eurostar_mikso
Cestující
zapis mam spravne nebudem to tu na forum vypisovat s uvodzovkami a dvojbodkou... jj to mam a na takom principe som tvoril aktivity doteraz... pavliku dakujem presne tento navod hladam poslednych par minut.. super dakujem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Chmelotrans napsal:Dobrý den.
Nainstaloval jsem si AWT 750ku. Do té doby všechno šlapalo, ale teď, když si chci (na trati BP) spustit jakýkoliv vlak, MSTS se začne načítat a asi v polovině načítání mi to bez chybového hlášení spadne.Prosím o radu.
Předem děkuji.
jmm napsal:Chmelotrans napsal:Dobrý den.
Nainstaloval jsem si AWT 750ku. Do té doby všechno šlapalo, ale teď, když si chci (na trati BP) spustit jakýkoliv vlak, MSTS se začne načítat a asi v polovině načítání mi to bez chybového hlášení spadne.Prosím o radu.
Předem děkuji.
Já bych hned smazal to nové vozidlo a to komplet z celého PC nejen z Trainsetu, protože se mi stalo něco podobného, kdy po instalaci nového vozidla nešla spustit hra.
Chmelotrans napsal:jmm napsal:Chmelotrans napsal:Dobrý den.
Předem děkuji.
Já bych hned smazal to nové vozidlo a to komplet z celého PC nejen z Trainsetu, protože se mi stalo něco podobného, kdy po instalaci nového vozidla nešla spustit hra.
Bohužel to nefunguje. Nejdřív jsem to nenašel v trainsetu (ještě minulý týden to tam bylo a nevybavuji si, že bych to mazal), tak jsem ho vymazal komplet z PC, vysypal jsem koš, ale zbytečně: pořád to nejde.
Chmelotrans napsal:Dobrý den.
Předem děkuji.