Muzika - Aktivity Dan J. mimo MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kank
  • Datum začátku Datum začátku
... A ta vystoupení do tebe musí nasávat energii. Kolikrát jsem si říkal, když tě tady na fóru někteří anonymní vysírali, že v kapele se vybiješ pokecáš s kámoši a nad anonymy z fóra se jen zasměješ, jak jsou ubozí. Netuším, jak jsi na tom nyní. Ale pokud je to možné, tak úplně nepřestávej. Protože to co tě baví tě udržuje ve formě.
Zbyňku, věř, že se mi tohle rozhodnutí nedělalo lehce, ale momentálně jsem v situaci, kdy je to právě naopak... Neříkám, že třeba za rok, dva, nevím, jak dloho potrvá tahle moje situace, do toho znova nepraštím, určitě nic nevzdávám ale... je třeba se dát dokupy.

No a tady avizovaný poslední natočený videoklip s Metal Factory, nějaké videa určitě ještě budou, jak z rozlučkového koncertu, tak snad i z koncertu na Slovensku, který budu hrát na speciální přání kamaráda a pořadatele akce... S bandou jsem v kontaktu a určitě zůstáváme kamarádi a parta jako doposud.

Naposled editoval moderátor:
Dane, tak tady se slova hledají hodně těžko....kamaráde, drž se a držím ti všechny palce i na nohou, aby ses z toho dostal co nejdřív.

A kdo jinej... Ale byl jsem, nastupovat bude náhrada. Kdo nemohu zatím říct, ani kdy si to budem předávat, ale bude to velký...

Back
Nahoře