fíííííra
Hradlař
VáclavS napsal:Přečti si v odkazu na předchozí stránce. ONJ bude přístupné, depo nikoliv.
Díky za připomenutí, už sem to předtim četl dvakrát a pokaždé mi nějak uniklo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
VáclavS napsal:Přečti si v odkazu na předchozí stránce. ONJ bude přístupné, depo nikoliv.
Vitas napsal:Zdravim, Komu se chce jezdit nebo kdo to má kousek tak: 29.9.2007 je den železnice na Pardubickym hlaváku. Informace donesu. (Visí na na nádraží v hale, když se de na nástupiště - pro pardubičáky)
Edie napsal:Pro ty co se chystali do Chomutova mám špatnou správu. Akce v Chomutově byla zrušena z toho důvodu, že nedostali dotaci.
Ať jdou do háje. Vždyť je tam deponát technickýho muzea. A minulý týden tam převezli další párovku z Technickýho muzea. Na to jsme dobrý, ...... ať si pražáci ty mašiny odvezou někam na pole....Edie napsal:Pro ty co se chystali do Chomutova mám špatnou správu. Akce v Chomutově byla zrušena z toho důvodu, že nedostali dotaci.
hele, taky netuším na co chtěli dataci, ale takhle mi to mamka řekla, když mluvila s nějakou ženskou, co to má na starosti.Churchill napsal:Mě udivují ty dotace. na co proboha?
V Chomutově jsou dvě velké rotundy a ty jsou přecpané historickými loko. Je to deponát Technického muzea. Nikde v ČR není na jednom místě soustředěno tolik mašin, jako právě v Chomutově. V Lužný můžou tiše závidět. Navíc hned vedle rotund se rekonstruuje Stříbrný Šíp.
Jestli dráha potřebuje na pouhé otevření vrat dotaci, tak to teda nevím, kde to jsme.
Deterio napsal:Příjezd od Brna v 7:47 Os 4762 Co sraz ve v parním vlaku nebo v hale. Prve do depa nebo na ústřední stavědlo?