Dílna a modely Jaroslav Skůra

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
lukas matura napsal:
Pěkné. Ale opět mne zajímá, jak to s kabinou? Asi nejsou ani fotky, že?

Po včerejší konzultaci s kompetentními místy to s kabinou nebude tak jednoduché. Se 109-kou byla jiná situace a vše šlo krásně nafotit, ovšem tato situace je vzhledem k okolnostem nezopakovatelná. Musíme si uvědomit, že jednotka je vyrobená zatím pouze v počtu jednoho kousku a navíc v současné době není ani na území naší republiky. Buďme rádi za to, že model je hotový a připravený k další práci. Ovšem nemusíte být smutní, kabina je v podstatě koncernová a tedy velmi podobná té ze 109ky. Takže při troše dobré vůle by úpravy nemusely být tak náročné a než se podaří nafotit original, bude muset stačit ta z mesouna.

Nejde vše najednou, chce to trpělivost. Např. já stále čekám, jestli se najde někdo, kdo nahraje kvalitní zvuky na 109ku, už jich jezdí dost a příležitosti jistě jsou, ovšem ....

Jaroslav Skůra napsal:
...
Nejde vše najednou, chce to trpělivost. Např. já stále čekám, jestli se najde někdo, kdo nahraje kvalitní zvuky na 109ku, už jich jezdí dost a příležitosti jistě jsou, ovšem ....

Ahoj strejdo Jardo,
už se na ty zvuky mašinky 109-tky s taťkou chystáme ...,ale v Bohumíně je to dost divoké. Ke všemu je ještě taťka dost vyplašený z nového grafikonu a tak ještě nemá přehled,kdy se na jakém vlaku mašinky u nás objeví.To víš,má i starosti se mnou,protože co jsem začala chodit do školky,je ze mě prý pěkný divočák.:P
Možná by ale byla možnost v pražském vršovickém depu,kde by se mohla mašinka probzučet někde v klidu. :rolleyes:

Měj se pěkně,já jdu s taťkou vařit.

Anežka Hájkovic

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://simtrains.eu/trate/davca/davca/obrazky/ana_audio.jpg

David Hájek napsal:
Ahoj strejdo Jardo,
už se na ty zvuky mašinky 109-tky s taťkou chystáme ...,ale v Bohumíně je to dost divoké. Ke všemu je ještě taťka dost vyplašený z nového grafikonu a tak ještě nemá přehled,kdy se na jakém vlaku mašinky u nás objeví.To víš,má i starosti se mnou,protože co jsem začala chodit do školky,je ze mě prý pěkný divočák.:P
Možná by ale byla možnost v pražském vršovickém depu,kde by se mohla mašinka probzučet někde v klidu. :rolleyes:

Měj se pěkně,já jdu s taťkou vařit.

Anežka Hájkovic

Milá Anežko,
moc Ti děkuji za nabídku. Musíš tatínkovi s tím novým grafikonem pomoct, to víš, je to už dávno co chodil do školky a tak se nediv, že je pomalejší a hůře si zvyká na nové věci. Není zkrátka takový šikulka jako ty :)

Hezky tatínkovi pomáhej s vařením a nezapomeň mu vyřídit, že na krupicovou kaši patří pořádná vrstva másla a Granka a ať to nepřipálí, jinak by tě bolelo bříško

Pozdravuje Tě divoký předškolák Andělka Skůrovic

PS: Na webu jsem tatínkovi již vše napravil!

Naposled editoval moderátor:
David Hájek: Nevím jaké potřebujete okolní podmínky, ale v 7 ráno se nachází ve stanici Hodonín 3x 380. ;) Dnes tam byl i klid, takže to můžete zkusit.

Pro Davida by bylo nejlepší, kdyby to bylo možné takto někde na Ostravsku. Nejlépe v Bohumíně :cool:

Přistavte to Davidovi do Bohumína k nocležně na "osmičku". :D Model je moc krásný, těším se na něj!

Dobrý den,
když už jste u těch světel, tak na druhém stanovišti u Karkulky také špatně svítí. Nesprávné parametry pozice světel.

Pavlíku, nestačí se jen podívat z jiného úhlu? Myslím, že mě to taky dělá, ale z jiného úhlu to je dobrý. Jinak, neznačí tohle obsazenou mašinu?

Edie napsal:
Pavlíku, nestačí se jen podívat z jiného úhlu? Myslím, že mě to taky dělá, ale z jiného úhlu to je dobrý. Jinak, neznačí tohle obsazenou mašinu?

Zřejmě na tom něco bude Jirko, protože jak jsem dělal screeny pro připravovanou aktivitu, tak někdy ty světla byla v pořádku. Ale stejně mi to hlava nebere. Jiné mašiny tohle nedělají.

S tímhle jsme bojovali už při prvotní verzi 380. Nevím, co to způsobuje, ale děje se to na vytížených čtvercích.

Michal napsal:
S tímhle jsme bojovali už při prvotní verzi 380. Nevím, co to způsobuje, ale děje se to na vytížených čtvercích.

Blbne to když se prolínají 2 světla blízko sebe. Zkuste vypustit to vnější a vnitřní nechat svítit nebo naopak.

No u těch vytížených čtverců to nemusí být zas až tak pravda.
Pardubice:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://3x.cz/dt-GT4B.jpg[/URL]
Třebová:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://3x.cz/dt-ZA7L.jpg[/URL]
Letovice:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://3x.cz/dt-N1G8.jpg[/URL]

V Třebové je to jasné, ale v Parubicích je to ok. Ale v Letovicích zase ne, a to nejsou moc zastavěné.

Neustále mě cd_380 hází chybu při čtení na určitém řádku ty se neustále mění,hlavně v editoru aktivit nevíte čím to může být?

Pěkný den pánové,
zájemci mohou stahovat druhý prototyp Plecháče E479.002, který vznikl díky skvělým texturám od Carlose, za které mu tímto moc děkuji. Vychutnávejte, protože nic není bezedné a jak to tak vypadá, tak se bude jednat o jeden z posledních mých počinů (v tomto případě předělávku sterého modelu).

12fbff3227453f6806e70ad2d7d10268.jpg

Naposled editoval moderátor:
Ten je překrásný. Určitě se věnujte MsTS dál. Pořád se překonáváte. Vaše modely jsou perfektní. Byla by to moc velká škoda.

Back
Nahoře