8. setkání příznivců MSTS 2012

Zbyněk Šemora napsal:
Ale co jsem nečekal, že si neplánovaně zahrajeme scénu z filmu Pelíšky, když jsme si po obědě uvařili kafe a zámichali si jej lžíčkami asi z NDR. :D
Když jsme lžíčky vyndali, historie se opakovala. Všelijak pokroucené zbytky umělé hmoty. Člověku se pak jen honilo hlavou "kdepak asi soudruzi z NDR udělali chybu". A z druhé strany stolu někdo oponoval "komu tím prospějete !!!" :D
Přes dvacel let po revoluci a nic se nezměnilo :D .
:D:D ještě že jste neměřili medvěda :D

Děkuji všem za příjemné setkání a poznání nových lidí.
Sice jsem si připadal chvílemi jako Marťan, který tam nepatří, ale setkání s těmi, které jsem znal, či nově poznal bylo opravdu pohodové.
A pivečko U Topolu se Zbyňďou, truckerem1245 a pak i Danem a Čoudou také bylo fajn.
2501 jel také dobře a v 0.50 jsem byl doma a dle sms trucker1245 v 1.40 také.

Děkuji, hoši a zase někdy.....

Kamarádi, který z Vás byl tak hodný a na přenosný disk mi nahrál virus autorun.inf ?
Já naštěstí na notebooku i v práci na XP si zakázal automatické spouštění obsahu a v sedmičkách doma mi to zachytil NOD32. Snad ho smazal bez dalších následků.
Ach jo, já měl strach abych já nechytil nechytil nějakou chřipku a nakonec jsem si přinesl počítačové bacily.

Taky přidám svou trošku do mlýna - oběd - svíčková byla super, příště tedy zvolíme něco lehčího - např. vepřový řízek a hranolky - ne vážně - lepší bude udělat předem výběr dvou až tří jídel a ty nahlásit tak týden předem :D ....

Zbyňku, co se týče párků, tak nešlo o žádnou náhražku, aležto nýbrž o poctivé drůbeží párky z Vodňan, kde bylo 80% kuřecího masa - ano šlo o ty stejné párky, které jsi s chutí baštil i na předchozí, předpředchozí, předpředpředchozí, předpředpředředchozí a dalších starších slezinách ...... a jak Ti tehdy šmakovalo :D ..... nicméně z chyb se musíme poučit a tak příště pro Zbyňka bude nachystán cibulákový servis, prostřený stůl a jidlo dovezené vedle z La Plaza :D

Rád bych poděkoval všem, co se zůčastnili a jak psal Zbyňa - volné nevázané setkání a pokec, jediná prezentace, která proběhla byla prezentace Hynďovy trati Liberec-Tanvald - škoda jen, že vzadu tuto prezentaci rušilo osazenstvo habešské školky z jižní Moravy a tak skoro nic nebylo slyšet. :D

Taky bych chtěl poděkovat klukům od mašinek - Jirkovi, Richardovi a swamovi (který přinesl komplet svůj vozový park), kteří zpřístupnili kolejiště a tak se zbytek soboty strávil dole u mašinek..... a jak Jirka poznamenal.....je to divné, ale lidi od MSTS jezdí na kolejišti a modeláři pařili MSTS :D ..... tomu se říká kooperace .... takže kluci ještě jednou dík ....

A o tom, co se dělo večer na Klamovce bude muset poreferovat zase někdo jiný ....

Jo, Hynďo - jak předem avizoval swam v SZ, tak odpoledne odprezentoval video z trati Liberec-Tanvald .....

Zdravím. Tak i já jsem včera dorazil kolem 23. hodiny domů, staré Báčko topilo dobře, tak jsem ani moc nevymrznul, až při čekání na autobus z nádraží. ;) Super akce, chlapi díky, jsem rád, že mi to konečně letos vyšlo, na druhou stranu, škoda, že jsem musel jet už v sobotu večer a namohl jsem strávit u modelové železnice dále, kde čas utíkal převratnou rychlostí a najednou jsem musel na vlak do Hradce.
Dan

Jinak dnešek probíhá v ještě poklidnějším tempu, zato mašinky na kolejišti opět nestíhají :D ...

Dan J. napsal:
... Hradce.
Dan

Aneb město kruhového objezdu :D.

Martens napsal:
Jinak dnešek probíhá v ještě poklidnějším tempu, zato mašinky na kolejišti opět nestíhají :D ...
Tak to abych se příští rok zastavil. Ty moje odpočívají v kravičce už tak cca 10 let :( :(.

Edie - ale to jsi ještě neviděl unikát v ČR a to kruhový objezd se světelnou signalizací - v Havířově ... sice to vypadá komicky, ale vypadá to, že to provozu pomohlo ...

Tak Havířov mám poměrně z ruky, do Hradce to je z Pardubic přeci jenom blíž, ale kruhák se světly, to je silná káva. Jinak nevím, jestli jsi byl někdy u nás v Ústí, ale máme tu taky "kruhák", a zde nejsou na hlavní ti, co jsou na kruháku, ale ti, co na něj přijíždí :D, taky pěkný špek pro nemístní.

V Hradci je taky kruhák se světlama... Když přes něj zrovna náhodou jedu tak nikdy nevim co mám dělat a většinou se jen nechávám unášet proudem :D

Já tím hradeckým kruhákem myslel obchvat centrem, a ten je vlastně taky řízen světly :D.

Martens napsal:
.....

Zbyňku, co se týče párků, tak nešlo o žádnou náhražku, aležto nýbrž o poctivé drůbeží párky z Vodňan, kde bylo 80% kuřecího masa - ano šlo o ty stejné párky, které jsi s chutí baštil i na předchozí, předpředchozí, předpředpředchozí, předpředpředředchozí a dalších starších slezinách ...... a jak Ti tehdy šmakovalo :D ..... nicméně z chyb se musíme poučit a tak příště pro Zbyňka bude nachystán cibulákový servis, prostřený stůl a jidlo dovezené vedle z La Plaza :D

....
Mě zkrátka ty párky včera moc nesedly a jak je člověk naočkován sdělovacími prostředky, tak vidí jen katastrofické scénáře. Možná to bylo tím, že drůbeží párky si nekupuji. Není to zkrátka nikdy ono.
Jenomže to máš těžké, jídlem se nikdy všem nezavděčíš, vždy se najde někdo jako já, který to obrblá :D
Možná by příště bylo na místě ...vždyď tady máme plno kuchařů, jak se chlubili se svými výtvory v jiném vlákně a všichni byli na slezině Čoudou počínaje. Takový Čoudův guláš by určitě sklidil úspěch. Já bych upekl tyčinky, ale to by bylo o jiné slezině, kde je povoleno pivko. :D

Hynďa napsal:
A komu to avizoval? Já o ničem nevim! Jak může někdo prezentovat můj projekt?!
Vždyť dotyčný říkal, žes ho tím pověřil.
Ale nic si z toho nedělej. Alcapone zase bez mého vědomí předělává mou trať do jiného období, nějaké fake, jak to asi kdysi vypadalo. Blázen. Nedodělal svou 021 old, Pikkuovi slíbil pražský uzel z roku 1900 a teď przní mou trať. Kdyby stavěl od píky a jen se inspiroval a obkoukával, to ještě beru.
Ále, kdo si hraje, nezlobí. Mě jen tak trochu mrzí, že Deterio nemá čas na mé připomínky k úpravám modelů, ale pro tohle hraní si čas udělá, aby upravoval své modely původně pro koridor.

Back
Nahoře