Aktivity Midrafon

Pepa z Nuslí napsal:
Míro už se na ni šíleně těším. Dlouhé aktivity jsou pro mě

Yatím je testována a první z testerů je v Olmíku. Tak snad ok, ale uvidíme, Pepíno.
Jakmile bude hotovo, poprosím Tě zase o zveřejnění.:cool:

Midrafon vzkazuje: generálni stop pro testry aktivity Ex 148 Jan Perner,týká se to: Jarina,Banana,zbyndy,Pavlika,daxmax a Jarina Matury.V Holešovicích je stejný problém jako v minulé testovací verzi,tak ať to zbytečně nejedete.Díky.

Všehny po týdnu zdravím a i když se to netýká mých aktivit, tak v pondělí jsem vytvořil 4 krátká videa při cestě R 955 z Lysé n.Labem do Chlumce n.Cidlinou v úseku Nymburk hl.n.- Libice n.Cidlinou.
Zde jsou:
http://midrafon.rajce.idnes.cz/Pondeli_3.10.2011_R_955_Nymburk-Libice_n.Cidlinou

A k mým aktivitám se vyjádřím tak, že dnes se pokusím upravit a projet, aby bylo mmožno testovat a vydat.

Jsem za polovinou svého osobního testu, během zítřejšího dopoledne bude jasno a pak se to už doufám, posune někam jinam.
Nechci říct kam, ale tam. Pochopitelně do finále, ať mohu jít dělat další.:D
To Lukáš: já vím, jsi netrpělivý na 683.....chápu.:)

Pro všechny mé testery:
Máte v emailu překvápko.:D

Pro ostatní natěšené, či zvědavé. Ex 148 jsem i já konečně dojel až do cíle, proto posláno testerům a pokud budou screeny, přihodím, jakmile bude co.
Děkuji všem za vlídnou a milou spolupráci.

A teď směle do R 683.:D

Tak na Pernera se také moc těším :)
Můžu jen vědět, kolik bude potřeba stahovat loko a vagónů mimo TBP?

Děkuji za info :)

Dovolím si odpovědět za Midrafona. Pokud jste už alespoň 1 midrafonovu aktivitu, tak jich moc nebude, ale v opačném případě...

trucker1245 napsal:
Dobře, děkuji :)
Upřímně, nejsem si jistý, jestli už jsem nějakou aktivitu od midrafona jel...

Tak pokud pojedeš, budeš vše vědět v readme. :-)
Děkuji Lukášovi za odpověď.:-)
Aktivita se testuje ve finální podobě, takže teď jen čekám na výsledek a screeny, abych s ní mohl konečně ven.
Přeci jen je to bez pár minut 7 hodin jízdy....a já nejsem takový rychlík v tvorbě.:D:D

Omlouvám se všem, ale bohužel nikdo nemá na projetí Pernera čas, takže aktivitu stahuju a prostě nevyjde.
Těm, co se chce, pošlu testovací verzi, která by měla být finální, ale vydávat ji nebudu.

Dobrý večer všem příznivcům, či odpůrcům....
Rád bych zde teď s klidnou hlavou objasnil své rozhodnutí.
Když jsem fungoval jako tester aktivit pro nejmenovaného tvůrce, snažil jsem se vždy vyhovět okamžitě, nebo co nejdříve.
Snad se mně práce dařila.
Od doby, co tvořím sám, našlo se pár ochotných lidiček, kteří chtěli a také mé aktivity otestovali.
Postupně, od třetí aktivity se doba testování neúměrně prodlužuje a teď ,kdy je teprve před mou čtvrtou aktivitou, která je hotová 6 týdnů pořád test v nedohlednu, došla mi trpělivost.
Všem, kteří se do toho zapojili bych rád moc poděkoval.
Ale nechci nikoho do toho nutit, nikoho stresovat a tlačit, že teď musíš a pokud ne, jdi někam....to opravdu ne.
Našel jsem zde na fóru několik lidí, kterých si nesmírně vážím pro jejich obětavost, spolehlivost, ochotu, znalosti v oboru a nabídku k pomoci mé osobě.
Bez nich by nevzniklo ani to, co vzniklo.
Mám je rád a jsem rád, že jsou mými přáteli.
Ale nikoho nechci omezovat a dávat najevo svou chorobnou nervozitu z toho, že to ještě není.
Jsem asi neprofesionální aktivitář, když se nad tímto pozastavuji, ale prostě jsem takový.
Proto od této chvíle budu dělat aktivity neveřejně s tím, že je pošlu tomu, kdo bude ve finálním produktu o ně stát a budu si je testovat sám.
Není to vyjádření nedůvěry vůči všem schopným, ale vůči mé neschopnosti se podřídit a příjmout to, že nejen MSTS je člověk živ.

To jest moje vysvětlení k dané situaci. Pokud jej ti, kterých se to týká přijmou, budu rád,
Není to útok na nikoho jiného, než na sebe sama.
Všem děkuji za přízeň, od teď už jen zájemcům.

Mějte se všichni krásně a ať se Vám v MSTS daří.
Mirek:)

To nevzdávejte. Pošlete mi to na vojta.hoffmann (uzenka) seznam.cz (pokud možno RAR balíček s apk, seznamem vozidel mimo TBP a Readme ve verzi 2003... novější stále neotevřu) a něco s tím během týdne provedu.

Aktivity testuji více lidem (Miky, Fixi) již delší dobu, takže vím, co hledat. Urýpaný jsem taky dostatečně :-D

Právě dojíždím jeden Sp vlak na testu, což chci spláchnout dnešní večer (a ještě se u toho naučit anglická nepravidelná slovesa). Takže od zítřka bych to po večerech projet mohl, byl-li by zájem.

Děkuji všem za přízeň i těm, kteří se ozvali.
Ale další zásah odněkud shora mi znemožňuje se dostat na stránky zelpage.cz.
Prostě se tam nedostanu, komunikuji s poskytovatelem připojení, s člověkem, který zjistil, že má IP adresa je ok a není na ni uvalen BAN a prostě tato jediná stránka se mi nezobrazí s onou hláškou :SERVER NENALEZEN.
Takže v práci na zjišťování řazení vlaků do aktivit čas nemám a tady to nejde.
Prostě konec a je to.
Asi to tak má být.

Dál už nic řešit nechci.

Všechny zdravím.
díky svým skvělým kamarádům zde se vracím s tím, že rovnou předkládám konečně dokončenou aktivitu Ex 148 Jan Perner pro 321.
Aktivita je dlouhá skoro 7 hodin a projedete se na dvou lokomotivách.

Porodní bolesti této aktivity byly asi pro mou osobu nejhorší.
Potíže s tvrobou i s testováním, ale snad výsledek alespoň některé potěší.
Děkuji všem, kteří se na vzniku a dokončení jakýmkoliv způsobem podíleli (zvláště lukas matura, zbynda, bastard a dalši kluci odtud z fóra).

Posláno Pepíkovi ke zveřejnění, takže až bude, dá jistě vědět.

Všem děkuji za přízeň a těm, kteří mě celou dobu podporují psychicky děkuji dvojnásob.
Nebudu nikoho jmenovat, ale jeden člověk je opravdu ten nej a on to ví!!!!;);)
Díky a vzhůru do další tvorby....že by náklad?:D:D:D

Back
Nahoře