Aktivity Midrafon

Ano, po dlouhé době se u jednoho z nich dočkáme opět 160:D
A obrázky i já tam vidím dva.
Jeden na hlavní stránce hned první a potom v sekci "V přípravě" je také jeden.
Včera jsem to totiž projel celé a také zároveň ohláškoval.
Málem mě za ty dvě hodiny hláškování trefilo.

Ale tím asi veškerá aktivita pro tyto dny končí, protože dneska přijede Pavlík a budeme se chystat nejen na sleziny (ty dvě malé avizované), ale i zkrátka pokec a pohoda.

1Jimmy1 napsal:
Teda ten Jadran byl opravdu super :) už se těším na zlíňáka :D

Děkuji za pochvalu a Zlíňák se snad objeví brzo, ale ještě řeším jeden drobný neduh před Prahou, otestují jej "bardi" a půjde ven.
A mezitím se zaměřím na R 674 pro BP, ale až po Velikonocích.

Midrafon napsal:
1Jimmy1 napsal:

Děkuji za pochvalu a Zlíňák se snad objeví brzo, ale ještě řeším jeden drobný neduh před Prahou, otestují jej "bardi" a půjde ven.
Míro nechceš něco udělat na nějaké lokálce,vždyt tak pěkné aktivity co děláš,tak by jsi jednu udělat mohl. Pořád na na nezáživném koridoru jezdit jako cvičená opice to není ono.Máme tak plno pěkných lokálek v pěkné přírodě,samé kopce atd. No prostě by to bylo takové oživení.R.:)

Banán napsal:
Midrafon napsal:
1Jimmy1 napsal:

Míro nechceš něco udělat na nějaké lokálce,vždyt tak pěkné aktivity co děláš,tak by jsi jednu udělat mohl. Pořád na na nezáživném koridoru jezdit jako cvičená opice to není ono.Máme tak plno pěkných lokálek v pěkné přírodě,samé kopce atd. No prostě by to bylo takové oživení.R.:)

No, čekal jsem tuto připomínku od Tebe dříve, když do mě pořád vandruješ:D:D
Ale neboj se, i na to přijde řada, jen se prostě na to necejtím.

Midrafon napsal:
Banán napsal:
Midrafon napsal:
1Jimmy1 napsal:

No, čekal jsem tuto připomínku od Tebe dříve, když do mě pořád vandruješ:D:D
Ale neboj se, i na to přijde řada, jen se prostě na to necejtím.

Midro, jen se neboj! Naskoč na Šnekovku, vytlač do Furthu nebo Rudy pořádnej náklad... Je to pár let, co na tuto trať někdo vymyslel "urvaný vagóny" ala železnej dědek. Ještě tu máme regionálky 240 a Luhačovice nebo některé úseky z 321 a BP. ;) :oops:

Naposled editoval moderátor:
Přesně tak jak píše Venny. A nebo unikátní 310 Míro. Stačí občas nějaké to čekání na osobák či náklad proti,podle toho co uděláš-jestli Sp,Os,Mn,Rn.Vždyt tady každý dělá jen koridor a na tak pěkné tratě,jako jsou lokálky a k tomu se stavitelé snaží dodělávat i vlečky-no to se přeci nedá zanedbávat. Už se těším a držím palce. Do té doby už doufám budu mít PC o.k. na test.Měj se. R.:)

Kurňa,už se nemohu dočkat. Konečně na pořádnou strojvůdcovskou šichtu v kopcích a ne pořád pod prdelí 3-4000 KW.:)

Pravda. Děláš pěkné aktivity, ale aktivitku na nějaké lokálce to by nemělo chybu. Hrozně málo se dělají aktivity na lokálkách tím se nechci někoho dotknou. Koridor je taky pěkný, ale jezdit ho furt do zblbnutí to taky není ono. Prosím o aktivitu na lokálce. :D :D :D

Aktivita pro trať 321: Ex 590 "Zlínský expres" se právě vydává na svou cestu mezi Vás a je zveřejněna na mých stránkách.
Stačí kliknout zde: můj web

Proč je tam dáno,že zlínský expres je na 140km/h vždyť všechny vagony má na 160km/h??? se musím kouknout do sešiťáku jak to tam je.
Jinak aktivita supr :)

Možné to je, že je tam povolena u všech vozů 160, což souhlasím, ale již je dáno 140 a měnit to teď opravdu nebudu.
Stejně by 160 nejel ani omylem.:D
A děkuji za pochvalu, v další bude 160 alespoň chvíli:rolleyes:

Nevím, do jaké míry jsou relevantní informace na spřáteleném zelpage.cz, ale tam je info o tomto voze jasná, tedy 160 km/hod.
Tím nechci nic a nikoho napadat, protože aktivita je hotova a vydaná již 11 dní a měnit to nebudu, ale zřejmě je to moje hloupost, že jsem se spolehl na svůj dojem, že ten slovenský "zelenák" rychleji nemůže.
Ale pozdě.....

Hlavně jde o to, co je na tom skinu za maximálku. Tam je dokonce pouze 120 (což je blbost). Ale byly i vozy BDshmee s vmax 140. Komu to tak moc vadí, nechť si ho vymění za zsskbdshmee3.wag od Johnze, tam je 140-ka.

Ani toto bych moc neřešil. Prostě jsem dal 140 km/hod.:D:D:D
A kdyby to někomu přišlo málo,ať na to dupne a jede, co to jde.
Pak ale bude zírat.:D

ok už to chápu :D
BDhsmee může 160km/h to je jako naše ČD-BDhmsee to se budu hádat! :D.To jezdí na expresech jako náhrada za BDsheera úplně běžně.

Back
Nahoře