Den železnice 2007

Které místo byste doporučili k návštěvě?

• DKV Česká Třebová

Hlasů: 0 0.0%
  • DKV Ostrava, Bohumín

• DKV Liberec

• DKV České Budějovice

• DKV Břeclav

• jiná místa

• Hlasovalo členů
    0
  • Anketa bude ukončena: .
Vitas napsal:
Zdravim, Komu se chce jezdit nebo kdo to má kousek tak: 29.9.2007 je den železnice na Pardubickym hlaváku. Informace donesu. (Visí na na nádraží v hale, když se de na nástupiště - pro pardubičáky)

Pro ty co se chystali do Chomutova mám špatnou správu. Akce v Chomutově byla zrušena z toho důvodu, že nedostali dotaci.

Edie napsal:
Pro ty co se chystali do Chomutova mám špatnou správu. Akce v Chomutově byla zrušena z toho důvodu, že nedostali dotaci.
Ať jdou do háje. Vždyť je tam deponát technickýho muzea. A minulý týden tam převezli další párovku z Technickýho muzea. Na to jsme dobrý, ...... ať si pražáci ty mašiny odvezou někam na pole....

A pánové, vy si myslíte, že mě to neštve?? Já sem byl docela nas*anej, když sem se to dozvěděl.

Mě udivují ty dotace. na co proboha?
V Chomutově jsou dvě velké rotundy a ty jsou přecpané historickými loko. Je to deponát Technického muzea. Nikde v ČR není na jednom místě soustředěno tolik mašin, jako právě v Chomutově. V Lužný můžou tiše závidět. Navíc hned vedle rotund se rekonstruuje Stříbrný Šíp.
Jestli dráha potřebuje na pouhé otevření vrat dotaci, tak to teda nevím, kde to jsme.

Churchill napsal:
Mě udivují ty dotace. na co proboha?
V Chomutově jsou dvě velké rotundy a ty jsou přecpané historickými loko. Je to deponát Technického muzea. Nikde v ČR není na jednom místě soustředěno tolik mašin, jako právě v Chomutově. V Lužný můžou tiše závidět. Navíc hned vedle rotund se rekonstruuje Stříbrný Šíp.
Jestli dráha potřebuje na pouhé otevření vrat dotaci, tak to teda nevím, kde to jsme.
hele, taky netuším na co chtěli dataci, ale takhle mi to mamka řekla, když mluvila s nějakou ženskou, co to má na starosti.

29.9 Den železnice v Pardubicích hl.n. Pro pardubičáky - visí to, když jdete na nástupiště (Dřív tam byla kampaň Hazard zabíjí)

Já tam budu od rána, chci se podívat do depa. Budu tam do 12, pak se musím vrátit. Pojedu autem.

Příjezd od Brna v 7:47 Os 4762 Co sraz ve v parním vlaku nebo v hale. Prve do depa nebo na ústřední stavědlo?

Doufám, že to všichni přežijeme :lol: A ženské snesou přeci jen víc, než chlapi. I když nevím, jak je to, když je jedna v druhé...
P.S.: Bobina bude v Bohumíně???

Deterio napsal:
Příjezd od Brna v 7:47 Os 4762 Co sraz ve v parním vlaku nebo v hale. Prve do depa nebo na ústřední stavědlo?

Já bych v hale u automatů a pak do depa, má být na točně předváděčka mašin. Doufám, že nebude chcát. Jsem z Častolovic, tak někoho můžu vzít sebou, ale ve dvanáct se musím vrátit. Mám pak ještě jinou akci. 732376225

Mohli bychom začít v depu a pak jít na vjezd. Po pul jedné končí polední pauza na Hrbu, loni jely tři soupravy hned za sebou.

Back
Nahoře