Skiny a modely JurajP

Ahoj Juraj P.
Díky moc za skiny vozů ČSD AB a B. Jen jedna taková drobnost. Vozy ČSD B s tím uceleným oknem v chodbě vedle dveří měly zalené sedadla a opěrky pod hlavu byly odděleny zvlášť. Byly to vlastně vozy z prvních dodávek. Červené a ucelené sedadla měly až ty Béčka s rozděleným okénkem v chodbičce. Vím, že interiér s rozdělenými sedadly pro Béčka není, ale s zelenýma sedadlama jo.

Ahoj.
Nechi, aby to vypadalo, že jsem furt s něčím nespokojený vozy jsou fakt bomba a krásně ojeté provozem, ale proč má vůz ČSD AB hajzlíkové okna i na straně chodby?:D Nebo to je nějaký záměr?
Dan

Dan J. napsal:
Ahoj.
Nechi, aby to vypadalo, že jsem furt s něčím nespokojený vozy jsou fakt bomba a krásně ojeté provozem, ale proč má vůz ČSD AB hajzlíkové okna i na straně chodby?:D Nebo to je nějaký záměr?
Dan

Práveže Ti ďakujem za pripomienku. Na Bčku som si dal na to pozor, pri AB som si to neuvedomil. Oba vozne podstúpili pomerne slušné množstvo úprav (vo verzii ČSD dokonca je zmenený samotný názov vagónov - Ba a ABa) a vydám ich ešte raz. Ono je to tak, že najviac názorov sa vždy dozviem až keď ktorú tú prácu vydám. Keď ich predtým rozošlem niektorým svojim kamarátom, tí si dačo všimnú a upozornia, ale niečo aj nie. Keď skiny zverejnením a prídu medzi ľudí, je to darmo, viac hláv, viac kapusty:)

Ahoj, no, když jsme u těch chybiček, tak při tvorbě aktivity, noc, jsem si všimnul, že máš v okěnku v chodbičce (okno vedle dveří) díru mezi sklem a rámem okna.:D Jinak, jdu si pohrát s interiérem a zkusím zbastlit interiér béčka 1. série, ty červené sedadla mi lezou na nervy.:D:D:D

Na mojej stránke som vydal updatované osobáky AB a B. Ďakujem všetkým, ktorí si dali tú námahu, aby mi napísali svoje postrehy. Ich pričinením vozne podstúpili väčší počet úprav, vďaka ktorým sú podľa mňa na tom o dosť lepšie. Kto stiahne, môže posúdiť sám.

Oddnes máte k dispozícii dvojicu "dvojosákov" ČSD Vte/Es. Za spoluprácu pri ich tvorbe ďakujem Robovi.
cc5d674b15e0e87fe4103f992e15e6b3.jpg

Naposled editoval moderátor:
Ako ste sa už mohli dočítať vo vlákne Jardy Skůru, od dnes je k dispozícii novinka v podobe skinu karkulky T444.0060. Za perfektnú spoluprácu ďakujem samozrejme Jardovi, ďalej Kevinovi, ktorý vytvoril bezchybnú autentickú kabínu a Duusovi, ktorý ma zásobil fotodokumentáciou. Nech slúži bez poruchy;)
2e335eecd2cbc70082982201bb812fc5.jpg

Fandovia ČSD, oddnes máme dva nové skiny cisterien. Záujemcovia o vagóny ČSD Zas, viete, kam treba klikať;)
5f4c6c343ad5ab884e93f2c113826a43.jpg

Ahoj a velký dík za ně, už jsou v chystaném balíku aktivit pro DVK a ne jen tam i v chystanych aktivitách pro trať BP.
Dan

Ako silvestrovský darček sme si s Pikkom pre vás pripravili prasiatka T211 a T212. Balík s 5ks mašiniek so značením ČSD nájdete na mojej stránke, päticu strojov s aktuálnym značením nájdete čo nevidieť na Pikkovej stránke. Všetko dobré do Nového roku, priatelia.
da48752b73494571ce19c1fa1c8315a3.jpg

Prasátko ? My jsme tomu říkali puklík a jiný název jsem na tohle neslyšel, až nyní na fóru. Jinak si ho můžete vyzkoušet, když si jej vyměníte v mé už starší aktivitě "Topírna noc", jak Pikku ve svém vlákně psal můžete i porovnat s jeho prvotinou. Alespoň podle obrázku to asi už bude i jiné kafe. Jednou si pamatuji, že to vozívalo osobní vlaky na lokálce Hustopeče - Šakvice, když se jim polámal motor M240. Táhlo to jednu baju s kamny na uhlí.

Parádní práce, jen opět chybí varianta ms, chlapi modeláři skinaři, kurnik né vždy v aktivitě musí být masšinka v pohybu a když stojí Puklík někde odstavený ve šturcu ve fabrice, joj, to by bylo promrhané nafty. :D Navíc, aby jste si nemysleli, že furt otravuji s verzí mimo službu, tak to má i technické důvody. Pokud osadím depo 6 mašinama aktivníma, nebo 6 mašinama mimo službu (bez zvuků), tak jse to pořádné znát na stabilitě MSTS v dané stanici.
Dan

Back
Nahoře