Aktivity Midrafon

Šnek napsal:
Ono je to vždycky u tak rozsáhlých aktivit těžký, člověk se soustředí na něco a druhá věc mu ani nepřijde.
Děkuji Šnekovi za slova pochopení. Tuto aktivitu jsem jel třikrát a řešil jsem s Mirkemi ohláškování posunu v Břeclavi, ale jak jsi sám viděl tak nedořešili k uplné spokojenosti nás všech Teď se testuje připravovaná aktivita a je tam něco podobného a dle mých posledních informací se již hláškuje:) Děkuji za připomínku je to i pro mně další motivace k mé práci. Hezký den

Naposled editoval moderátor:
korninus napsal:
Šnek napsal:
Ono je to vždycky u tak rozsáhlých aktivit těžký, člověk se soustředí na něco a druhá věc mu ani nepřijde.
Děkuji Šnekovi za slova pochopení. Tuto aktivitu jsem jel třikrát a řešil jsem s Mirkemi ohláškování posunu v Břeclavi, ale jak jsi sám viděl tak nedořešili k uplné spokojenosti nás všech Teď se testuje připravovaná aktivita a je tam něco podobného a dle mých posledních informací se již hláškuje:) Děkuji za připomínku je to i pro mně další motivace k mé práci. Hezký den

I já se polepším a budu důslednější, abychom se vyvarovali "nespokojeným" :) hráčům.
Dík

V přípravě nové aktivity pro trať jsme se spoluautorem dospěli do poloviny.
Tedy dá se předpokládat, že někdy na podzim bude komplet hotová a k dispozici pro všechny náruživce.:)
Více se dozvíte zde: tady

Vzhledem k tomu, že jsem v poslední době narazil na rozdílné názory na ohláškování posunu v mých aktivitách, rád bych se dozvěděl, jaký je Váš osobní názor na tuto problematiku.
I když nejsem z reálného železničního světa, jen fanda a laik, chtěl bych znát názor těch, kteří nejen aktivity jezdí, ale také tvoří a popř. jsou sami zaměstnanci železnice.
Některé názory již byly zde napsány, o některých vím osobně od mých testerů (profík, či také laik), ale i přesto bych se rád dozvěděl více.
Z tohoto důvodu jsem na svých stránkách zde vytvořil anketu, která by mně pomohla se rozhodnout, jaký způsob je pro Vás nejpřijatelnější.
Budu se snažit vyhovět většině.
Děkuji za Váš případný hlas, či názor sem, nebo sem: návštěvní kniha mých stránek

Přináším nějaké další novinky ohledně naší společné tetralogie s názvem EC 498 "Europa", kterou tvořím s mým testerem korninem jako naší společnou aktivitu pro trať 321.
Již jsem uvedl, že druhý díl je hotový a také částečně otestovaný.
Práce na třetím díle jsou již také v plném proudu, ale díky práci a pěknému počasí to jde opravdu pomalu.
Chtěl bych zde poděkovat v tuto chvíli svému kamarádovi a příteli Jardovi Brabcovi, který pro naši aktivitu poskytl ze svého trainsetu zahraniční lůžková vozidla, která se pro ni opravdu hodí a byl tak laskav, že je nejen vyladil co se týká světel, ale i spřáhel.
Díky, Jardo!
A my se můžeme s Radkem, až bude čas, pustit do pokračování.
Třetí díl bude jistě ze všech nekratší, ale stane se zde asi nejzásadnější problém v celém kompletu.
Za ochotu pomoci s tímto problémem děkuji opět Jarinovi, Banánovi a svému testerovi korninovi, kteří ochotně pomohli a získali cenné informace, které můžeme v aktivitě použít.
Není nad to mít opravdu ve svém týmu lidi, kteří jsou ochotní, vstřícní a rádi pomohou.
A to doporučuji všem, kteří chtějí tvořit aktivity.

Právě končící víkend jsme s mým testerem věnovali dokončení 3. dílu aktivity EC 498 "Europa".
Děkuji nejen Radkovi za ochotu a jeho volný čas při naší společné práci, ale i samozřejmě jeho ženě Páje za trpělivost a shovívavost. Dále ostatním klukům, kteří nám pomohli v práci.
Za pokytnuté rady a kontrolu Jarinovi a za pomoc s informacemi o problému, který jsme do tohoto dílu zapracovali Banánovi, Martensovi a Pikkovi.

