Článek z časopisu Express

Zdeněk Itterheim napsal:
Tak se s vámi se všemi podělím co mi dnes v práci přiletělo na stůl. Jedná se o společenský magazín Expres, kde svou mimořádnou dvoustránku dostal jeden ze stavitelů tratí.

Najde to zde:
http://msts.vts.cz/foto/str1.jpg
http://msts.vts.cz/foto/str2.jpg

Hezké čtení....

Zbyňku, upřímně - nevadí mi, že si účtuješ poštovné, balné a opotřebení DVD ...... to všechno chápu bez jakýchkoliv námitek a komentářů .... ... asi i proto mi nevadilo zaplatit si BP, Vysočinu, 321, 090 a klidně i další, pokud budou z kategorie kvalitních tratí ..... nehnu ani brvou ....

2.JPG napsal:
Hlavně jsem si potřeboval vyúčtovat zmeškaný čas z mého zaměstnání.....

to mne doslova nadzdvihlo......skoro se Ti podařilo přivodit mi v 37 letech masivní infarkt

Víš vůbec, kolik lidí se nemůže a vlastně ani nesmí ve své pracovní době věnovat MSTS a musí se zodpovědně věnovat svému zaměstnání a dělají to opravdu a poctivě ve svém volném čase na úkor dětí a rodiny, řeší konflitky s partnerkami, že vysedáváme neustále u kompu? ..... a opravdu, upřímně a poctivě ZADARMO .....

A potom máme poslouchat ty kecy a kidy o tom, kolik toho kdo udělal pro MSTS......to se to potom porovnává, co?

Pro mne není a nikdy nebude king ten, kdo to dělá ve své pracovní době, kdy v krámu není ani noha a ještě si ten čas nechá zaplatit - pro mne je king ten, kdo tomu dokáže věnovat podstatně méně času vedle svého zaměstnání, ale dělá to opravdu zadara ve svém volnu a VĚNUJE TOMU VŠECHNO - I TU POSLEDNÍ MINUTU, KTERÁ MU ZBÝVÁ Z VOLNÉHO ČASU.

Chtěl jsi po mne v mailu, abych upravil cab 130 a dodělal tam NO? Klidně, sfouknu to i v práci, ale účtuji si jako programátor 1500 CZK včetně DPH za hodinu práce - pochop taky musím ten zameškaný čas ze zaměstnání nějak zaplatit.:wink:

Promiň, ale naběhnul sis na to sám.

Naposled editoval moderátor:
Jo v pohodě. Navrhni cenu a já Ti řeknu jestli beru nebo neberu, když to chceš tak dalece.
Jenomže já to omílám stále dokola a vyberte si. Buď distribuce žádná nebo v pracovní době (mě to šéf dovolil za určitých podmínek), kdy na to čas je a vyřídil jsem si na to specielně k tomu živnostenské opravnění plus koupil software, který používám výhradně pro poštovní distribuci trati. Cena něco přes 4000 kč.
Ve svém volnu bych totiž raději stavěl trať. A to už je zadarmo. A je s podivem, že vysokoškolsky vzdělaní lidé tohle neumí pochopit a s příjmy na firmu 1500kč/h jsou ještě nasraní, že já si na MSTS vydělám na ušlou mzdu. Nebo někdo chodí do práce jen tak z fandovství a bez nároku na mzdu?

Jinak se musím smát. včerejší balast jsi odtud přesunul a zamknul a další balast tu začínáš sám. Moderátoři nám jdou hold příkladem.
Jinak ten rozhovor je víc než půl roku starý.

Zbyněk Šemora napsal:
Jo v pohodě. Navrhni cenu a já Ti řeknu jestli beru nebo neberu, když to chceš tak dalece.
Jenomže já to omílám stále dokola a vyberte si. Buď distribuce žádná nebo v pracovní době (mě to šéf dovolil za určitých podmínek), kdy na to čas je a vyřídil jsem si na to specielně k tomu živnostenské opravnění plus koupil software, který používám výhradně pro poštovní distribuci trati. Cena něco přes 4000 kč.
Ve svém volnu bych totiž raději stavěl trať. A to už je zadarmo. A je s podivem, že vysokoškolsky vzdělaní lidé tohle neumí pochopit a s příjmy na firmu 1500kč/h jsou ještě nasraní, že já si na MSTS vydělám na ušlou mzdu. Nebo někdo chodí do práce jen tak z fandovství a bez nároku na mzdu?

