Aktivity Midrafon

Právě jsem dorazil aktivitu Os 2500/Os 5805 a chválím. Moc se mě líbila. Hlavně spřahování jednotek na hlavním

Ferda napsal:
Právě jsem dorazil aktivitu Os 2500/Os 5805 a chválím. Moc se mě líbila. Hlavně spřahování jednotek na hlavním

Děkuji, že se aktivita líbila a budu se dál snažit, aby se líbily i další, které chystám.:)

Už se těším na další kousek a to Zdeňka Fibichů. Jaký je v současné době stav prací?:rolleyes:

Jelikož jsem teď celý víkendu u mého super kamaráda tady v Praze, kupoval novej komp, tak jsme to celé ještě v noci ladili a dávali dohromady MSTS za pomocí Pavlíka, takže se obávám, že tento víkend se nikam moc nedostanu.
Možná něco zítra,ale myslím si, že pokročím až ten další víkend.
Nebudu nic slibovat.:cool:
To Lukáš: Každý by měl mít strach...někdy se totiž stane, že se aktivita nepovede.

Plány mám díky kamarádům velkolepé, tak teď ještě, jestli se to povede realizovat.
Ale mám radost, že se víkend povedl, mému kámošovi jsme MSTS rozchodili na velmi slušné úrovni, lepší ,než mám já.:eek:
Ale potom, co jsem viděl staré PC a MSTS na něm v akci si to Ráďa zaslouží.:)

Naposled editoval moderátor:
Nazdar Mirek

včera som sa po dlhšom čase dostal k MSTS a prešiel som si tvoju aktivitu Nex kontajnery. Musím povedať, že sa mi páčila :) Dúfam, že si nájdem čas aj na tvoje ďalšie aktivity, ktoré verím, že budú minimálne rovnako dobré, ako tie doteraz. Nech sa darí :)

petert napsal:
Nazdar Mirek

včera som sa po dlhšom čase dostal k MSTS a prešiel som si tvoju aktivitu Nex kontajnery. Musím povedať, že sa mi páčila :) Dúfam, že si nájdem čas aj na tvoje ďalšie aktivity, ktoré verím, že budú minimálne rovnako dobré, ako tie doteraz. Nech sa darí :)

Ahoj Peter,
děkuji moc za pochvalu a jsem rád, že si o sobě dal vědět.
Snažím se,jak to jde a mé plány jsou velkolepé, snad i vyjdou.
Teď se vrhnu na dodělání Ex 571 a pak něco zase většího.:)
Díky za přízeň i pochvalu, moc mě to těší a dává mi to sílu jít dál.....

Mirek

Ex 571 "Zdeněk Fibich" byl dokončen a je ve fázi prvního testování autorem, tedy mnou.:D
Mouchy mám do Pardubic napsané, ale téměř nepostřehnutelné:D a zítra dorazím zbytek.
Pokud vše bude ok, odešlu testerům k jejich rejpavé kontrole.:D
Ještě, že Vás kluci mám......

A poté započne práce na tajném:cool:projektu.....

Zprávy z mojí dílny:

Dnes byla definitivně dokončena aktivita Ex 571 "Zdeněk Fibich" pro BP a je ve fázi testování.
Jakmile bude vše v pořádku, bude regulerně uveřejněna na mém webu.

A horkou novinkou je zrod nové aktivity, kterou jsem právě začal tvořit pro trať 321.
Bude to na přání mého kamaráda Vlada M., se kterým jsem téměř rok spolupracoval a byl mým dobrým rádcem v mých začátcích.
Vybral si .....a zde se dozvíte více: na mém webu

Tak se žádná aktivita konat nebude.
Editor nebo trať stávkuje a já teď nemám nervy to dávat dohromady.
Počkám na finální test Fibicha a pro tuto chvíli bude pauza.

Aktivita Ex 571 "Zdeněk Fibich" pro trať BP byla právě publikována na mém webu.
Kdo má chuť na pohodovou a relaxační jízdu tímto spojem, nechť nasedne na stanoviště Messera a vyrazí.:)
A zde je vše potřebné: Ex 571

Chtěl bych Tě jenom upozornit, že na webu máš u jednoho screenu psáno průjezd stanicí Březová nad Svitavou a ony to jsou Letovice.

lukas matura napsal:
Chtěl bych Tě jenom upozornit, že na webu máš u jednoho screenu psáno průjezd stanicí Březová nad Svitavou a ony to jsou Letovice.

Děkuji za upozornění,Lukáši. Opraveno.:)

Já bych jen poprosil ty, co aktivitu projedou, aby nám sem napsali, zda mezi Brnem hl. n. a Židenicemi potkali jednotku 560. Nějak nám tam zlobí černá díra :D

Pavlík napsal:
Já bych jen poprosil ty, co aktivitu projedou, aby nám sem napsali, zda mezi Brnem hl. n. a Židenicemi potkali jednotku 560. Nějak nám tam zlobí černá díra :D

Práve som prišiel do Brna, a asi 1,33 km pred Brnom som stretol jednotku 560. Bolo to v čase 15.17, čiže 2 minuty pred plánovaným príjazdom.

I když v tomto příspěvku není zmíněn aktivita, přeci jen s ní bude mít trochu souvislost.
Včera, tj. 11.2.2012 jsme se s truckerem1245 vydali na průzkumnou cestu trati 011,230 a 250. Naší cílovou stanicí bylo Brno hl.n.
Zima jako v Rusku a vylidněné centrum města nás neodradilo.
Přináším Vám zde výlet Brno několik fotografií a videí z naší mise.
Nijak jsem je neupravoval, jsou zde v syrové podobě.
A Pavlovi děkuji za milou společnost a príma MSTS-reálný zážitek.:)

Back
Nahoře