Aktivity Midrafon

Dobré nedělní dopoledne.
dokončil jsem otraffikování úseku Bohumín-Olomouc a jdu to teď sám zkusit projet, jestli se tam ze Žiliny vůbec dostanu.
Bylo by to moc štěstí naráz, kdyby jo.:D
Uvidíme, doufám, že se zadaří.;)

Vlado M. napsal:
Ty máš takové zajímavé vlákno sám sobě, co? :D

Když informuji o tom, co dělám, nečekám, že na to bude každý reagovat.
Mně osobně to nevadí a pokud má někdo pocit, že trpím samomluvou, jeho problém.

A aby Vlado neměl problém s tím, že trpím samomluvou :D:D:D, tak mám hotovo do Olomouce, včetně traffik.vlaků.
Přikládám odkazy na úsek Bohumín-Olomouc. A jsem nesmírně rád, že tentokrát jsem nezůstal ve Svinově, jako minule.;)
http://midrafon.rajce.idnes.cz/148c#scrgrb0.jpg
http://midrafon.rajce.idnes.cz/148d#scrgrb0.jpg

Kdyby někdo něco objevil, co trhá oči, nechť napíše tu, SZ či ICQ. Ale raději tu, aby Vlado neměl špatné myšlenky. :-D

Já bych jednu připomínku měl, v reálu se u vlaku 148 v Bohumíně přepřahá, pokud sem si dobře všiml, tak v obrázcích s úseku Žilina - Bohumín se jede s lokomotivou 151 004 a na obrázcích s úseku Bohumín - Olomouc taky.

Ondra.H napsal:
Já bych jednu připomínku měl, v reálu se u vlaku 148 v Bohumíně přepřahá, pokud sem si dobře všiml, tak v obrázcích s úseku Žilina - Bohumín se jede s lokomotivou 151 004 a na obrázcích s úseku Bohumín - Olomouc taky.

Tak já zase, pokud sleduji dobře nejen SJŘ, ale i řazení na Želpage, vypadá to, že tento vlak jede celou cestu s jednou mašinou.
O dvou tam nikde nic není.

Ondra H. má pravdu. Ze Žiliny jde 151 která v Bohumíně se odpojuje a následně jede na 146. Pernera pak bere krysa která přešla z 545.

Nu, tak holt to tak nebude.:D
Nebudu to už teď předělávat.
Děkuji za připomínku, ale musel bych to celý rozbourat a už jsem daleko.
Kdo bude chtít, odpustí, kdo ne, tak ne. Já se věšet nepůjdu.:rolleyes:

Kluci,
oběma díky za připomínku.
Prostě jsem udělal hrubou chybu a teď to celé rozkopat, opravdu ne.
Času už mám málo a takhle by se to oddálilo o další týdny pryč.
Děkuji za ohlas (řekl jsem si o něj) a oběma omluva za nepřiměřenou reakci.[/quote]

Více jak po týdnu jsem si sednul k editoru a budu pokračovat v práci na Ex 148.
Zbývá otraffikovat úsek Olomouc-Praha.
Takže směle do díla.:D
Snad se během dneška podaří a bude aktivita během těchto dvou dnů hotová celá.

Hezké nedělní odpoledne všem,
po úmorné a hektické práci jsem právě dokončil celou aktivitu Ex 148 v délce trvání 6 hod. 58 min.:D podle jízdy v závěru:D
Posláno testerům a teď již oni mají mě i mou aktivitu v rukách a uvidíme, kolik se toho podařilo a kolik ne.
Jakmile bude otestováno, půjde k Pepikovi na web.;)
Když budou potom screeny, zveřejním další.

bastard napsal:
Tak na to se těším,dlouhé aktivity mám rád!

Děkuji již za předem projevený zájem, snad se bude líbit.
Čím blíž jsem byl k cíli, tím horší pocit ve mně zrál.
Snad to byl jen pocit a výsledek se Ti bude zamlouvat.
Budu rád, když potom dáš vědět.;)

Info:
Ex 148 se testuje,ale díky povinnostem, které všichni máme to nejde tak rychle, tedy buď(me)te trpěliví.

Dneškem začnu práci na aktivitě pro BP. Bude to páteční jízda R 683 na trase Praha-H.Brod-Brno dle námětu Lukáše Matury.

Aktivita R 683 má základní obrysy, teď se pustit do tvoření jednotlivých složek, aby to klapalo.
Ale vzhledem k tomu, že teď budou dva týdny přinejmenším hektické, asi se k tomu jen tak nedostanu.
A test Ex 148 také stojí, takže nedokážu ani odhadnout, kdy půjde ven.

Kdyby se našel někdo, kdo by otestoval (promiňte, mí testeři-máte svého teď dost), ozvěte se přes SZ nebo icq.

Jen krátká noticka;)
Práce na R 683 se včera malinko pohnuly, ale jsem teprve ve fázi vlaku hráče a průjezdu celé trasy včetně všech komplikací.
Takže do cíle daleko.

A Ex 148 není stále ještě ani z poloviny otestován. Jeden z testerů Hranice, druhý Těšín a třetí Kysucké N.Mesto.
Prostě blbé období a nikdo nemá bohužel čas, jako já a spousta povinností.
Takže dokud nebude hotovo, ven s tím nepůjdu.
Snad do Vánoc, než bude aktualizace?:)Jestli bude....
Tak mějte, prosím, strpení.....

Ahoj, není lepší, když to testeři otestují jako celek? Kdyžtak, jestli chceš, tak mi to můžeš poslat na test. Více přes SZ.

Děkuji Pavlíkovi a bastardovi za nabídku testu Ex 148, tak snad se brzo dočkáme finální verze, i když věřím, že bude co opravovat v tak dlouhé aktivitě.
Zbyňďa taky statečně testuje a tak všem třem, chlapi, DÍKY MOC!!!

Mí stálí testeři mají práce jako buchet, tak nemohou, ale nevadí, však bude další.
A teď se dostávám k nové aktivitě R 683 (námět lukas matura).
Tu jsem si dnes projel celou trasu hráče, zápis časů a všech poředpokládaných renonců na trase, takže se směle mohu vrhnout do traffikování a osazování stanic, hláškování, atd.
Nebude také tolik času, pracuji až do příštího pátku vkuse a pak jedu na týden pryč, ale snad se to během volných chvilek někam posune.
Díky všem za přízeň,podporu a ochotu.:)

Jeden z testerů je skoro v cíli, zbývá mu jen pojezd 50 min po Praze, zbývající jsou ještě na trase.
Až alespoň dva dokončí test, půjdu provést opravy a budu se snažit pokračovat v rozdělané R 683.
Snad se to pohne po odpolednech, až budu mít trochu volna.

Po opravě renoncu u konce aktivity Ex 148 byla odeslána k testu.
Teď se na nějakých pár dnů odmlčím a pokud klapnou testy, mohla by být do konce příštího týdne venku, jinak později.
A vrhnu se potom na R 683, Lukáš je již netrpělivý.;)

Back
Nahoře