Dílna a modely Jaroslav Skůra

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
RE: Dílna a modely Jaroslav Skůra

prima práce, jen tak dál
:ole:

Naposled editoval moderátor:

Za model ďakujem aj ja hoci elektriky neriešim skoro vôbec :) Ale oceňujem ľudí čo do MSTS ešte stále prinášajú nové veci.

Len mám otázku prečo sú aj u Push-Pull použité textúry 1024*. S 2048* by to vyzeralo oveľa lepšie.

Chtělo by to brýle, protože boky jsou 2048*2048 a doplňky,čelo jsou 1024*1024.

Aha, pozeral som len v SV a tam sa mi to zdalo ako 102*, tak nič potom.

Vďaka za skvelý model :cool:
Po dlhšej dobe som oprášil ActivityEditor (čoskoro sa môžete tešiť na aktivitu s 671) ;)
Ako už sám autor spomínal, nájdu sa aj nejaké chybičky.
Mne asi najviac bijú do očí nápisy "Dom. st.: Nové Zámky" a cieľ na vonkajšom informačnom paneli "Nové Zámky - Levice", keďže skutočné 671 sa do Nových Zámkov tak skoro nepozrú (ak vôbec), ale človek nikdy nevie (hlavne u ZSSK) :D. Predpokladám, že sa tieto časti použili z modelu 951 a lepšie neboli k dispozícii.
Ale celkovo chválim, je to super :)

Ahoj Jardo, abych pravdu řekl, tak s tím Regio Pntherem mne to zajímá také, poněvač okolo Hradce v malé zahrádce možná rostou tři růže, ale není čím jezdit. :D:D:D:D On už je nasazený snad na všech osobácích mezi Jroměří a Pardubicemi a představ si, já v něm ještě nejel.
Dan

Dan J. napsal:
.... a představ si, já v něm ještě nejel.
Dan
.....chyba! Já už sem ho testnul a co dodat? Je to nové,je to prostě paráda.
Je dobré si hrcnout někam poblíž stanoviště.Některej fíra nechává otevřenou roletku ve dveřích a za zády mu můžeš kouknout "jak to tam kvedlá".

Pěkný den přeji,
vezmeme to pěkně popořádku, Panter, toho mě byl čert dlužnej, ale Bob57_cz a Vrbam se činili a činí, takže se k němu vrátím o víkendu a možná, ale opravdu jen možná by mohla vyjet řekněme, nějaká beta ;) Nebo, že by byla k dispozici v rámci pražské sleziny No uvidíme....

Ale ruku na srce, ono je vždycky něco mále ještě v záloze :)

88185b72ea945d3eac0194ed0ec8e945.jpg

Neeeeeeeeeee. To je žrádlo! :ole:

ou maj gád! :D Ne opravdu Jardo tohle je náádhera nemám slov! Byť když mám jet tímhle elefantem (myšlenou tou poslední sérií) ze Strašnic na Hlavák tak vždycky zuřím protože ta výstraha při otevírání dvěří..to by (ne)jeden rupnul..ale ten model je excelentní luxus práce!

Tak to je vážně bombice Jako živej!

:ole: Paráda mistře!! Zlaté české ručičky, už se moc, moc těším!

:ole:

No JARDO, tos mě teda mile překvapil. Tyhle jednotky fakt žeru!!! A už se nemůžu dočkat až je nasadím mezi Prahou a Benešovem.

Přeji pěkný večer,
jsem rád, že se sloník líbí a sám musím uznat, že těmto novým soupravám ta modrá sluší.

cc2339fd522a5130596fbe785fa6ba02.jpg

19c891cfa1b708f8b3da8cbc82d9c9cc.jpg

c2253daf060adae1be5870dd7fe4afd2.jpg

Věř tomu, že 380 je vyrobená poctivě stejně jako 471. Např. trakční výzbroj, hnací podvozky u obou vozidel vyrábí jedni a ti samí lidé. Ti si svůj podíl práce odvedli na 100%. Problém je úplně někde jinde a u jiných lidí než u výroby.

zbynda napsal:
Nemá prosím někdo nafocenou tuhle tu krásku ?

Kdyby byla v trochu lepší kvalitě, tak bych ji určitě udělal ;)

(snad mi odpustíte, že jsem jsem dal cizí foto

Zdravím,
to víš že má. Stalo se tak ve středu v Bohumíně u druhého peronu, ale jen jedna bočnice a střechou nástupiště nastíněná čela. Na textury to tedy nebude. I když, znáte Jardu.;) Každopádně se ale dále číhá na chvíli, kdy bude tento kousek odstaven u bohumínské OPJ tak, že bude možné nafotit bočnice obě a čela lépe.:rolleyes:

538a564242e0e99920eafce788631d81.jpg

David

Back
Nahoře