Jinak se musím smát. včerejší balast jsi odtud přesunul a zamknul a další balast tu začínáš sám. Moderátoři nám jdou hold příkladem.
Jinak ten rozhovor je víc než půl roku starý.

1) Nepřesouval jsem to já, ale klidně si to po sobě uklidím. A moderátoři nejdou příkladem, pouze přestali vyčuhovat z davu.

Dále ten článek byl napsán o Tvé trati a Tvém díle, takže v tom Tvém vlákně byl oprávněně.

2) To co bylo napsáno jsi řekl, předpokládám, že článek byl i autorizovaný a tudíž jsi opravdu přiznal, že si hlavně potřebuješ zaplatit ztracený čas v zaměstnání.....budiš

3) Nepleť tady vysokoškolsky vzdělané lidi a přečti si laskavě ten svůj bludný rozhovor a uvědom si, na co jsi kladl důraz při kalkulaci ceny.....zaplatit zmeškaný čas v zaměstnání

4) Nevím, co tu meleš za pitominy o šéfovi - šéfem jsi přece sám sobě, když jsi živnostník, ne? .... docela jsi mne tím pobavil, až jsem si rozbil nos o klávesnici.....

5) Tímto příspěvkem jsi taky sdělil, že MSTS je pro Tebe živností a prostředkem pro zajištění živobytí .....

Zbyněk Šemora napsal:
Nebo někdo chodí do práce jen tak z fandovství a bez nároku na mzdu?

A za poslední.....ten článek opravdu ukázal pravou podstatu věci, byť je půl roku starý.

A to, že si za hodinu práce účtuji 1500 CZK? Když odečtu daně, sociálku, DPH, skutečné náklady, amortizaci, elektriku, telefon, papír, tužky, stůl, židli, teplo, kytku pro partnerku, že se jí nevěnuji, hračky dětem, aby mne neobtěžovaly, když místo toho pracuji, musím si zaplatit i čas, zmeškaný v zaměstnání, ne? :lol::lol:

A pokud bys hodlal tady sdělil, že kvůli mne zastavuješ bezplatné šíření aktualizací (jako jsi mi to už sdělil vícekrát po roztržce mezi mnou a Tebou), tak to není kvůli mne.....reagoval jsem pouze na něco, co bylo zveřejněno a cítil jsem potřebu se k tomu vyjádřit.......a v demokratické společnosti mám na to právo.....

A když něco zveřejníš, tak s takovou reakcí musíš zákonitě počítat. Ne všechno se dá chválit .....

HOWGH.....víc to opravdu komentovat nechci a nehodlám ...... bludy se totiž komentovat nedají......

P.S.: Tu opravu kabiny Ti udělám i zadara ..... a ve svém volném čase.

Zbyněk Šemora napsal:
... Buď distribuce žádná nebo v pracovní době (mě to šéf dovolil za určitých podmínek) ...
Tak teraz si Zbyňku teda dokonale zahviezdil :wink: ktože je to ten tvoj dobrotivý šéf ? Okrem toho ako môžeš odsúvať prácu na úkor zábavy, aj keď platenej ?
Čím ďalej, tým si schopný písať väčšie a väčšie pitominy ... vlastne chcel som povedať perly
PS: nezabudni zas napísať tie svoje traktáty o robení zlej krvi a podobné čápoviny, tú zlú krv si sám sebe začal robiť v tom momente, keď si sa vehementne bránil aby Pampalín alebo ktokoľvek iný dal BP na free download a teraz vyšla najavo podstata veci: DVD sa stalo pre teba významným zdrojom príjmu a to je velice smutné, pokiaľ sa jedná o koníčka ... Zbyňku, uvedom si, že vyhláseniami, aké si napísal o poplatkoch za DVD topíš predovšetkým sám seba.