Více naleznete na úvodní stránce mého webu a dále zde: EC 498 "Europa"

Máme tady měsíc září a tak přináším několik zpráv ze své dílny.
Aktivita EC 498 "Europa" je ze tří čtvrtin hotová. Teprve po týdnu bádání a neustálých problémů se zlobícím servisem na dvou místech jsem díky Jarinovi pokročil do finále a 3. díl může konečně na finální test.
Druhou informací je zrod nové aktivity pro trať 321, která nás napadla minulý víkend s mým testerem, když jsme pracovali na 3. díle výše jmenované.
Městská linka S41 Os 12166/Os 12169 v úseku Praha-Hostivař - Roztoky u Prahy a zpět je v tuto chvíli již hotová, otestovaná a odeslána dalším testerům k posouzení.
Jakmile bude hotovo, půjde na svět jako předvoj tetralogie "Europa".

Vše se dozvíte u mě na webu: Městská linka S41

Moc děkuji za spolupráci nejen Radkovi jako testerovi i autorovi, ale Jarinovi za velkou pomoc a ochotu věnovat mi velkou část svého volného času. ale i samozřejmě mým ostatním testerům, kteří teď mají co dělat.

Po delší odmlce ve vydávání oznamuji, že společný autorský projekt můj a kornina právě vyjel na svou cestu k Vám.

Městská linka S41, Os 12166/12169
je ke stažení zde:
na mém webu

Poděkování za spolupráci patří těmto pánům:
korninus, Jarin, Banán a Bastard

Zdravím.. Chtěl bych moc poděkovat autorům a celému týmu kteří tvoří aktivity pro MSTS zvláště Mirkovi a Radkovi. Doporučuji tyto aktivity hrát jsou opravdu propracované a mohu je doporučit všem kteří mají rádi MSTS.
Aktivity mají děj a to je to nejduležitější dobře propracovaná krajina prostě se nenudím a eště jednou moc děkuji všem lidičkám kteří na tomto pracují a držím moc palce v další fanntastické práce a dalších aktivit které nás čekají.:oops: do toho :oops:jen tak dál ..:oops:

Romcamnam napsal:
Chtěl bych moc poděkovat autorům a celému týmu kteří tvoří aktivity pro MSTS zvláště Mirkovi a Radkovi.

Mockrát děkuji sám za sebe, je to veliká pochvala a zároveň veliký závazek pro mě i tým, který se mnou spolupracuje.
Potěšení a "nakopnutí" do další práce.
Jsem osobně rád, že naše společná práce se líbí a není zbytečná.:eek:;)

Musím také poděkovat klukům z MIDRAFON TEAM,protože opravdu jejich aktivity jsou prostě hodně dobré. Navíc jsem s Mírou téměř každodenně v sms kontaktu,tak vím co se vaří či co dělá. Jinak speciálně díky Mírovi za doplňování mého TS....díky

Ahoj Midrafon, mám otázku po uložení hry kde už sedím v Taurusovi a opetovnom zapnutí mi aktivita bez hodyakej chyby padne do WIN ... bez hlášky bez ničoho... neviem či bude problém tým že som menil parameter s mem:512 na mem:3072. Za prípadne rady ďakujem. Jedna sa o aktivitu EC 177 v Prahe. HW W7 x64

Delay napsal:
Ahoj Midrafon, mám otázku po uložení hry kde už sedím v Taurusovi a opetovnom zapnutí mi aktivita bez hodyakej chyby padne do WIN ... bez hlášky bez ničoho... neviem či bude problém tým že som menil parameter s mem:512 na mem:3072. Za prípadne rady ďakujem. Jedna sa o aktivitu EC 177 v Prahe. HW W7 x64

Parametr mem:512 nech jak je, je ověřeno že na jiný se hra nechová zrovna ukázkově a pak to zkus ;)

Ahoj.
Rozhodne nedoporucuji menit parametry behem rozjete aktivity,to je prvni
vec.
A druha,jak napsal trucker1245,tak pro spravne fungovani win7 se ma parametr nechat na 512.
Nikdy jsem s timto neexperimentoval,ale je mi jasne,ze toto menit v prubehu hry neni nejlepsi.
Mirek

daxmax napsal:
Musím také poděkovat klukům z MIDRAFON TEAM,protože opravdu jejich aktivity jsou prostě hodně dobré. Navíc jsem s Mírou téměř každodenně v sms kontaktu,tak vím co se vaří či co dělá. Jinak speciálně díky Mírovi za doplňování mého TS....díky

Je radost pro takove lidi pracovat. Diky,Davide. Za sebe i za kluky v mem tymu. Urcite je to take potesi,kdyz se nase spolecna prace libi.

Back
Nahoře