Aktivity Midrafon

Soudit nikoho nebudu a jestli někdo jiný, jeho věc.
Aktivitu kvůli Vám měnit nebudu.
Na skinu je 140, na zelpage 160, tak jsem si vybral pomalejší.
Stejně jsem "hubován" ,že to furt peru na max, tak jsem ubral.:)

Pavlíku, nějak mi u té 140 nesedí odstín bílé, je možné, že to tam je z něčeho jiného?

Budeme jezdit dle toho,jak je to na vozu,nebo realu?
Prosim,navod,at se vyvaruji hrubych chyb. Editor mame vsichni,aktivitu si muzeme udelat vsichni.

Já jsem pro,ať si to aktivitář udělá jak chce. Pokud je méně,lepší je to,než více.
Ale rozhodně bych to nehrotil.

Já jsem pro 140, do aktivity to vnese napětí (a nejjednoduší je tam nahradit Bdshmee BDskem, co se občas ŽSSK povede - nebo Bmpeer popř. i B za Bpeer, hold jak to na odstavným leží a běží... a tam je vmax jasná) , pokud máte rádi klidnou jízdu, tak udělat primitivní aktivitu zvládne i cvičená vopice a tam si, každý může napsat, že vmax s 122 bude dle rychlostníku a hnát tu chuděru klidně 180... :cool:

Jak jsem napsal již výše,tak editor aktivit máme v msts opravdu všichni.
Každý si může naeditovat trasu hráče,dát si tam třeba Roboty Torowe s Bdt a drandit rychlostí,jakou se mu zalíbí.
Opravdu bych toto neřešil.
Aktivita je hotová a vydaná.
Mí testeři se snaží vychytat všechny neduhy a mouchy,mé omyly a přehmaty.
Jsme lidé a jsme omylní.
Díky,že to není realita a pořád jen hra.
Jako učitel se učím a snažím se chyby minimalizovat.
But nobody is perfect!!

Midrafon napsal:
......Jsme lidé a jsme omylní.
But nobody is perfect!!

Mirku naprosto s tebou souhlasím. Ty jsi autor aktivity a ty určuješ co a jak bude a když se to někomu nelíbí tak ať je nehraje. MSTS je jen hra a ne nějaká hyperrealita. Takže u aktivit neřeším jestli jedu 50,120 nebo 140 kvůli vozům v soupravě to řeším v práci a ne ve hře tady si chci odpočinout,vidět okolní provoz a proto se držím toho co autor radí nebo co je v SJŘ.

Děkuji za podporu, myslím si to celou dobu.
Samozřejmě jsou přehmaty a chyby, které by se stávat neměly, ale snažím se je postupem času opravdu minimalizovat a odstraňovat, aby nejen testeři, ale i potom hráč měl dojem, že je to realita.
A tak jak správně píšeš, měli bychom si u toho odpočinout a ne se rozčilovat.
Jsem rád, že to tady sám píšu a kdyby jen každý věděl, co někdy prožívám u editoru, asi by se smál na celé kolo.
Ale to je můj boj, nikdo mě do toho nenutí, že?
Jsem moc rád, že mám kolem sebe skvělé lidi, kteří mně pomáhají a to nejen s testováním, ale i radí s reálným provozem tak, aby aktivita byla pro hráče opravdu atraktivní.
Moc děkuji za podporu.:)

Klokan 35 napsal:
Midrafon napsal:
......Jsme lidé a jsme omylní.
But nobody is perfect!!

Mirku naprosto s tebou souhlasím. Ty jsi autor aktivity a ty určuješ co a jak bude a když se to někomu nelíbí tak ať je nehraje. MSTS je jen hra a ne nějaká hyperrealita. Takže u aktivit neřeším jestli jedu 50,120 nebo 140 kvůli vozům v soupravě to řeším v práci a ne ve hře tady si chci odpočinout,vidět okolní provoz a proto se držím toho co autor radí nebo co je v SJŘ.

Já taky souhlasím,aktivitáři hlavně dělají aktivity podle sebe a vůbec se nemusí ohlížet na názory ostatních včetně mě.Prostě si tam dal 140kh/h a hotovo!
Ale nevím,proč mě někdo přesvědčuje,že BDshmee je na 140,když je na stejným podvozku jako naše Bdhmsee či Bmee a má Vmax 160km/h :)

1Jimmy1 napsal:
Ale nevím,proč mě někdo přesvědčuje,že BDshmee je na 140,když je na stejným podvozku jako naše Bdhmsee či Bmee a má Vmax 160km/h :)

To vysvětluj autorům skinů, kteří tam takové nesmyslné hodnoty dávají :P

Stop hádání se o tomto, nechte to na tom, kdo to dělá a ten potom bude za blba, že to neví.
Třeba včetně mě, nebojím se toho, už jsem udělal dostatek zábavných kopanců v aktivitách a nestaydím se za ně, alespoň se vždy něco naučím, poučím - alespoň snaha.
Dál ať pak hodnotí uživatelé.
Napadat a nadávat mi mohou jen mí testeři.:D:D:D:D (nadsázka)

Příště tam prdni rovnou dvojkový banán a bude klid s vozama :D A když budou remcat na banán, tak do soupravy hoď vůz Bt a všechny klepne pepka ze 120 km/h :mad: aneb komu se to nelíbí, ať mi pr*** políbí :D

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře