750.7

Tak mě tak nějak přešla radost, když jsem zjistil, že se reskinované vrstvy zkreslily. Nevíte někdo co s tím?? Dá se to nějak odstranit?? Nerad bych to celé dělal znovu... Jsem začátečník, poučte mě prosím.
Zároveň prosím poraďte, jak nastavit Alfa kanály- průhlednost oken..

Zkus texturu exportovat ve formátu DXT1. Co se týče alfakanálu ten je třeba vytvořit v grafickém programu, např. Photoshop má záložku kanály
kde v alfa začerníš ty místa která mají být průhledná.

Až bude zase nějaká modrá svině v topírně, tak můžu nafotit střechu, popřípadě ventilátory shora. Kdyžtak potom pošlu. Myslím, že by se to hodilo :D

No asi me budeš muset Scotty blíže seznámit s tím, jak tu texturu do formátu DXT1 dát.... Prosím, napiš mi SZ.
Čoudo, střecha by bodla, takže pokud mi ji nějak rozumně nafotíš, budu jenom rád.
Dominiku, děkuji ti moc za chválu.

Tak problém s texturami díky Scottymu jsou odstraněny. Moc mu chci poděkovat, bez něj bych si jinak asi nevěděl rady...
Takže já si myslím, že to budu moc Ondrovi Janišovi poslat..

Dobrý podvečer.
Našel by se někdo, kdož má nějaké rozumné fotky střechy 750.7??? Docela bych je potřeboval.. Rozhodl jsem se tu 750.7 udělat ještě jednou kvalitněji... . Pro dosažení téměř dokonalých výsledků bych potřeboval takovéto fotky, takže pokud někdo z vás pracuje v depu a těmto mašinkám se věnuje, dejte mi vědět.

No, tak ten brejlovec mi prostě nedal spát a já se do něj pustil úplně znovu. Tentokrát už jsem se díky Winckovi007 vyvaroval základní chyby- rozlišení a udělal jsem tu potvůrku pořádněji. Strávil jsem u toho moc času, oči mě bolí, ale jsem šťasten...
Musel jsem předělat popisky na rámu a celý pluh. Ještě musím spoustu věcí vypilovat k dokonalosti. Teď mi nejvíc chybí nějaké podklady na pořádnou střechu, protože ta, co tam teď je nevypadá moc dobře, takže znova volám: ten kdo se u těhle mašin motá, nafoťte mi tu střechu, ať model stojí za to!!!

Takže tady je ten update:
02.jpg
Doufám, že se vám to bude alespoň trochu líbit, i když chápu, že některým bude připadat, že ta textura vypadá stále stejně...

Musí stát ta mašina někde v teple aby střecha byla suchá, musím bejt v topírně a musím mít čas někam vylíst a vyfotit to. Ono to není tak jednoduchý ;)

Čouda napsal:
Musí stát ta mašina někde v teple aby střecha byla suchá, musím bejt v topírně a musím mít čas někam vylíst a vyfotit to. Ono to není tak jednoduchý ;)

Však já vím ;).
To byla jen přací obyčejná věta..

Ahoj, jakmile se mi vrátí mobil z reklamace, což by mělo být dokonce příštího týdne, tak Ti tu střechu vyfotím klidně s těma největšíma detailama :D

No není to žádná zrcadlovka, ale poslat Ti to pošlu a uvidíš :) .. nebo zajdi do Vršovic do depa za mnou a můžeš si fotit klidně zrcadlovkou :)

Šeba napsal:
No není to žádná zrcadlovka, ale poslat Ti to pošlu a uvidíš :) .. nebo zajdi do Vršovic do depa za mnou a můžeš si fotit klidně zrcadlovkou :)

Zajímavá nabídka, které by se dalo využít, rozhodně mobilem ne-e.:rolleyes:

Back
Nahoře