750.7

Pravý pohled i obrazovky v "online" režimu klidně nafotím, pokud se do toho někdo pustí a bude vidět výsledek. To není problém. :)

Pravý pohled by se samozřejmě hodil :P Ale obrazovky snad není ani potřeba nafocovat, k tomu mám materiály k dispozici, v různých možných i nemožných režimech. Leč nemohu to šířit veřejně.
Takže pokud by se někdo spolehlivý ozval, kdo bude mít rozanimovanou kabinu, mohu doplnit funkční obrazovky a případně pomoci s tím, co by mělo v MSTS jak fungovat, resp. které ovladače (obecně na pultu) animovat (ve vztahu k reálu - byť u těchto "digitálních" pultů je to u MSTS vždy o nějakém kompromisu).

Protože tato diskuse stojí, tak jen dodávám, že mám model daný strnou a čeká, až odchytím 750.7. Nehodlám ji však fotit v takových to podmínkách- sníh. Takže bohužel na projektu začnu, až sleze sníh. :(.

Možná by stálo za to loko naskinovat na stávající model brejlovce. Vyalfovat nádrž, něco na střeše atd. Vyrobit freightanim, který by odkazoval na upravené textury rozdílných partií v původních texturách a zaslat Ondrovi, kterej by to MERGEnul v maxu a vyexportoval v celku. Jedině takto se lokomotivy dočkámě, protože Ondra na otázky proč to ještě není odpověděl: Bo neni čas, pičo!

Musím se přiznat, že mě to hoodně láká. 750 714 nemá chybu ale proč to ještě není? Odpovídám jako Ondra :)

Čouda napsal:
Možná by stálo za to loko naskinovat na stávající model brejlovce. Vyalfovat nádrž, něco na střeše atd. Vyrobit freightanim, který by odkazoval na upravené textury rozdílných partií v původních texturách a zaslat Ondrovi, kterej by to MERGEnul v maxu a vyexportoval v celku. Jedině takto se lokomotivy dočkámě, protože Ondra na otázky proč to ještě není odpověděl: Bo neni čas, pičo!

Musím se přiznat, že mě to hoodně láká. 750 714 nemá chybu ale proč to ještě není? Odpovídám jako Ondra :)

Jelikož jsem zde probírán, tak si dovolím vyjádřit se k tomu ;)
A) Moje nabídka, kterou jsem tu už snad někde uváděl, stále platí... pokud někdo udělá kompletní (a hlavně kvalitní! ne abych musel na půlce přechodů a hran dolaďovat odstíny atp. ;) ) textury, včetně umístění "nových" věcí do volných míst v textuře, jsem ochoten na modelu pracovat. Kromě toho je souběžně v přípravě 753.7, takže opravdu vážným zájemcům mohu poskytnout textury na něj, kde část změn již je provedena (ovšem nenechte se zmást! 750.7 je od střechy k nádrži jiná! :cool: ) Ale freightanim raději snad ne, vymodeluji si to sám. Ostatně změn tam je tolik, že vy to freightanimem udělat nešlo.

B) K tomu citátu: Ano, vyjádřil jsem se v podobném duchu - ale jelikož nejsem z Ostravy, asi jsem to řekl trochu jinak :) Ale není to jen o času - vzhledem k aktuálnímu zaměstnání vcelku blízkému zmiňovaným strojům člověk ne vždy má chuť dělat totéž ještě doma, tak raději dělám 831 a podobné ;) Ale má to i své výhody.

C) Týká se to 750.7 i 753.7 - nejzásadnější chybějící věc jsou zatím stále zvuky, a to zřejmě včetně nahrávek. :oops:

Více případně přes SZ...

Naposled editoval moderátor:
Ondro není problém nafotit (otázkou je jak kvalitně s tou mojí lepší krabičkou) cokoliv na tý mašině včetně stanoviště. Pokud by se někdo nabídl se solidním nahrávacím zařízením, není problém nahrát i zvuky. Problém bude spíš zvuky zpracovat. Je to takové na p**u. Ideální by bylo vzít si na měsíc dovolenou, nasbírat dokumentaci, někde se zavřít a uplácat ;)

Pokud by jste chtěli natočit ty zvuky na 753.7, zkusil bych v Hanušovicích poprosit kamaráda o natočení a na slezině v Praze bych zájemcům zvuky předal.
A i kdyby chtěl někdo někdy nafotit mašiny ze Šumperka a okolí tak není problém. Lukáš

Jako já bych ty fotky udělal na skin, jenže v Tanvaldě, kam jezdí na "eRkách" z Prahy je strašně sněhu a bojím se, ze by ty fotky dopadly špatně. A to navíc jezdí pouze o víkendech. Leda že bych jel kamsi, kde jezdí 750.7 nepřetržitě. Asi jsem si ukousnul příliš velké sousto... :(

Takže se omlouvám, že to buď bude, až bude lepší počasí a nebo mě někdo předběhne.
Já ještě zkusím něco tuhle sobotu něco "vyčarovat v Tanvaldě.

No to zase počkej. Stejně je to modrá svině! To už těm mašinám nikdo neodpáře ;)

No, on by se šiknul jakýkoliv brejlovec v Najbrtu, není čím tahat rychlíky HK Letohrad.:D Jeden se mihnul na slovenském fóru, ale veřejně na stažení bohužel nikde není.:(
Dan

048 u Čoudy http://trainset.simtrains.eu
050 a 061 u ATB http://realsim.webnode.cz/

Dodávám, že 050 je skin od Kadra.

Ahá, tak o těch vím, já ale mluvím v Najbrt nátěru. :D A u BVE žádná mašinka 754 v Najbrtu taky není.
Dan

No já zase reagoval na to, že Dan psal, že není s čím jezdit do Letohradu. Tak Najbrty máte v HK pouze v podobě 750.705-7+714. 754 myslím že žádnou, kdyžtak mne opravte.

Back
Nahoře