Aktivity Midrafon

Jsem rad,ze si zvladl prvni dil bez uhony a druhy zvladnes take. Je o neco klidnejsi,i kdyz..... At se Ti dobre jede a dekuji za info,ze aktivita je funkcni.

Po měsíci jsem sedl k aktivitě R 674, v tý 3 části mám stále problém, z Poříčan se prostě nedostanu...
Vše dělám podle hlášek, a když přijde hláška o odjezdu a já dám kolos do pohybu, pořád svítí červená a vlaková cesta není očividně postavená...

01.jpg
PS: Při kliknutí se screen zvětší.

Zkusil bych cuknout. Anebo jsi možná o chlup mimo zastavil. Předpokládám že BIN máš stejný jak Míra.

Z toho screenu to není zřejmé, ale je focen při rychlosti cca 40Km/h těsně před ukončením úkolu. TAB nejde. Ano, BIN mám stejný ;)

Zdravim Tě Míro.
Ve Tvé aktivitě jsem narazil na vozidlo: Viamont 810
Kde jsi to vzal, nemůžu ho nikde najít. Ještě tam bylo jedno od Viamontu ale už si nevzpomenu. Byla aktivita J. Brahms 2. díl.
Díky za odpověď. Josef

trucker1245 napsal:
Po měsíci jsem sedl k aktivitě R 674, v tý 3 části mám stále problém, z Poříčan se prostě nedostanu...
Vše dělám podle hlášek, a když přijde hláška o odjezdu a já dám kolos do pohybu, pořád svítí červená a vlaková cesta není očividně postavená...

PS: Při kliknutí se screen zvětší.

Pavle,
to se chci zeptat, jestli takhle stojí ta souprava celou dobu v Poříčanech?
Totiž při odjezdu směr Nymburk má stát celá souprava u nástupiště.
Nebo je to jen, že si dojel k odjezdovému návěstidlu a pořád svítí "Stůj!" ?

trcker1245: Tak beru zpět, teď jsem si to přečetl, že screen byl udělán ve 40 km/hod.
Jediné, co můžeme zkusit to u Tebe projet, až se sejdeme.....:DFakt nevím, ale jediné, co mě napadlo před třemi týdny, když si to psal je to samé, co napsal Pavlík. To se neosvědčilo.

trucker1245: přelézáš ze stanoviště na stanoviště jak je uvedeno v hláškách? Ja jsem to neudělal a skončil jsem tam kde Ty. :)

Mirku, dojel jsem do cíle a prostě nádhera Brahms. Už teď se těším co na nás zase uchystáš, jako vždycky nějakou lahůdku z Tvé dílny.

to trucker1245: Petr má pravdu, s ním jsem to řešil a teď jsem to zazdil a ani nevím,jak to bylo tenkrát.
To Pepa: děkuju za pochvalu,Pepo a budu se snažit lehce během prázdnin,pokud bude čas a chuť a testeři také.

Míro nechceš mi dělat testera???
Já bych testera dělat nemohl. Poté co jsem odjel Brahmse, si myslím že bych testoval pěkně dlouho

bastard napsal:
trucker1245: přelézáš ze stanoviště na stanoviště jak je uvedeno v hláškách? Ja jsem to neudělal a skončil jsem tam kde Ty. :)

Pro jistotu zkusím aktivitu ještě jednou, před zastavavením v Poříčanech, abych opravdu mohl tvrdit, že vše dělám podle hlášek ;)
Ale zkoušel jsem to už 4x :D tak nevim...

Už to jde, ale opravdu nevím, jaký v tom je rozdíl...
Vadí snad, že po otočném bodu zastavim o 10m dál? Nebo snad bylo přesně dané, kde musim zastavit s celou soupravou? :D Fakt nechápu, ale co je hlavní, že to jde ;)

Pepa z Nuslí napsal:
Míro nechceš mi dělat testera???
Já bych testera dělat nemohl. Poté co jsem odjel Brahmse, si myslím že bych testoval pěkně dlouho

A Pepo, ještě jsem zapomněl. Testera jsem dělal téměř rok a už nikdy.
Obdivuju všechny kluky, co mám ve svém týmu, protože někdy bych se poslal na ona místa sám. Jsou moc stateční a já jim děkuji při každé příležitosti.
Ale asi mou největší výhrou je Radek (korninus), kterého jsem jmenoval svým osobním testerem a ten vlastně poctivě projíždí vše a připravuje každou aktivitu pro zbytek týmu,aby nenastal žádný vážnější renonc.
A není to jen o tom, že mně testuje, ale jak i Radek někde zmínil, po lidské stránce jsme si velmi blízcí a je to můj nejlepší kamarád. A to opravdu dělá hodně i v té práci pro MSTS.
Takže doporučuji hledat někoho, kdo bude ochotný a vydrží to s Tebou.
Já i za to Radka a všechny obdivuji. Jak jsem napsal, někdy bych se poslal někam s jednosměrnou jízdenkou.:D:D:D

Pavlík napsal:
Určitě v těch otočných bodech. Je potřeba zastavit těsně za ním :)

Nejsem si tím 100% jistý, protože jsem zjistil během tvorby, že tolerance je u každé trati jiná.
Někde to člověk přejede o x metrů a vše ok a někde to je opravdu ihned za.
Ale většinou mám já osobně otočné body ohláškovány, takže při testech se na to přijde.
Ale to mají asi většinou všichni aktivitáři.

Ahoj klucí, já jsem tento problém při testu v Poříčanech neměl ani jednou a to jsem tam byl asi 5x:D. Ale dneska přijede Míra na návštěvu tak to určitě chci ještě jednou prubnout, abychom zjistili přesnou příčinu truckerova problému a pak podáme info. Hezký den

korninus napsal:
Ahoj klucí, já jsem tento problém při testu v Poříčanech neměl ani jednou a to jsem tam byl asi 5x:D. Ale dneska přijede Míra na návštěvu tak to určitě chci ještě jednou prubnout, abychom zjistili přesnou příčinu truckerova problému a pak podáme info. Hezký den

Obávám se, Ráďo, že si tam byl vícekrát, ale jak Petr popsal výše, on ten problém měl tenkrát také a opravdu to bylo tím, že nepřecházel na druhé stanoviště.
Ale pokud se Ti bude chtít, můžeme nad to u Tebe dneska sednout a podívat se, jak se to chová.:D:D:D:D

Back
Nahoře