Dílna a modely Jaroslav Skůra

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
RE: Dílna a modely Jaroslav Skůra

Taky bych Jardovi doporučil, dokud je ještě v začátku, přejít na X-Tracks. Nic proti Zbyňkovu Globalu BP, ale pro svět je to bohužel nestandard ...

Pikku napsal:
Jaroslav Skůra napsal:
...
Jo Taxi, jedu na globalu z BP, takže o jaké kolejnice jde, nemám tušení :D

A je po radosti :(

Nuž, jedná sa o autorovu voľbu, i keď týmto okamžikom opadla aj moja radosť z nového projektu. Škoda.

Na screenoch to vyzeralo úžasne, no po prečítaní, že to ide pod BP Globalom, ma až zamrazilo ... Nuž - škoda ...
Aby bolo jasné :) nie že by bol ten global zlý, len nemám k nemu prístup :D toť je vysvetlenie :D ...

Pane Skůra, přeju Vám pevné nervy a držím pěsti, ať se Vám dílo daří. Těším se jako malý kluk až bude trať k vydání (a jsem napnutý jak kšandy jestli to dopadne ;) ). Jinak ta výtopna jako by chrudimské hrázděné z oka vypadla - nádhera. Takhle vymakané komíny nemám :( , to budu muset ještě dohnat.

Pěkný večer,
nově sklad uhlí v Jáchymově a jáchymovský 18,5 metrů dlouhý tunel

24198b18052b5f10fb7727ff5b463dbc.jpg

e40d3f9ec4c3795b9e87e3fb40578a76.jpg

7d889c3ac84325a3dc932ed335e5cf0b.jpg

6e20bdf818d26ebafe84a0a68a41766f.jpg

Naposled editoval moderátor:

Zdravím, neplánuje se do budoucna tvorba řídícího vozu Bfhpvee? :-)

DEJV00 napsal:
Zdravím, neplánuje se do budoucna tvorba řídícího vozu Bfhpvee? :-)

Sysla už někdo dělá. Viděl jsem ho na nějakých screenech, nicméně opravdu nevím čí je to dílo...

Ahoj Jardo.
Tak dneska jsem přišel na jednu podstatnou chybku u Chrochtadel a to mám s touto mašinkou udělanou 8 hodinovou aktivitu, kterou zrovna opravuji a trasa se ještě "kousek" protáhne. No a právě při práci na dodělávkách jsem zjistil, že Chrochtadlo stejně jako Regio Panther, neumí nabrat lidi ve stanicích. Já na to nepřišel dříve, poněvač jsem měl za motorem přívěšáky a tak mi ve stanici kl. "Enter" fungovala. Což o to, já si to v eng doplním a popřípadě bych eng šoupnul k aktivitě, jenže nastane bordel ve verzích, kdo si aktivitu nestáhne bude mít jinou a to nechci. Prosím tě, nemohl by jsi se na to kouknout? A ještě jedna nemalá prosba, už jsem ti ji sem psal, nešlo by u Kyklopa doplnit verzi mimo službu, jako u té staré verze před ubdate modelu? Předem díky a přeji hezký den. Dan

ad Dan.J

Mělo by postačit doplnit do engu tuto položku:

PassangerCapacity (48)

Většinou to v engu je před definicí Lights. Ten počet v závorce je nabídková přepravní kapacita vozidla vyjádřená počtem cestujících.

Doporučuji tuto položku i s hodnotou (2) dávat i do lokomotiv, protože potom je možné dělat Act Lv vlaků s korektním jízdním řádem. A lokomotivě jako takové to neuškodí. Resp. zatím se mi nikde nic proti něčemu neobjevilo.

Kterou kabinu si mám dát do el. jednotky 640?
Nebo už vyšla originální kabina?

754 067 napsal:

Dej si tak cab z 380-tky, ještě blíž je syslova kabina, ale ta ještě nevyšla.

prolam napsal:
754 067 napsal:

Dej si tak cab z 380-tky, ještě blíž je syslova kabina, ale ta ještě nevyšla.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/802/7y38.jpg[/URL] [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/855/06y5.jpg[/URL]

Tak ještě blíž je tahle kabina se mi zdá, Wincek už jede do Olmiku a já si to svištim do Ústí :D

A na co je ta kabina s hrnkem plnym kafe a kličama na pultu? :D

Ta byla provotní kabina na pantera z mých materiálů, dokud mi David Hájek nenabídl jeho parádní a mnohokrát lepší fotky a z těch je udělaná aktuální kabina, která je zatím taktéž v šuplíčku ;) :)

A já si myslel že už s touto kabinou na sysla je konec :D

Pěkná práce snad se ten šuplíček brzo otevře.

Naposled editoval moderátor:

Zdravím,

páni, mal by som malú OT otázku - vieme nejaký kontakt na p. Skůru?? Posledné prihlásenie je ešte minulého roku (aspoň teda poda profilu) a na mail a SZ mi neodpovedá... Ďakujem.

Back
Nahoře