750.7

Dandiouse

Cestující
Dobrý večer.

Jsem tu úplně nový a ještě se tu pořádně nevyznám.
Ale vlastně proč sem píši??
V hlavě se mi zrodil nápad, že bych udělal na řadu 754 reskin nové řady 750.7.

Některé kroky jsem již pro "výrobu" nového skinu udělal.
Našel jsem si model 754 050 (2009) od modeláře Kadr.
Bohužel nevím, jak s ním navázat kontakt a nějak se dohodnout na povolení, případně na drobných úpravách modelu atd..

Také bych potřeboval kabinu pro tuto řadu. Dočetl jsem se, že ji někdo již tvoří, jen nevím kdo je to, a pokud někdo ví, kdo to je, nechť napíše.

Zatím jako eng jsem pouzil zvuk motoru Pielstick, který nápadně připomíná zvuk 12V motoru Caterpillar, který je dodáván do modernizovaných strojů řad 750/3.

Jsem začátečník, tudíž skin asi zatím nebude tak dokonalý jak bychom si přáli. Nicméně, pokud bych se skutečně rozjel, rád bych sem dával screeny u kterých bych byl rád za každou kritiku, případně chválu.

Mám poměrně nízký věk, čili budu rád, když nebudete slovně "suroví".
Děkuji za každou radu, či kontakt na tvůrce.

Tak bohužel, e-mail, co má na stránkách je v dnešní době neplatný. Takže nevím co s tím...
Poradí někdo?? Ví někdo o nějakém modeláři, co udělal brejlovce a ví jeho platný mail??

Treba sa najskôr zorientovať v tom, kto je čo a čo je čo. Kadr je skinár nie modelár. Skinuje na model od Ondri Janiša. Potom to pôjde ľahšie.

dem napsal:
Treba sa najskôr zorientovať v tom, kto je čo a čo je čo. Kadr je skinár nie modelár. Skinuje na model od Ondri Janiša. Potom to pôjde ľahšie.

No dobře, ale majitel modelu je O. Janiš, kterého se mi nepodařilo kontaktovat. Nemohu dále pokračovat, protože 750.7 se v některých věcech od 754 dosti liší...

Mail má Ondra na stránkách, případně mu napiš zde na fóru soukromou zprávu. Ale uvědom si prosím, že není povinností nikoho Ti odpovídat obratem. Takže Ondorvi napiš, zatím skinuj a vydrž, Ondra se určitě ozve.

Honza napsal:
Mail má Ondra na stránkách, případně mu napiš zde na fóru soukromou zprávu. Ale uvědom si prosím, že není povinností nikoho Ti odpovídat obratem. Takže Ondorvi napiš, zatím skinuj a vydrž, Ondra se určitě ozve.

Dobrá, užiju vašich rad. Odpověď obratem rozhodně nečekám, pouze jsem se snažil napsat, že ta stránka, co spravuje emaily, u které je autor přihlášen mi emailem sdělila, že mail je neplatný.

Mail, který má Ondra Janiš uveden na svých stránkách je skutečně neplatný. Zkus mu poslat mail přes toto forum a snad dojde tam, kam má.

Mail už opět funguje, zrušen nikdy nebyl, pouze jsem měl plnou schránku :) Každopádně jsem Dandiousovi odpověděl přes SZ.
Jinak ovšem řada 750.7 je značně odlišná jak od 750, ze které vzniká (tím spíše od 754), tak třeba od "cargové" 753.7, takže bohužel nejde o prostou úpravu několika detailů. Ale ještě nebudu předjímat, jak se situace vyvine.

Fotky staženy mám, ale zatím jen ze zvědavosti. Co ale ve fotkách chybí, je pravý pohled-right a že při focení byly vypnuty baterky a obrazovky jsou tudíž černé. lukáš

Stejně jako ovladače - každý budík (který lze animovat) má v MSTS svůj "ovladač", který dává informaci o aktuální hodnotě.

V definici cvf si nadefinuješ typ ukazatele ( digitální, čárový nebo ručičkový), pozici, pivot ručičky a rozsah měřáku a to jak v hodnotách, tak i v úhlech natočení ručičky ( u typu DIAL).

Back
Nahoře