Projekt MSTS Bin

S tímto by problém být neměl. Já sdílím jeden MSTS ze dvou systémů. Při reinstalaci v jiném systému jsem měl BIN odinstalovaný, ale neodebraly se složky BIN z adresáře Train Simulator. Tak jsem je smazal ručně a pak už nebyl problém BIN nainstalovat.
Snad jsem to nepopletl, ale je nutné smazat:
MSTSBIN_BACKUP, Rail Driver DLLs, Translated DLLs
Raději nemažte, ale přesunujte do záloh. Až po vyřešení problému mazat.

Problem sa nevyriesil pri kliknuti instalovat ukaze program prestal reagovat :(

Nie nepomohlo cez tune up a ked som dal vyhladat ziadne msts bin nieje ... mam MSTS instalacku 2xCD , DVD BP79.1 mam vsetky aktualizacie mam vsetky aktualizacie aj Trainsetu len keby som to vedel nahodit ,mne to vsetko robil kamos co je z Bratislavy .Ja neviem moc stastie nemam v tom nestastnom MSTS ani Trat 150 mi nejde vobec .... ZSR 130 mi ide ale zas aktivity nemam a jednu som nasiel same chyby to ukazuje :( :( :( este dajaku 321 mam ale to nepouzivam , kamos mi to dal ze on sa uz nehra plny pakel CD a DVD same msts doplnky msts hento msts bp atd nevyznam sa v tom asi ma trafi slak :O

XxXcompany napsal:
Nie nepomohlo cez tune up a ked som dal vyhladat ziadne msts bin nieje ... mam MSTS instalacku 2xCD , DVD BP79.1 mam vsetky aktualizacie mam vsetky aktualizacie aj Trainsetu len keby som to vedel nahodit ,mne to vsetko robil kamos co je z Bratislavy .Ja neviem moc stastie nemam v tom nestastnom MSTS ani Trat 150 mi nejde vobec .... ZSR 130 mi ide ale zas aktivity nemam a jednu som nasiel same chyby to ukazuje :( :( :( este dajaku 321 mam ale to nepouzivam , kamos mi to dal ze on sa uz nehra plny pakel CD a DVD same msts doplnky msts hento msts bp atd nevyznam sa v tom asi ma trafi slak :O

Ještě mě napadlo jestli máš MS Update Patch ?

co to je ? ja mam msts a do toho som nainstaloval trat a aktualizacie to je vsetko ten patch neobsahuje trat BP ?

nie nikdy som ho nevidel ... ale pise mi ze mam verziu 1,4 . Fakt tu nechcem morit forum nemohol by niekto po icq skype ?

XxXcompany napsal:
nie nikdy som ho nevidel ... ale pise mi ze mam verziu 1,4 . Fakt tu nechcem morit forum nemohol by niekto po icq skype ?

Pokud vydržíš do pondělka, můžeme se kolem 17 hodiny sejít na ICQ

Honza U.

Citace z Džordžovy návštěvní knihy:

Džordž replies:28.1.2010 (00:10)X Projekt byl zastaven.

Z důvodů zranění s trvalými následky, dlouhé rehabilitace a také rodinných událostí jako rozvod a pod. po více než roční přetržce již nemohu navázat na předešlou práci. Všechny důležité věci, adresy a postupy byly jen v mé hlavě a nemou se k tomu vrátit.

Omlouvám se.

Měl bych dotaz ohledně brzd. Po stáhnutí Binu 1.8.0521 se mi po zabrždění sekne tlak v brzdovém válci např. na 8 barech a na této hodnotě zůstane. Správně by se měl tlak zvýšit zpátky na 10 barů, ale to se stane až po několikátém zabrždění. Kompresor začně pracovat až několikrát zabrzdím. Na předchozí verzi Binu vše běželo jak mělo, že po zabrždění automaticky naběhl kompresor. Ale teď kompresor naběhne, až klesne tlak v brzdovém válci na hodnotu zhruba 5 barů. Jak tedy nastavit, aby to běželo jako předtím? Předem díky za odpověď.

Folcek_ napsal:
Měl bych dotaz ohledně brzd. Po stáhnutí Binu 1.8.0521 se mi po zabrždění sekne tlak v brzdovém válci např. na 8 barech a na této hodnotě zůstane. Správně by se měl tlak zvýšit zpátky na 10 barů, ale to se stane až po několikátém zabrždění. Kompresor začně pracovat až několikrát zabrzdím. Na předchozí verzi Binu vše běželo jak mělo, že po zabrždění automaticky naběhl kompresor. Ale teď kompresor naběhne, až klesne tlak v brzdovém válci na hodnotu zhruba 5 barů. Jak tedy nastavit, aby to běželo jako předtím? Předem díky za odpověď.
Tak se vrať k původní verzi Binu :D

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda by někdo z vás věděl, kde bych našel návod /videotutorial/ na instalaci Binu, na který je odkazováno zde. Předem díky za případnou pomoc.

Naposled editoval moderátor:
Zdravím vás, pánové! Není zde někoho, kdo by měl zdrojové kódy k MSTS Bin? Projekt se zastavil, vím proč, ale snad by bylo možné navázat. Nebo ne?

Dobrý den pánové

Je to nákej ten týden co jsem mluvil s mým kamarádem ohledně binu, a napadlo mě ho se zeptat zda by nezkusil v Binu pokračovat. No jeho odpověd byla ta že by to zkusil. Otázka je co ted? MSTS si ted prozkoumává,ale jak sám říká nejlepší by bylo kdyby byly poskytnuty Zdrojáky k binu a to si myslím že neklapne. A pak jedině možnost udělat úplně nový bin. No přišel jsem sem s touto zprávou abych vám to řekl a slyšel i váš názor.

Zdrojáky k Binu s velkou pravděpodobností nejsou, neb jde o binární modifikaci již existujícího exe. A pokud by se kámoš chtěl pustit do zcela nového Binu? Počítej s tím, že pokud to má mít nějaký přínos a rychlé nasazení s rychlým ohlasem, tak by musel zachovat zpětnou kompatibilitu s tím, co už je na stávající Bin uděláno. Jinak ty změny v novém Binu budou k ničemu a dost to zkomplikuje jeho nasazení - a to ne v českém či slovenském měřítku, ale v celosvětovém. Dost modelů a ladění na původním Binu by okamžikem instalace bez zajištění kompatibility bylo nefunkčních a drtivá většina hráčů a tvůrců zůstane u aktuální verze. Chce si Tvůj kámoš vzít na triko takovouto zodpovědnost?

Back
Nahoře