Aktivity Midrafon

Všem se omlouvám
Moje vina to byla a špatně jsem pochopil to, co jsem měl udělat.(táký se úpravy trainsetu)
Nadělal jsem si do bot a NIKDO na tom, co se tady včera a ještě dnes stalo, nenese sebemenší vinu.
NIKDO, jen JÁ.
Takže těm, kteří do mě tak pěkně šili se to bude jistě dobře číst a Vy ostatní?
Všem se omlouvám za ten humbuk.

Někdy třeba nashledanou.

Nic proti, také jsem to párkrát udělal, ale díky tomu jsem naletěl. Zbytečně si všichni díky tobě zvětšujeme trainset a to jen proto, že si pán usmyslel, že bude po jeho. Dnes to dělám tak, jak chce modelář. Navíc složku cd_xxx bych nechal jen trainsetu BP.
Nevim s kym si konzultoval aktivity, ale třeba ty Kostěnice bych řešil servisem, který stojí za tim trafikem. tedy se nestane, že mě po projetí trafiku skočí okamžitě zelená. Bohužel jsou místa a okolnosti, kde to nejde. Ale tohle není ten případ.

Josko,
bylo mi vyčítáno, že tam dlouho je na odjezdu červená.
A jelikož nemůžu vyhovět všem, je to takhle.
Takže to tak musíš vzít.
Prostě někomu vyhovuje tato varianta, Tobě ne.
Takže pokud jsem to udělal takhle, ber to jako fakt.
A k trainsetu se už vyjadřovat nehodlám.
Pochopil jsem to bohužel pozdě.
Ale náprava se pomalu rozbíhá a někdy se dostane i na nějakou další aktivitu.

No právě, tak za to jsem Ti poděkoval.:-))))

Jinak úprava trainsetu do původní podoby se podařila-snad a už jen kontroluji a během týdne bych se mohl vrátit zpět k tvorbě.

Midrafon napsal:
No právě, tak za to jsem Ti poděkoval.:-))))

Jinak úprava trainsetu do původní podoby se podařila-snad a už jen kontroluji a během týdne bych se mohl vrátit zpět k tvorbě.

Midrafone, neposlala tě tvá rodná planeta na zemi, aby jsi jako agent kontroloval práci Zbyňka a Martina?! Už u těch krásných aktivit jsem měl podezření. ;)

Ahoj,
díky za poklonu a děkuji za ní. Jen nevím, jak moc konkrétně to vlastně myslíš? :D:D
Vypadá to, že budu s úpravou trainsetu hotov dříve, než jsem čekal, ale opravu aktivit dělat zřejmě nebudu, počkám si, až vyjdou aktualizace na obě tratě.

Míro,
v tom případě budeš čekat až do Vánoc.
Radši je oprav a vydej, protože je spousta uživatelů, kteří by si ty aktivity rádi zajeli.

Dobrá,
tak to udělám hned, jak doopravím poslední chyby značení ve složkách.
Potom Ti oboje pošlu....

Aktivity jsou upraveny a poslány mému "vydavateli" Pepínovi.
Potom sem umístí mé prohlášení vztahující se k úpravám trainsetu do "uživatelské" podoby tak, aby byly moje aktivity hratelnější.
Teď se bude pokračovat na té, co mám rozdělanou pro 321.

Mám tu vzkaz od Midrafona:

Milí přátelé,
Rád bych se zpět navrátil se svými updatovanými aktivitami.
Musel jsem značnou část svého trainsetu vrátit do původní podoby a při té příležitosti jsem jej celý prošel, opravil chyby ve zvucích a kabinách a jejich směrování a sjednotil to.
Teď by to snad mělo být v pořádku, ale kdyby přeci jen něčí model nebyl tam, kde měl být, tak chci podotknout, že jsem vycházel ze složek trainsetu svých kamarádů železničářů.
A pokud by to bylo špatně, omlouvám se dopředu, ale dal jsem si s tím 14 dní velice intenzivní práce.

Pokud by někdo něco objevil opravdu špatně, nechť mě kontaktuje přes SZ nebo ICQ. Opravím to.
A teď již předkládám své dvě první aktivity opravené a mírně upravené, co se týče vozidel.
Děkuji Pepíkovi za uveřejnění na jeho webu.

Zdravím Vás a mám prosbu.
Dělám na aktivitě pro 321. Je tedy hotový téměř první díl.
Při kontrolním testu,ale již i předtím na mě neustále vyskakuje hláška o chybějícím zvuku ve tvaru ..\..\common.snd\sndelok31eng.sms\

Ačkoliv jsem projel celou aktivitu, všechny vozy i mašiny v ní použité nejen Conbuilderem a Convoiem bez výsledku=bez chyby, tato chyba mně neustále vyskakuje. Je to za stanicí Štrba, kdy potkávám protijedoucí traffic při klesání ke Králově Lehotě.

Jsem z toho pološílený, chci se zeptat, nevěděl by někdo, jak nebo kde tuto záhadnou chybu objevit a odstranit?
Upozorňuji, že jsem všechny loko otevřel a zkontroloval i osobně.
I když přehlédnout se také dá.:oops:
Díky.

Naposled editoval moderátor:
Nejsem žádnej expert, ale mám dojem, že to může být nějaká "dvojička" 131 a v engu ti prostě chybí jen jednička...možná je vše jinak, ale tohle mě jen tak napadlo, takže by to mělo být nějak takhle ..\..\common.snd\sndelok131eng.sms\

Midrafon napsal:
Zdravím Vás a mám prosbu.
Dělám na aktivitě pro 321. Je tedy hotový téměř první díl.
Při kontrolním testu,ale již i předtím na mě neustále vyskakuje hláška o chybějícím zvuku ve tvaru ..\..\common.snd\sndelok31eng.sms\

Ačkoliv jsem projel celou aktivitu, všechny vozy i mašiny v ní použité nejen Conbuilderem a Convoiem bez výsledku=bez chyby, tato chyba mně neustále vyskakuje. Je to za stanicí Štrba, kdy potkávám protijedoucí traffic při klesání ke Králově Lehotě.

Jsem z toho pološílený, chci se zeptat, nevěděl by někdo, jak nebo kde tuto záhadnou chybu objevit a odstranit?
Upozorňuji, že jsem všechny loko otevřel a zkontroloval i osobně.
I když přehlédnout se také dá.:oops:
Díky.

A co takhle: ..\..\common.snd\sndelok\131eng.sms

nevím u jaké loko, ale lomítko tam chybělo určitě a jedno zase přebývalo

Děkuji oběma pánům za radu.
Již jsem tu skrytou mrchu objevil. Byla to opravdu dvojička, ale jak jsem včera zíral do editoru celý den, už jsem to neviděl.
Bylo to chybějící lomítko.

Takže díky moc. Já jej prostě neviděl.:eek::eek:

Hele i mistr tesař se utne, takže v pohodě. Já teď připravuju Excelsiora a před Popradem jsem se zasekl a zatím jsem se nehnul z místa. :(

Back
Nahoře