Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jo tak to myslel. Bohužel to nebude jednoduché - tento zobrazovač tažné síly totiž ukazuje absolutní hodnotu a bude nabíhat i při brzdění pneumatikou. "Poměrný tah" zase neukazuje sílu, ale zrychlení, takže je tam také nepoužitelný.Čouda napsal:těch 750A byla jenom orientační hodnota jako příklad,
A žsr: Teď jsem tě nepochopil. myslíš, že místo ručičky ampérmetru tam dát ukazatel síly nebo poměrnýho tahu?
Kolikkrát se to tu ještě objeví ?David Kodet napsal:Dobrý den!
Když už máme tak dobře vyspělej Msts , tak mě napadla jedna už z asi skoro posledních věcí , co Msts ještě chybí.
Jedná se o rajčáky.Na řadě 854/843/814 atd. a i některých el. lokomotivách(s EDB)funguje přidávání a ubírání jako + a -.
Možná by šlo udělat to , aby se ten rajčák při podržení "D" posunul dopředu (S) a po puštění vrátil zpět (J - poloha jízda) a zrovna tak při ubírání tahu , kdy by se posunul do polohy V(výběh , v msts je idle).Pokud by toto šlo realizovat, myslím si , že by to přispělo k dalšímu přiblížení reálnosti k msts.
Tak pardon, vaše blahorodí...David Kodet napsal:Jednou za uherskej rok tady člověk něco napíše a hned je oheň na střeše.V poslední době jsem neměl čas tady pročítat všechny ty naše bláboly.V ty záplavě blbostí to člověka přestane bavit.Jako kdyby nestačilo to úplně normálně napsat a ne hned psát o tom , že to můžu sám a takový kvandy.Pokud si vzpomenu , tak tento příspěvek zítra smažu , abych netvořil další kvandy.
Na ničem !Edie napsal:vím, že nemáte rádi podobné otázky té kterou vám ted povožím, ale zajímalo by mě, na čem se teď v BINu pracuje?
Na slušně položenou otázku by zaslužila "slušná odpověď"bob57_cz napsal:Na ničem !Edie napsal:vím, že nemáte rádi podobné otázky té kterou vám ted povožím, ale zajímalo by mě, na čem se teď v BINu pracuje?
A ta tam taky je . Máš-li pochybnosti, zeptej se přímo autora. Více nesdělím.Kadr napsal:Na slušně položenou otázku by zaslužila "slušná odpověď"bob57_cz napsal:Na ničem !Edie napsal:vím, že nemáte rádi podobné otázky té kterou vám ted povožím, ale zajímalo by mě, na čem se teď v BINu pracuje?
Myslím si že by to vůbec nebylo od věci, protože 1.7.102222 se mi zdá být jinak docela dobrá bez nějakých zásadních problémů (kromě té indikované rychlosti na otočkách).Džordž napsal:Je to pravda, žádná převratná novinka. Mohu vystavit pracovní verzi s (již několikátou) opravou nulové traťové rychlosti na otočákách a pro zájemce upravenou funkci "živáku" dle specifikací LS90
- při rychlosti nižší než návěštěná není nutno mačkat živák, naopak při rychlosti nad 120 km/h musí se mačkat vždy.