Taxi, rád bych Ti připomenul, co jsi napsal před rokem. Nakonec se jako vždy vyjádříš, že to co jsi napsal před chvílí byla jen taková malá legrace. Vůbec se nedivím, že jste znechutili Michala, že stáhnul věechny jeho downloady. Já jsem zatím splachovací. Alespoň se tak snažím. Ta československá závist je totiž nekonečná. Ale kdyby jste měli alespoň co závidět, ale mzdu uklízečky? Co mám navíc? Styďte se. Úplně Vám uniká, že jiní, kteří se v MSTS chytli a modelují pro velké zahraniční firmy mají mzdu o úplně jiných penězích. Naštěstí jsou v anonymitě, protože v Česku se kvůli závisti o příjmech mluvit nesmí. Ale také je zajímavé, že si stále berete na mušku mě a to že stejné peníze inkasují za tratě i jiní, Vám nevadí. Není v tom něco osobního? Asi ano.
Tax napsal:
Aby sme tu už viac zbytočne nediskutovali o ničom, uvediem na správnu mieru pojem "voľne šíriteľný" program alebo addon.
Podľa medzinárodne uznávaných právnych noriem existujú tri základné varianty: Public Domain, Freeware a Shareware.
Public Domain: tento typ programu je o tom, že sa uznávajú autorské práva a autor umožní za určitých podmienok zmeny programového kódu alebo obsahu. Zvyčajne za podmienky, že úpravca zverejní informáciu o pôvodnom autorovi pred úpravou. Inak je nakladanie s programom ľubovoľné. Môže sa využívať aj na komerčné účely.
Freeware: Platia autorské práva. Do programového kódu nie je možné zasahovať. Spôsob šírenia - distribúcie určí autor. Na nekomerčné účely je bezplatný, no autor môže ( môže, ale nemusí ) povoliť používanie aj na komerčné účely. To je stanovené v licenčnej zmuve, ktorej potvrdením počas inštalácie sa užívateľ zaväzuje k tomu, že bude s programom nakladať tak, ako je v zmluve stanovené.
Shareware: program je zdarma spravidla na skúšobnú dobu. Po uplynutí tejto skúšobnej doby ( napr. 30 dní, 100 spustení a pod. ) musí užívateľ buď zaplatiť licenčné poplatky, s ktorými súhlasil už počas inštalácie softu, alebo program odinštaluje.
Shareware a Freeware sa môžu šíriť voľne za podmienky že s tým súhlasí autor. Teda ak chcem šíriť nejaký Freeweare program - v našom prípade addon do MSTS, tak len podľa podmienok autora toho programu ( addonu ).
Program Freeware a Shareware sa nesmie šíriť za úplatu s výnimkou nutných nákladov na distribúciu. Nutné náklady na distribúciu sú okrem poštovného, balného aj iné režijné výdavky, ktoré distribútor vykáže v súvislosti s manipuláciou okolo distribúcie - v prípade Zbyňka Šemoru je to jeho mzda za balenie, poštu, spotreba energie a primerané opotrebovanie zariadenia používaného na výrobu kópií ( pálenie nosičov na DVD ). Takže ak si on stanovil sumu 300 Kč za jednu zásielku s nosičom, je to úplne normálne a nič tým neporušuje. Keďže je autorom addonu, takisto stanoví spôsob distribúcie. Ak ho stanoví formou dobierky na DVD, tak akýkoľvek iný spôsob je protiprávny a trestoprávne napadnuteľný. Takže žiadne weby, žiadne P2P, žiadne torenty. DVD je jediná forma, ktorú autor Zbyněk Šemota určil na distribúciu svojho produktu. Tu už nie je ďalej o čom diskutovať.

