Muzika - Aktivity Dan J. mimo MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kank
  • Datum začátku Datum začátku
... A ta vystoupení do tebe musí nasávat energii. Kolikrát jsem si říkal, když tě tady na fóru někteří anonymní vysírali, že v kapele se vybiješ pokecáš s kámoši a nad anonymy z fóra se jen zasměješ, jak jsou ubozí. Netuším, jak jsi na tom nyní. Ale pokud je to možné, tak úplně nepřestávej. Protože to co tě baví tě udržuje ve formě.
Zbyňku, věř, že se mi tohle rozhodnutí nedělalo lehce, ale momentálně jsem v situaci, kdy je to právě naopak... Neříkám, že třeba za rok, dva, nevím, jak dloho potrvá tahle moje situace, do toho znova nepraštím, určitě nic nevzdávám ale... je třeba se dát dokupy.

No a tady avizovaný poslední natočený videoklip s Metal Factory, nějaké videa určitě ještě budou, jak z rozlučkového koncertu, tak snad i z koncertu na Slovensku, který budu hrát na speciální přání kamaráda a pořadatele akce... S bandou jsem v kontaktu a určitě zůstáváme kamarádi a parta jako doposud.

Naposled editoval moderátor:
Dane, tak tady se slova hledají hodně těžko....kamaráde, drž se a držím ti všechny palce i na nohou, aby ses z toho dostal co nejdřív.

A kdo jinej... Ale byl jsem, nastupovat bude náhrada. Kdo nemohu zatím říct, ani kdy si to budem předávat, ale bude to velký...

Ahoj.
Nikdy bych nevěřil, že se stanu muzejním exponátem. :)

No vidíš, alespoň máš do budoucna svůj pomníček. To se ptám sám sebe stále dokola. "Co jsi dokázal?". "Umřeš a ani pes po tobě neštěkne". Možná pár vlakových šílenců, šotoušů :) zaregistrovalo, že jsi jim dal hračku. Ale to je pomíjivé, budou lepší simulátory. Ale do muzea? To mohou například kapely. A za sto let se budou děti ptát, kdo byl ten pán, co hrál na bicí.? Já za sto let .... haha :) Tedy legenda budeš ty. Ne jako aktivitář, ale slavný bubeník. Víš, pokud Alcapone svolá další slezinu, měli bychom si tam spolu zahrát. I když na Tebe nemám. Ty jsi pan muzikant a já jen hráč z not. Když jsme v době nedávné, pár let zpět, kecali v Mutěnicích ve sklípku u vína s Alešem Brichtou, který nám i s celou kapelou Arakain tleskali, když jsme zahráli se zpěvačkou jejich hit Šípková Růženka od Párplů, tak povídal, že hned poznal, že jsem notový hráč a ne improvizující. To bylo tenkrát bezva. Ale už měli dost vypito a náš manažér tohle setkání raději ukončil. To mne tenkrát mrzelo, protože setkání s celebritou se neopakuje každý den. Já mám zažitý jeho hit "Tenhle barák na odstřel". Když jsem měl nouzovou provozovnu v baráku, který v době budoucí byl určený k demolici a v rádiu hráli zrovna tuto písničku. Jak výstižné. :)

Zbyňku, i ta trať se počítá. A jen tak mimoděk. Nikdy jsem muziku nebral, jako nějaké závody, kdo je lepší, nebo horší, nebo, kdo jaký žánr hraje, či poslouchá. Navíc, takové ty hvězdné manýry na zdejší hudební scéně, mi přijdou docela k smíchu. Nejvíc mne pobavilo, když jsem po odchodu ze Salamandry hrál na jednom fesťáku s Moravius a přijela tam kapela, kterou jsem v životě neviděl a jejich bicman se tam začal roztahovat, jak musí hodinu před koncertem postavit za pódiem bicí, se slovy: "musí sednout blány po cestě, to víš, zkušenosti, my jsme hráli na mástrech..." a když se dověděl, s kým se potkal, tak to byla celkem prdel... :-) Tohle fakt venku neuslyšíš. Měl jsem tu čest hrát na jednom pódiu s Accept, Gama Ray, Freedom Call, Saxon, Tarjou, Sabaton a spousty dalších světových kapel. Jedno tihle muzikanti měli společné. Skromnost a kamarádství. Nebyl problém, aby Chris z Freedom Call, nazpíval na našem CD společnou skladbu, zpěvák ze Sabaton nám na Masters of Rock křtil CD a Chris si tam s námi hodil společnou skladbu. Mám fakt z vystoupení neskutečné zážitky, které mi nikdo neveme a třešničkou na dortu považuji společný koncert s Iron Maiden v pražském Edenu. A jde hlavně o ty zážitky z vystoupení, což je odměna za neskutečnou práci okolo. Asi tak nějak to vnímám já.

Back
Nahoře