Aktivity Midrafon

Práve som dorazil do cieľa nexáka 41310. Výborná, nenáročná aktivita,
ktorá mi pomohla lepšie znášať to hnusné počasie. (v Dečíne je krajšie)
Ďakujem, už teraz sa teším na Tvoje ďalšie aktivity.:);)

Není za co a já děkuji Jarinovi za poskytnutí vyladěných vozidel v tomto packu ještě jednou. :)

Zdravim Tě Mirku.
Nebuď škrob, dej odkaz. Taky mi schází.
Díky.

sovo1254 napsal:
Práve som dorazil do cieľa nexáka 41310. Výborná, nenáročná aktivita,
ktorá mi pomohla lepšie znášať to hnusné počasie. (v Dečíne je krajšie)
Ďakujem, už teraz sa teším na Tvoje ďalšie aktivity.:);)

Děkuji a budu se snažit, aby byly všechny další aktivity jen a jen lepší.;)
Mirek

Pepan z Bíliny napsal:
Není za co a já děkuji Jarinovi za poskytnutí vyladěných vozidel v tomto packu ještě jednou. :)

Zdravim Tě Mirku.
Díky.

Nejsem škrob.:D
Myslím, že pokud mě kdokoliv o cokoliv požádal, vyhověl jsem mu.
Ale nebudu tady veřejně dávat linky na něco vyladěného.
Již několikrát se mně to vymstilo.
Pardon.:eek:

Naposled editoval moderátor:
Midrafon napsal:
Pepan z Bíliny napsal:

Zdravim Tě Mirku.
Díky.

Nejsem škrob.:D
Myslím, že pokud mě kdokoliv o cokoliv požádal, vyhověl jsem mu.
Ale nebudu tady veřejně dávat linky na něco vyladěného.
Již několikrát se mně to vymstilo.
Pardon.:eek:

Aha, tak to se omlouvám.

Tak NEx 41310 odjetá, pěkná aktitita, žádná nuda z bodu A do B a na konci ještě jízda na blok :D pecka
Jen mi ušlo, proč alespoň u mě nebyla aktivita dokončena, po zastavení v Děčíně přišla zpráva ale konec nikde :oops:
A ještě Míro otázka, 363.5 jsi nepoužil záměrně, nebo jsi jen nechtěl? Pokud vím u Tebe jezdí :D

trucker1245 napsal:
Tak NEx 41310 odjetá, pěkná aktitita, žádná nuda z bodu A do B a na konci ještě jízda na blok :D pecka
Jen mi ušlo, proč alespoň u mě nebyla aktivita dokončena, po zastavení v Děčíně přišla zpráva ale konec nikde :oops:
A ještě Míro otázka, 363.5 jsi nepoužil záměrně, nebo jsi jen nechtěl? Pokud vím u Tebe jezdí :D

Ahoj Pavle,
díky za pochvalu, potěší, protože s tím bylo místy trápení více než dost a některá místa jsem musel opravdu dost dlouho testovat a upravovat. Ale díky spolupracovníkům, které mám se to podařilo a to díky od Tebe patří i pro ně.
Druhou věc, kterou zde zmiňuješ, tak to je už chyba moje. Ale jak jsem dostal screeny z testu, závěrečná hláška tam byla. Prověřím to, jakmile bude chvilka a kdyžtak opravím a dám na web.
Poslední věc je volba HV. Jezdí tady nejen 363.5 a mně se líbila 363.035:)
Myslím, že je to vcelku jedno.
Pokud je to pro realisty nepřekonatelné:D, není nic jednoduššího, než si HV v nějakém z dostupných programů vyměnit.:)
Díky za postřehy.
Ahoj.

Čau! Spíš se zaměř na skladbu nákladních vlaků. Včera jsem si večer zajel Kimir jede na slezinu a bylo to utrpení děs. Používáš jednak starý, ošklivý vozy a druhak ty vlaky jsou poskládaný prostě nereálně. Na youtube jsou vide, tak to skládej podle toho. Nebo podle TV CHoceň ať to o něčem taky je. Neškodilo by i sledovat K-report. Jo? Tak!

Nazdar,
budu se snažit si pro svou další práci brát to, co budu potřebovat.
Rozhodně nehodlám skákat, jak si někdo jedno ráno pískne. To jen, aby bylo jasno.
Je to pro mou radost. A jestli se to líbí nebo nelíbí, to je věc druhá, nikdo není nucen to jezdit.
A kldině se do mě můžete vesele "pustit".

Čouda napsal:
Čau! Spíš se zaměř na skladbu nákladních vlaků. Včera jsem si večer zajel Kimir jede na slezinu a bylo to utrpení děs. Používáš jednak starý, ošklivý vozy a druhak ty vlaky jsou poskládaný prostě nereálně. Na youtube jsou vide, tak to skládej podle toho. Nebo podle TV CHoceň ať to o něčem taky je. Neškodilo by i sledovat K-report. Jo? Tak!

Míro k té aktivitě kdy jedu na slezinu,Podklady jsem dával já.Když jsem tím R 952 osobně jel.Tak vím jak to bylo řazené.Tak tady nevyšiluj.Navíc proč sledovat chocen když R 952 jede snad HK-Chlumec-Poděbrady-Praha.

To sis zapisoval každej nákladní vlak? Na který koleji kde co stálo? Těžko viď ;) Proč třeba TV choceň? Protože uvidíš, jak vypadá nákladní vlak ne jak vypadají nesmysly, co vymyslí kolikrát aktivitáří.

Hádejte se někde jinde. :D
Mirek napsal svůj názor, já mu na něj odpověděl.
Přidal se Lukáš s vysvětlením a hotovo.
Dál se v tom laskavě nepatlejte.:oops:
Jsou to moje aktivity, tak si řešte každý své a pokud máte problémy, na hlavním nádraží je bezva info a stěžovatelna. A kdyby ne tam, tak k ústřednímu topení.
Hezký pátek.

Ďakujem za krásnu aktivitu NExu , ktorá bola príjmemnou oddychovkou a zmenou po všetkých EC,IC,Ex,R,Os....ešte raz ďakujem...až to nebude moc odo mňa odvážne tak by bolo celkom fajn keby bolo možno aj viac podobných aktivít NEx, Pn , Mn

Back
Nahoře