Sorry

Sorry, že se pletu do téhle debaty. Můj osobní názor je, že trať Praha-Bratislava už dávno překračuje rozsah jakéhosi hraníčka ve volném čase, ale jedná se impozantní dílo, které si nějaký ten komerční efekt (výdělek pro autora) zasluhuje. Přitom 300,- Kč, nebo kolik trať stojí je docela sranda.

Já nevím, ale jak tak čtu semo-tamo tohle fórum, drtivá většina lidí tady úzkostlivě hlídá, jen aby někdo proboha neměl z jakékoliv tvorby do MSTS nějaký výdělek. A pokud ho někdo má, děsně je to irituje. Proč? Závist? Nepřejícnost? Obojí?

Re: Sorry

krupan napsal:
Sorry, že se pletu do téhle debaty. Můj osobní názor je, že trať Praha-Bratislava už dávno překračuje rozsah jakéhosi hraníčka ve volném čase, ale jedná se impozantní dílo, které si nějaký ten komerční efekt (výdělek pro autora) zasluhuje. Přitom 300,- Kč, nebo kolik trať stojí je docela sranda.

Já nevím, ale jak tak čtu semo-tamo tohle fórum, drtivá většina lidí tady úzkostlivě hlídá, jen aby někdo proboha neměl z jakékoliv tvorby do MSTS nějaký výdělek. A pokud ho někdo má, děsně je to irituje. Proč? Závist? Nepřejícnost? Obojí?

Ani jedno. V mé reakci nešlo ani o peníze ( to jsem napsal hned na první místě a tučně, aby to případným hnidopichům neuniklo), ani to Zbyňkovi nezávidím, jako to nezávidím ani Martinovi, Tygymu a nezáviděl bych to ani dalším, pokud to dílo bude stát za to, koupit si jej - dovedu si zhruba představit co to je za dílo, kolik nervů a času to stojí.

Je to impozantní dílo, to máš pravdu, stejně tak jsou tady i stejně ne-li více impozantní díla, jejichž autoři nejsou tak kontroverzní.

Problém je v tom, když se tady Zbyněk několikrát docela důrazně oháněl tím kolik toho pro MSTS dělá a kolik tomu věnuje času ( a my pitomci mu věřili, že ve svém volném čase) a pak z něj vypadne, že to vlastně dělá v práci a ještě si za to nechá zaplatit ztracený a zmeškaný čas v práci ....

Nezlob se na mne Křupane, ale to je do nebe bijící kravina, na kterou nešlo nereagovat....a on se tím ještě chlubí....napsat to já jako zaměstnanec u firmy a číst to můj zaměstnavatel, tak letím na hodinu a bez pardonů a už si nikde ani neškrtnu, protože se to se mnou povleče v zápočťáku ......

Proto jsem psal, že si daleko víc vážím lidí, kteří pro danou věc věnují i ten poslední zbytek svého času bez nároku na cokoliv a Zbyněk by se divil, kolik modelářů dělá věci do MSTS po nocích a na úkor dětí a manželek a na hranici konfliktů a nikoliv v pracovní době. Ale dávají tomu opravdu to poslední - za což si zaslouží můj obdiv a úctu.

Za další....Zbyňkovy nemístné řeči v jeho posledním traktátu o tom, že Michal stáhnul své věci z downloadu souvisí se zcela něčím jiným a to jaksi Zbyňkovi uniklo. Rozebírat to nebudu, Michal k tomu měl své důvody a není povinen se nikomu zodpovídat.

Tož asi tolik.....

