Aktivity Midrafon

Všechny aktivity pro trať 321 pod mým (naším) jménem byly aktualizovány na verzi aktualizace 23.

Přeji všem hezké zimní odpoledne.

tizi8 napsal:
Dordý vecer kay asi vde Ex 372 Balt Orient a Nex 41310 Dekuji

Dordý, dordý;)
Obě aktivity jsou ve stádiu zrodu. Tak, jak informuji na svém webu.
Ex 372 je již hotový a odeslaný na testy a druhý NEx je ještě ve fázi rozpracované aktivity.
Takže prosím, trochu trpělivosti.
Děkuji za zájem a zatím přeji pěkný večer.
Mirek

Právě jsem na svém webu zveřejnil novou aktivitu pro trať 321.
Vše potřebné se dozvíte zde:
můj web
Děkuji všem, kteří poctivě testovali a podíleli se na ztvárnění.
(Korninus, Jarin, Banán, Bastard, Klokan, Ofso)

Ahoj,
abych odpověděl na obě otázky zároveň, tak se nyní věnuji pomalu předěláváním celé aktivity NEx 41310 pro 321. Byly tam bohužel věci, které by hráče asi odradily a proto jsem se po poradě s testery a poradci rozhodl to celé "překopat".
V současnosti mám hotovo a jen projíždím jednotlivé úseky a pokud to dopadne dobře, ještě znovu ohláškuji a pošlu na testy.
U aktivity Ex 372 "Balt-Orient", která vznikla rychle na přání, tam se s pokračováním počítá, ale kdy se tak stane, to opravdu netuším.
Ale určitě se na ni taky dostane.
Děkuji za přízeň a prosím o shovívavost a trpělivost.
Mirek

Zdravím chcem sa opýtať či sa zaviedla na vašom webe registrácia? Lebo mi tam vyhadzuje prihlasovacie meno a heslo a len keď chcem od vás od ostatných uživateľov na vašov webe to ide
Ďakujem za odpoveď

Citace z Midrafonova webu:

Registrační formulář
06.03.2013 03:50

V případě, že by byl z Vaší strany zájem vstupovat do rubrik "Dotazy" a "Náměty na aktivity", je potřeba registrace.

Pro tytu účely byl na hlavní stránce vlevo zřízen jednoduchý formulář, kam stačí vepsat Vaši emailovou adresu, pak jméno a heslo, které chcete užívat a po zadání do systému budete následně informováni, že můžete tyto sekce volně používat.

Midrafon

Více zde: http://midrafon-msts.webnode.cz/news/registracni-formular/

Peter268 napsal:
Zdravím chcem sa opýtať či sa zaviedla na vašom webe registrácia? Lebo mi tam vyhadzuje prihlasovacie meno a heslo a len keď chcem od vás od ostatných uživateľov na vašov webe to ide
Ďakujem za odpoveď

Peter, tak jak Pavlík uvedl, je nutná registrace do těch tří záložek.
Stačí ten formulář vyplnit, zadat heslo (minimálně 6 znaků) a je to.
Systém formulář odešle mně, já Tě zadám do systému a Tobě přijde na uvedený email informace o tom, že jsi přidán.
Musel jsem tak učinit z důvodu osobních útoků nějakého nechutného vtipálka.
Děkuji za pochopení.

Dnešním dnem jsem dokončil malou grafickou úpravu webu z důvodu lepší orientace a dostupnosti aktivit všech, kteří na mém webu prezentují svou tvorbu.
Sám bych rád zmínil, že z mé dílny brzy vyrazí na trasu NEx 41310 na trati 321.
Více se dozvíte zde: NEx 41310 v záložce V přípravě

Ahoj Míro, chtěl jsem zkusit aktivitu NEx 41310, ale chybí mi komplet složka FS_Carri_Transporto_Veicoli kterou jsem na Vašem webu nanešel a google mi taky moc nepomohl...
Kde se da teda prosím sosnout? :)

Back
Nahoře