Skiny a modely JurajP

JurajP

Začátečník
Ahojte. Dovoľujem si Vám oznámiť, že na adrese http://jurajp-msts-skiny.webnode.cz/ nájdete moje nové stránky, kde som umiestnil všetky moje doterajšie výtvory a časom, ak sa bude dariť, umiestnim aj ďalšie, nové:) Jedna zaujímavá novinka už je takmer na spadnutie...ale to by som predbiehal, nechajte sa prekvapiť:P

Max tak Jurošík :) Neverím. Ak sa pozrieš ktoré obdobie ho oslovuje, tak to bude Jánošík len ťažko :) Ale rád by som sa mýlil :)

dem napsal:
Max tak Jurošík :) Neverím. Ak sa pozrieš ktoré obdobie ho oslovuje, tak to bude Jánošík len ťažko :) Ale rád by som sa mýlil :)

Skôr ten Jurošík, myslím, že sa nemýliš:D Odkedy som natrafil na Jiříkove trate, jazdím už len po nich a to je aspoň 3 roky. Baví ma tvorba z tohto obdobia, vtedy jazdil môj otec a aspoň takto si ten čas viem pripomenúť aj ja. K novým strojom žiaľ nemám taký vzťah.

[align=left]Sľúbil som nedávno novinku a tak plním sľub - tu je:)
http://imageshack.us/f/525/a15tg.jpg/
Je to výsledok našej spolupráce s Pikkom. K stiahnutiu bude už veľmi, veľmi skoro na mojej i Pikkovej stránke.

Díky za překrásný skin lokomotivy csd T 475.0501 :). Přenáší mne do období csd a bude kralovat v mnoha vlacích, zvláště na trati 221, kterou chystá Zbyněk Šemora :).

Na mojej stránke Vás čaká novinka v podobe skinu vitéza 465.030. Tax, takže niečo i pre Teba:)I keď táto parnička Ti bude asi trochu povedomá:cool:

Spomínaná parná mašinka už je vonku. Pruský rýchlikový rušeň 377.0503 nájdete odteraz na mojej stránke.

Ahoj Dan. Ďakujem. To som mal viacero vecí rozrobených a nie a nie ich dokončiť. Tak som sa cez víkend "hecol":)

Děkuji Ti i za mašinku csd 377.0503. Je také moc a moc hezká. Ale já mám rád nákladní vlaky a kdybych si mohl vybrat, vítězí u mne csd 465.030, i když jen o prsa :D. D ě k u j i m o c ! ! !

Ahojte. Po dlhšom čase u mňa nájdete ďalší "členský príspevok" v podobe sergeja T679.1177.
56d5323c22fe38479830e5c8644ed3d1.jpg

Naposled editoval moderátor:
Díky Ti za Sergeje. To bude parádní kousek pro trať 220 z dob ČSD :). Již se moc těším, jak s druhým Sergejem potáhnou těžkotonážní vlak :cool:.

Back
Nahoře