750.7

Čouda napsal:
Vrbam napsal:
A co budeš dělat ty? Kromě komandování?

Víš hovno, co dělám ve svým volným čase a chceš mě tady peskovat za zdánlivou želvulátorovou nečinost? Se srovnej a těš se co ti naservíruju až nastane ta správná chvíle ;)

Tak nevím jestli se máme těšit nebo bát.....

P.S.: marně čekáme na dokonalý skin 263.002 od tebe.

Táákže dobrý večer.
Mám nafocenou 750.704. Mám kabinu, mám zvuky. Kdo má zájem o kabinu, pošlu. Fotil jsem i polohy pák a mám zvlášť nafocené displaye. Na co jsem bohužel zapomněl, to jsou boční pohledy v kabině, takže to dofotím zítra. Jinak si myslím, že kabinu teď opravdu stačí jen doanimovat. Takže pište..
Zvuk motoru- to jsem si stoupnul vedle větráku vevnitř a fíra postupně mi tam ládoval kvalty... Kvalita prvotřídní.
Kdo má zájem, poskytnu.
Fírovi děkuji tímto mnohokrát.

Tak aby řeč nestála, tak na zvucích a kabině by se mělo snad už pracovat.
Já už konečně pomalounku, polehounku začínám reskinovat OndryJ 754 068.
Tak uvidíme, jak to vše nakonec dopadne...
Hezký večer.

Čouda napsal:
Vrbam napsal:

Víš hovno, co dělám ve svým volným čase a chceš mě tady peskovat za zdánlivou želvulátorovou nečinost? Se srovnej a těš se co ti naservíruju až nastane ta správná chvíle ;)

Já do teď čekám na ten super dokonalý model 714 ČD. Spíš to dopadne jako s tou jitrnicí z pohádky Obušku z pytle ven.

Ahoj.

Tak po delší době je zas o čem psát. Brejlovec řady 750.7 se už co se týče textur začíná rýsovat. Toto je prozatimní výsledek po asi 12/14 hodinové práce za 2 dny.

Pokud se ptáte, kdy to bude hotové, tak já bych to mohl mít tak do 10 dnů hotové, tedy podle okolností.. Pak vše již závisí na čase OndryJ.

Tak tady to máte: [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://imageshack.us/f/689/beznzvunvm.png/

Dandiouse napsal:
Ahoj.

Tak po delší době je zas o čem psát. Brejlovec řady 750.7 se už co se týče textur začíná rýsovat. Toto je prozatimní výsledek po asi 12/14 hodinové práce za 2 dny.

Pokud se ptáte, kdy to bude hotové, tak já bych to mohl mít tak do 10 dnů hotové, tedy podle okolností.. Pak vše již závisí na čase OndryJ.

Tak tady to máte: [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://imageshack.us/f/689/beznzvunvm.png/
Pokud se obrázek nezobrazuje, klikněte prvým tlačítkem myši a vyberte volbu "otevřít obrázek na nové kartě".

Já myslím že to v žádném případě není paradoxní :D Nejspíš to bylo myšleno paralelně se pracuje.......:oops: Vím že tady nejsou oblíbené plané výkřiky, ale myslím že hovořím za všechny když řeknu perfektní práce a díky za ni...už se těšíme :D

Naposled editoval moderátor:
Kontra napsal:
Já myslím že to v žádném případě není paradoxní :D Nejspíš to bylo myšleno paralelně se pracuje.......:oops: Vím že tady nejsou oblíbené plané výkřiky, ale myslím že hovořím za všechny když řeknu perfektní práce a díky za ni...už se těšíme :D

Pokud je to myšleno upřímně, tak to velmi děkuji, protože je to můj 3. reskin co v životě dělám.

Naposled editoval moderátor:
Tak malý update. Dodělal jsem 2. bok a něco málo jsem udělal na střeše. Pochopitelně, ta má ještě spoustu chyb které budu ladit.
Nyní chybí pouze rám a podvozky. Po dolazení všech maličkostí do dokonalosti poputuje model k autorovi který jej převede do podoby řady 750.7.

Tak můžete se kochat...

01.jpg

kulica napsal:
Čouda napsal:
Vrbam napsal:

Tak nevím jestli se máme těšit nebo bát.....

P.S.: marně čekáme na dokonalý skin 263.002 od tebe.
Kulica, Vrbam: Kluci nemějte strach. Čouda už to má zmáklý, jenom, čeká na povolení od Dekla.

No tak to víš, že to je dobře - no. Ale měli by se rozjet i ostatní. Kdyby každej zaregistrovanej tady na diskuzi udělal jeden skin čehokoliv, tak máme stojů a vozů, že nám hárddisky budou přeplnením praskat a conbuilder se totálně zjančí.. Pracoval jsem, protože byl materiál, byla nálada ale já to věčně zachraňovat nebudu. Potřebujeme alespoň pět dalších odvážných skinařů, co by něco malinko dělali. Bohatě by stačil jeden skin za měsíc. Asi bych měl vzít na slezinu počítač a ukázat lidem jak se to dělá. Jen se bojím, že to asi nepadne na úrodnou půdu a vzhledem k mrazům se mi ani ten PC tahat nechce. Možná bych se mohl vydat cestou video-tutorialů jako Zbyněk. To by asi šlo ;)

Než jsem to dočetl, tak jsem Ti to chtěl navrhnout. Rozhodně bych se na něj chtěl podívat!!

No tak alespoň jeden člověk má zájem. To už za to stojí ;) Akorát mi tak došlo, že FRAPSem to nenatočím. Uvidíme na slezině. Třebas někdo poskytně svůj přístroj a bude možnost to tam předvíst. No to ale nesmím pít ten RUM, stačí jeden lok a nejsem schopnej nic dělat. :(

Back
Nahoře