Padání hry

zapis mam spravne nebudem to tu na forum vypisovat s uvodzovkami a dvojbodkou... jj to mam a na takom principe som tvoril aktivity doteraz... pavliku dakujem presne tento navod hladam poslednych par minut.. super dakujem

No pavliku a zbynku. Vsetky consisty som odstranil a dotycna aktivita mi znova spadla. Takze v consistoch to nie je. Nikdy predtym sa mi to nestalo podotykam. Neviem ci mam komplet zmazat celu aktivitu a urobit ju nanovo lebo uz ine riesenie na msts bermudsky trojuholnik nemam. Len podotykam ze hra mi spadla uz aj pri volnej jazde. S novym binom som jazdil aj ine aktivity a tam to nespadlo. Napada ma este jedna vec: Dost som menil zlozenie consistu jak vlakoveho tak aj trafficov, respektive menil som masiny a vozne v consiste. Takze moze to byt aj tym. Proste hra mi s jednou supravou IC tatran kde som menil asi trikrat gorilu pada a vecsinou v tatranskej strbe ci uz v aktivite alebo volnej jazde. Samozrejme zlozenie consistov som nemenil v conbuildery ale rovno v activity editore a activitu som riadne celu ulozil. Takze zrejme to bude tym. Ak niekto mate este nejake mozne riesenie ako zachranit aktivitu a zabranit padaniu msts tak poprosim o vase navrhy. Dakujem

Podobny problem u mna, vo volnej jazde to nepada, pri akejkolvek aktivite hned po spusteni zamrzne, a vsetko je nastavene parameter atd atd....

Dobrý den.
Nainstaloval jsem si AWT 750ku. Do té doby všechno šlapalo, ale teď, když si chci (na trati BP) spustit jakýkoliv vlak, MSTS se začne načítat a asi v polovině načítání mi to bez chybového hlášení spadne.:cry: Prosím o radu.
Předem děkuji.

Chmelotrans napsal:
Dobrý den.
Nainstaloval jsem si AWT 750ku. Do té doby všechno šlapalo, ale teď, když si chci (na trati BP) spustit jakýkoliv vlak, MSTS se začne načítat a asi v polovině načítání mi to bez chybového hlášení spadne.:cry: Prosím o radu.
Předem děkuji.

Já bych hned smazal to nové vozidlo a to komplet z celého PC nejen z Trainsetu, protože se mi stalo něco podobného, kdy po instalaci nového vozidla nešla spustit hra.

jmm napsal:
Chmelotrans napsal:
Dobrý den.
Předem děkuji.

Já bych hned smazal to nové vozidlo a to komplet z celého PC nejen z Trainsetu, protože se mi stalo něco podobného, kdy po instalaci nového vozidla nešla spustit hra.

Bohužel to nefunguje. Nejdřív jsem to nenašel v trainsetu (ještě minulý týden to tam bylo a nevybavuji si, že bych to mazal), tak jsem ho vymazal komplet z PC, vysypal jsem koš, ale zbytečně: pořád to nejde.

Chmelotrans napsal:
jmm napsal:
Chmelotrans napsal:
Dobrý den.
Předem děkuji.

Bohužel to nefunguje. Nejdřív jsem to nenašel v trainsetu (ještě minulý týden to tam bylo a nevybavuji si, že bych to mazal), tak jsem ho vymazal komplet z PC, vysypal jsem koš, ale zbytečně: pořád to nejde.

No právě, že to nejde nikde najít. Už jsme to řešili tady v tom tématu http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/4286 Ty soubory se tam tajemně schovávaly a pak to dělalo bordel. Když ti to nepůjde najít a smazat, tak asi budeš muset přeinstalovat celé MSTS a pak tam dát trať.

Naposled editoval moderátor:
Chmelotrans napsal:
Dobrý den.
Předem děkuji.

AWT 750 za to zaručeně nemůže. Je tam sice chybka v souboru AWT_750199w.sd kdy položka shape ukazuje na jiný model než má (místo správného AWT_750199w.s je tam AWT_750199.s) ale to by nemělo mít až tak veliký vliv, protože to ukazuje na existující soubor modelu. Takže asi budeš muset zpytovat svědomí, cože jsi tam kde ještě udělal. A nikdy netvrď že "já nic, to samo". Samo se těžko něco udělá.

Často se mi stávalo to samé. Sám nevím, jak jsem to dokázal, ale skoro vždycky jsem něco udělal blbě. Zkus si udělat kontrolu Con Builderem, on ti tam pak vypíše chyby a pak už to stačí jen opravit.

Back
Nahoře