Zbyněk Šemora napsal:
Taxi...
Tax napsal:
...napadnuteľný. Takže žiadne weby, žiadne P2P, žiadne torenty. DVD je jediná forma, ktorú autor Zbyněk Šemota určil na distribúciu svojho produktu. Tu už nie je ďalej o čom diskutovať.
Ano Zbyňku, to som napísal, za tým si stojím. Ovšem modely vozidiel ( sprosto a jednoducho povedané Trainset ) nie je tvojím dielom. Na nosiči s traťou nemá čo hľadať. A z a tým si stojím tiež.
Ďalší problém je z trocha iného súdku: Tie desiatky či stovky svojich neprajníkov v kuse a neustále dráždíš tým, jak musíš platiť svoju mzdu, nájomné a čojaviem ešte, a to ich dráždiš už verejne aj v médiách ...
aby bolo jasno, ja k tvojim neprajníkom nepatrím, aj keď ty to všade tak trúbiš. Mne je lautr jedno, či svoj produkt predávaš a za koľko. Mňa však mrzí iné - tvoj postoj k celému problému okolo teba - poznáš tú pesničku od Olympicu: Já já já jenom já ... celé MSTS je Šemora, Šemora a Šemora - keď s tým Šemora praští, máte po ptákách, pánové ... bububu, taký strašiak, onaký strašiak ... vždy sa nájde niečo, s čím argumentovať. Ďalší problém, ktorý je na svete, že všade u toho, kto nezdiela tvoj názor hľadáš triedneho nepriateľa ... Proste iný názor, než ten tvoj je neprípustný ...
krupan napsal:
Ja sa opýtam. Za Zbyňkom je vidieť kus roboty. Za Martensom takisto, za Taxom takisto. Preto je prirodzené, že komunikujeme, vyjadrijeme svoj názor na vec - okrem tohoto tu komunikujeme aj ináč ... Čo je vidieť za křupanom okrem rečí ? Křupane, urob niečo pre MSTS aj ty ...

Clanek se mi velmi libi! Je prima, ze se nekomu podarilo dostat se do medii a trosku nasi komunitu zpropagovat (ty ladice jsi mohl potlacit trochu vic, je to strasna drina :-)))).

A k penezum - kazdy si vybira, zda nabizi to co ma za penize nebo zadarmo a trh ukaze, jestli je cena spravna. U BP se cena jako spravna ukazuje. A jestli to Zbynka motivuje k dalsi praci, tim lepe pro nas. Myslim, ze volba zadarmo nic nebo za 300BP je vcelku jasna.

Bohuzel to zakorene rovnostarstvi casto hranicici se zavisti mame pod kuzi. Me se libi jiny pristup:
Vydelal si na MSTS? To je borec! Lidem se to asi libilo, jinak by to nekupovali.

ZSR

krupan napsal:
Tax napsal:
... Čo je vidieť za křupanom okrem rečí ? Křupane, urob niečo pre MSTS aj ty ...
Něco malinko je snad vidět i za mnou. I když se to asi nedá srovnávat...
http://www.pool-magic.net/msts/
Taxi v tomhle má Křupan pravdu - je to už dlouho, co jsou tady jeho Zapadlé Ztracené Jednodlaždicové Vlečky ...... :-) mimochodem jedny z nejoblíbenějších .... rychle se načtou, chvilku si na nich zao....uji při posunu během Ranního čaje nebo obědové pauzy( není nad to zajezdit si na vlečce v zimním provozu s párami vidět to začouzené ojíněné nádraží) ....

Teda jak vy poslední dobou do sebe šijete ........... (takhle nějak vypadá začátek rozpadu a hraní si na svém písečku)
A co se týče merity věci.
Nezlob se na mne Křupane, ale to je do nebe bijící kravina, na kterou nešlo nereagovat....a on se tím ještě chlubí....napsat to já jako zaměstnanec u firmy a číst to můj zaměstnavatel, tak letím na hodinu a bez pardonů a už si nikde ani neškrtnu, protože se to se mnou povleče v zápočťáku ......
Svatá pravda. jenomže ......... pokud taková možnost k využití své soukromé činnosti v pracovní době bude možná, tak je blbost, ji nevyužít. Využívají ji plně poslanci, náměstokové ministrů, zaměstnanci státních úřadů (a jejich mohutné hraní her na PC), atd., atd. Platy jsou na úrovni 30 procent rakouské mzdy, poplatky se po nás chtějí na úrovni EU - tak sakra, byl bych vůl, abych se přerval a pokud mám možnost, si v práci něco pro sebe neudělal. .............. nebo ne?

