Dobrý večer všem příznivcům, či odpůrcům....
Rád bych zde teď s klidnou hlavou objasnil své rozhodnutí.
Když jsem fungoval jako tester aktivit pro nejmenovaného tvůrce, snažil jsem se vždy vyhovět okamžitě, nebo co nejdříve.
Snad se mně práce dařila.
Od doby, co tvořím sám, našlo se pár ochotných lidiček, kteří chtěli a také mé aktivity otestovali.
Postupně, od třetí aktivity se doba testování neúměrně prodlužuje a teď ,kdy je teprve před mou čtvrtou aktivitou, která je hotová 6 týdnů pořád test v nedohlednu, došla mi trpělivost.
Všem, kteří se do toho zapojili bych rád moc poděkoval.
Ale nechci nikoho do toho nutit, nikoho stresovat a tlačit, že teď musíš a pokud ne, jdi někam....to opravdu ne.
Našel jsem zde na fóru několik lidí, kterých si nesmírně vážím pro jejich obětavost, spolehlivost, ochotu, znalosti v oboru a nabídku k pomoci mé osobě.
Bez nich by nevzniklo ani to, co vzniklo.
Mám je rád a jsem rád, že jsou mými přáteli.
Ale nikoho nechci omezovat a dávat najevo svou chorobnou nervozitu z toho, že to ještě není.
Jsem asi neprofesionální aktivitář, když se nad tímto pozastavuji, ale prostě jsem takový.
Proto od této chvíle budu dělat aktivity neveřejně s tím, že je pošlu tomu, kdo bude ve finálním produktu o ně stát a budu si je testovat sám.
Není to vyjádření nedůvěry vůči všem schopným, ale vůči mé neschopnosti se podřídit a příjmout to, že nejen MSTS je člověk živ.
To jest moje vysvětlení k dané situaci. Pokud jej ti, kterých se to týká přijmou, budu rád,
Není to útok na nikoho jiného, než na sebe sama.
Všem děkuji za přízeň, od teď už jen zájemcům.
Mějte se všichni krásně a ať se Vám v MSTS daří.
Mirek