoci to proběhne.
Bude to takové DUO SETKÁNÍ MSTS :D
Držte palce, jinak si nezajezdím ani Ň.:D
Ale důvěřujme těm, kteří o tom něco vědí.

Od včerejšího dne jsem zkusil něco nového, kde bych rád prezentoval jednou svou práci.
Asi je tady spousta lidí, kteří mají své weby dokonalé a pěkné.
Já však jako laik v tomto směru se teprve učím a tak za pochodu snad své stránky s prezentací mé práce pro MSTS budu mít také plné a v pořádku.
http://midrafon-msts.webnode.cz/

Pavlík je na cestě, R 700 Buchlov jen jedna minuta, tak by tu za hodinu a 16 minut mohl být a malý sraz MSTS může začít.:)
Vůbec jsem se za poslední dny setkal s lidmi, kteří se MSTS věnují a je to moc fajn.
Díky, Zbyňdo, Méďo a Radku (neregistrovaný uživatel).
Dneska s Pavlíkem vytuníme PC a odletím.:D

Zbyňku, já myslím, že na to asi nebude moc času.
Pavlík bude pracovat, já se budu dívat, učit a koukat jako "tele":D:D:D
A musíme to stihnout do 18.30, aby se ještě dostal na 19.17 na Zlínský expres.
Ale právě přijíždí do Prahy, tak to klapne.
Děkuji. :cool:

Ahoj Míro. My se taky musíme setkat. Už si to taky slibujeme delší dobu.
Aspoň probereme to, co nás zajímá asi nejvíc.
No já jsem taky koukal jako tele, když jsem poprvé otevřel editor a teď koukám jak se co dělá a najednou mi to v mozkovnici cvaklo
a řekl jsem si že dělat aktivity to nic není, že je to docela hračka, ač někdy je to makačka, co si budem povídat dyť to znáš sám :D:D:D

Zbyněk Šemora napsal:
Hlavně se moc nevožerte. Pak bolí hlava a .... :D
Jo mě o tom něco povídej, tuhle jsem se tak ožral že jsem málem netrefil domů.
Ale já piju s mírou, jenom jsem to tentokrát dost přehnal.

To máš samozřejmě pravdu, Pepíno.
Takže čekám, že se taky konečně srazíme. Je to ostuda, když bydlíme kousek od sebe. Ale to je vždycky nejhorší.;)
Pavlík mi ale bude tunit PC, takže v tom jsem totálně nepolíbený a proto budu koukat jako vejr a něco, abych se málo také o tom dozvěděl.
Pavlíka máme na hlavním, za pár minut sedne na Ešus a razí sem, tak mu půjdu naproti.
Díky za zprávu, Pepíno.
A určose dohodneme.:)

Pepa z Nuslí napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Hlavně se moc nevožerte. Pak bolí hlava a .... :D
Jo mě o tom něco povídej, tuhle jsem se tak ožral že jsem málem netrefil domů.
Ale já piju s mírou, jenom jsem to tentokrát dost přehnal.

Zvláštní, teď mám dost maratón a ve středu to ukončím.:D

Pepa z Nuslí napsal:
..
Ale já piju s mírou, ...
Ten Tvůj kamoš Míra musí být pěkný ochlasta. :D
Jinak Midrafon činí správně. Nejlepší jsou osobní konzultace, tak se člověk nejvíc naučí pochopit problematiku kolem nastavení PC i MSTS. Jen od Pavlíka je to velká oběť jet takovou dálku. Proto bude dobré to pak jít někam spláchnout :D

Musím konstatovat, že malé setkání příznivců MSTS se velmi podařilo.
Poznal jsem opravdu skromného, vědomostmi a schopnostmi nabušeného chlapa, který svému rozumí a počítač mi uvedl do opravdu luxusního stavu.
Moc Ti děkuji, Pavle veřejně, jsi pro mě opravdový MISTR.
Děkuji a všem dalším Tě budu jistě a milerád doporučovat.

Back
Nahoře