Tax napsal:
Tož sa ospravedlňujem, nevybavuje sa mi meno autora, ale na Ztracenej jazdím, testujem, niekoľko screnov je práve z nej ...
V pohodě, já taky jezdím s tvojí šlechtičnou i těmi prima motoráčky...

krupan napsal:
V pohodě, já taky jezdím s tvojí šlechtičnou i těmi prima motoráčky...
Tak to pozor, šlachtičná pre MSTS je síce u mňa na webe, ale jej autorom je trainzák Hummus. K motorákom sa môžem hlásiť, tie som celé robil osobne ja, akurát u niektorých mi vypomohol s textúrami Pikku.

Churchill napsal:
Teda jak vy poslední dobou do sebe šijete ...........
To víš, jak čtu čápoviny, tak se neznám - to mám nacvičeno z práce na lidi, u nichž se názory a stanoviska mění skoro jako aprílové počasí a jejich myšlenka má kratší životnost, než doba realizace a nebo je to jenom přesunutí práce na někoho jiného za účelem odšrktnutí si dalšího políčka ( i proto jsem nedávno šil do návrhů na spoustu povinností pro autory modelů, engů, sms a kabin) ... :wink:

Tím se docela rozsáhle zabývá D-fens ...

Churchill napsal:
pokud taková možnost k využití své soukromé činnosti v pracovní době bude možná, tak je blbost, ji nevyužít.

Pokud je to lege artis, tak proti tomu nic nemám, ale která firma Ti to oficiálně dovolí - žádná. Leda jsi si sám sobě pánem.....ale celé vlákno nebylo o tomto.

Hlavní merito věci je to, že se tady začala dost často používat argumentace typu drž hubu, děláš pro MSTS málo ..... proto si opravdu vážím těch, kteří se pro koníčka obětují i to poslední a nedělají si z toho živnost a argumentují, že to dělají zadarmo .....

Navíc budiž - Zbyněk nemá v krámě kšefty, tak staví - proč ne - jako pán svého času ať si staví - furt je to lepší, než sedět na lavce před krámem v duchodkach a nudit se ...... ale ať si to nechá pro sebe a nevytrubuje do světa, že vlastně těmi poplatky za DVD musí hlavně zaplatit zameškaný čas v zaměstnání ......

Nemám nic proti poplatkům za tratě, které opravdu stojí za to a jsou kvalitní, MSTS se poslední dobou ve své pracovní době ani věnovat nemůžu, ale dělám hlavně po nocích.

Někteří ani neznají stavy pološílenství, kdy by k simulátoru nebo editoru sedli hned, protože je to tam táhne jako magnet, ale ví, že si to prostě na týden, 14 dní nebo měsíc bududou muset odpustit , protože už mají nůž na krku.

Vážím si lidí, kteří k tomu dokážeou sednout v noci, vyčerpaní a unavení a přemáhají se, aby tady dostáli svým závazkům, které na sebe vzali jenom proto, aby si ostatní mohli s něčím hrát. Nemají z toho kromě dobrého pocitu nic - jo pardon - občas držkovou.

A to právě proto, že to mají jako koně, hobby, zálibu, lásku na celý život ....

Churchill napsal:
Využívají ji plně poslanci, náměstokové ministrů, zaměstnanci státních úřadů (a jejich mohutné hraní her na PC), atd., atd. Platy jsou na úrovni 30 procent rakouské mzdy, poplatky se po nás chtějí na úrovni EU - tak sakra, byl bych vůl, abych se přerval a pokud mám možnost, si v práci něco pro sebe neudělal. .............. nebo ne?
Sice mne to čílí stejně jako Tebe, ale přístup, s jakým se na to díváš je to typicky komunistické - kdo nekrade, okrádá vlastní rodinu aneb den, kdy jsem nic neukradl, považuju za neúspěšný.

