Dílna a modely Jaroslav Skůra

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Pane Skura, ty chrochtadla vypadají nádherně, už se těším na jejich vydání. Mohu se zeptat, jak je to vyřešeno s kabinou a zvuky? Lukáš

lukas matura napsal:
Pane Skura, ty chrochtadla vypadají nádherně, už se těším na jejich vydání. Mohu se zeptat, jak je to vyřešeno s kabinou a zvuky? Lukáš

Hezký večer,
kabina je nafocená, Čouda snad něco složí, ale sám nemám žádně informace, engy a zvuky máme a mimochodem VELMI povedené, chrochtá si jako za mlada :D

Jaroslav Skůra napsal:
Hezký večer,
kabina je nafocená, Čouda snad něco složí, ale sám nemám žádně informace....
Zdravím, no asi pojedu za Čoudou osobně a budu jej neustále nalívat pivem do té doby, než tu kabinu spáchá, poněvač tento vůz vyplní další mezeru v bývalém provozu ČSD, ale i ČD.:D:D:D:D
Dan

Ale zase opatrně, aby ji byl vůbec schopen dokončit a neměl pak kvůli alkoholu roztřepané ruce :D

Pěkný den,
když už Chrochtadla moc nejezdila v reálu, proč by se nemohla svézt aspoň v MSTS za ČD

1f5a4af625f0c6264b1dff1f8b77f92f.jpg

Naposled editoval moderátor:
Dobrý den Jardo,
chtěl bych se Vás zeptat, jestli bude mít Chrochtadlo animované dveře? Děkuji.

Edie napsal:
Dobrý den Jardo,
chtěl bych se Vás zeptat, jestli bude mít Chrochtadlo animované dveře? Děkuji.
Stačí se podívat o dvě stránky zpět

Naposled editoval moderátor:
Krása. Su rád, že budou zvuky a snad kabina. Zas až taková fikce to nebude, pokud vím, tak chrochtadla jezdila do roku 97.

Tak koukám, že nám pan Skůra uvařil z vody hned pět variant Chrochtadel. To bude paráda, už se nemůžu dočkat.

VáclavS napsal:
Krása, ale Jardo, co na Chrochtadle dělá ten popis z vozu Bmx?

No jo no, už jsem nějakej unavenej, bude to tím, že textury jsou použity z tohoto vozu :)

Jinak taková fikce to není, stejný kabát jednička má doteď, ikdyž drobet oprýskaný :)

Díky

Smekám, ten motorák (a model jakbysmet soudě ze screenu výše) je zvlášť v tomto hábitu nádherný, škoda, že jen pro MSTS.

Dobrý deň. Možno si niektorí pomyslíte, že som prišiel len rýpať, ale nedá mi ukázať na jednu perličku. Snažím sa spraviť skin na model od p. Skuru no problém nastal pri skinovaní pluhu. Chcel by som sa spýtať, či by nemohla byť po doskinovaní spravená nejaká úprava mapovania aby to vyzeralo normálne. Snažil som sa to aj v textúre krútiť všelijak aby to vyzeralo pozeratelne no nejde to. V priloženom obrázku prikladám ako to vyzerá na textúre a ako na modely.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img15.imageshack.us/img15/8271/sfcan598.jpg[/URL]

mates.zscs napsal:
Dobrý deň. Možno si niektorí pomyslíte, že som prišiel len rýpať, ale nedá mi ukázať na jednu perličku. Snažím sa spraviť skin na model od p. Skuru no problém nastal pri skinovaní pluhu. Chcel by som sa spýtať, či by nemohla byť po doskinovaní spravená nejaká úprava mapovania aby to vyzeralo normálne. Snažil som sa to aj v textúre krútiť všelijak aby to vyzeralo pozeratelne no nejde to. V priloženom obrázku prikladám ako to vyzerá na textúre a ako na modely

Pěkný den,
jakákoliv úprava mapování pro skinování není sebemenší problém, až to budeš mít pokupě, tak se na mě obrať přes mail nebo SZ a já ti rád vyhovím.

Jarda

Back
Nahoře