Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Vždyť zpívají falešně
Ale náš Dan by určitě své bicí za tohle nevyměnil. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jak tak bleskově mohou rozpoznat původ hudby na pozadí ? Za ten krátký čas to nemohli ani přehrát.Vážený uživateli Zbynek57,
Součástí vašeho videa Pirates Of The Caribbean cello - beta verze je možná obsah, který je ve vlastnictví nebo v licenci vlastníka obsahu Warner Chappell.
Z vaší strany není požadována žádná akce. Pokud však chcete zjistit, jakým způsobem tato skutečnost ovlivňuje vaše video, můžete nalézt další informace ...
Zbyněk Šemora napsal:Jak tak bleskově mohou rozpoznat původ hudby na pozadí ? Za ten krátký čas to nemohli ani přehrát.![]()
To si piš. I když s Blackwolfem jsem se viděl až na autogramiádě (bohužel nějak nebyl čas a najít se ve 20 tis. davu je taky um) a já jsem toho moc od soboty nenachlastal, poněvač když člověk hraje v neděli ráno, tak by to bylo spíš trápění, tak celkový Masters Of Rock stál za to. Jinak Honzo díky za fotky.Kosac napsal:To musela bejt slusna kalba. V nedeli bylo 15.7.![]()