Zkus si toto udělat jako zaměstnanec u soukromé firmy, kde si nejsi vlastním pánem ..... v tom je rozdíl mezi státní mašinerií a soukromou firmou. Přeci jenom majitel firmy se hoodně ohlíží nad tím, jak jeho zaměstnanci využívají techniku, za kterou on draze zaplatil a kterou zneužívají jeho zaměstnanci.

Trošku jsem se rozkecal, i nějaký ten sentiment by se našel a možná z toho bude i pochopitelné, proč jsem reagoval tak, jak jsem reagoval.

Taxi, už jsi úplně trapný. Na Trainsetu mám výrazný podíl ohledně odladění, to mi nikdo nevezme. Nehledě k tomu, že jsem tenkrát dostal souhlas od všech modelářů a včetně Tebe ohledně skinů. Každý obdržíte na poždání zdarma DVD s tratí a Tobě specielně jsem nabídl, aby jsi si updatoval skiny nejnovějším laděním a kompatibilitou pro MSTS bin.
Ale raději ještě zopakuji, že ladění není výhradně moje práce. Já jen dělal úkony které jsem popasal v rozhovoru. Ostatní podrobnosti a detailní ladění jsou práce Ppoollllem počínaje a ZSR konče. Ale bez mých úprav by ježdění v MSTS Bin nebylo možné, byť by mašiny byly naladěny sebelépe.
Taxi, nezlob se, ale tři roky mi říkáš A, ale jak je vidět, celou dobu Tě trápí B A to není dobrá vlastnost člověka. Tolikrát jsme se viděli a to jsi se celou dobu jen přetvařoval ?

Také si musíte uvědomit, pokud se chcete chytat slovíček a jejich všem významům. Myslíte si, že je to kompletní můj rozhovor? Je to nepatrně střiženo a upraveno redaktorem. Ale i tak je to sestaveno dobře a v duchu jak jsem já vypovídal, nic není překrouceno a za vším stojím.

Celkový problém je jinde. Tady někoho trápí, že se nepíše o Taxovi nebo Martensovi. Ale věřte mi, já se nikdy nikam nehlásil, médiemi jsem byl vždy osloven momentem překvapení a na nějakou přípravu ani nebyl čas. Diktafon a už se jede. A člověk má strach, trému, aby neřekl něco co nemá a aby čtenář nebo kdysi divák nenabyl dojmu, že MSTS jsem jenom já. Ale jinak téma nikdy nebylo o MSTS obecně, ale o mé trati, tak nebylo možné cokoli vykládat o tom, jak například Tax modeluje historická vozidla. To už je úplně jiná kapitola.

Martensi, ty už jsi také opravdu trapný. Copak já mluvím o stavbě trati? Že si musím kompenzovat ušlý zisk? Ty neumíš číst?. Já v práci, za co uživatelé platí nedělám nic ohledně v souvislosti s mou tratí.
Já musím vypálit DVD s instalačkama, napsat X obálek, vyřizovat debilní příspěvky v tomto fóru, jako byl například Tvůj dnešní. Tisknout složenky, podací lístky, jít na poštu a zpět. Copak také děláš takové úkony? Pokud vím, jen modeluješ kabiny, jako já stavím trať. A to děláme oba úplně zdarma. Pokud by jsi kabiny posílal dobírkou, tak Tě chci vidět, jak to děláš zdarma a na úkor rodiny.

Zbyněk Šemora napsal:
Celkový problém je jinde. Tady někoho trápí, že se nepíše o Taxovi nebo Martensovi.
Ale prdlačky Zbyňku, už jsi s tím docela trapný.

Ono je to tím, že něco napíšeš a když Ti to vrátíme zpátky (ostatně jako už mockrát), že to je ptákovina, tak prý nemáme chytat za slovíčka a že jsi to tak nemyslel. Skoro jako bys maturoval u Vlastíka.

Za další - ten článek před zveřejněním musí projít autorizací a po ní ( autorizace=odsouhlašení rozhovoru) redaktor nemá právo dělat změny bez Tvého souhlasu - takže to co tam máš zveřejněno je Tebou odsouhlašeno a neoháněj se dalšími chabými výmysly.

Back
Nahoře