Dílna a modely Jaroslav Skůra

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
RE: Dílna a modely Jaroslav Skůra

A narozdiel od svojho velkeho brata tento aspoň bude fungovať. Nie ako jeho shitoví vzor. :)

Chvíľu som myslel, že je to fotografia, naozaj dokonalá práca

Naposled editoval moderátor:

Přeji pěkný den,
trpělivost přináší růže a tak od této chvíle může stahovat jednotku ŽSSK 951 001-7 + 051. Doporučuji přečíst si read-me, kde jsou uvedena fakta, která je nutné exceptovat a brát je jako neměnná!

0a752b8b132d5ddb3db2b713a93ddd5f.jpg

Snad potěší a zaplní další malou díru ve vozovém parku.

V tom MSTS vozovom parku určite. V reále nám ich bol čert dlžný :) :)

Ďakujeme za parádny model.

ďakujem za krásny model. Aspoň som si pripomenul kedy chodili na Levice...

P.S.: ale aj začiatky s foťákom :D http://www.youtube.com/watch?v=P-5E4AJt4oE&list=UUmuibQCpPC-2oetHBPApdwg&index=18

dem napsal:
Jardo zabudol som ti poďakovať. Díky. :)

Pánové děkuji, ale i já Vám samozřejmě musím poděkovat, Dušanovi, že mrznul, Milanovi za postřehy, Vrbamovi za ladění eng a wag, Josefu Vogeltanzovi za to samé a všem za podporu a vytrvalost, se kterou mě vlastně ženete dál :) Model není ani zdaleka dokonalý, jak jsem se tady mohl dočíst, spousta věcí mu chybí a naopak hodně je jich asi zbytečných, ale důležité je, že udělal radost a proto to děláme ne?

Hezký večer a díky
Jarda

Pán Skůra, týmto skvelým modelom ste opätovne potvrdil že ste pre SK-CZ hráčov MSTS jednoducho neprekonateľná LEGENDA !!! DAKUJEME

Nebudu moc přehánět takže jen jedním slovem: BOMBA ! Vaše modely prostě patří mezi to nejlepší v MSTS tvorbě. Takže jen přeji dál mnoho tvůrčích úspěchů spojených hodinami strávenými u PC.

Back
Nahoře