750.7

dvacka napsal:
Ahoj,
mates478 mi včera psal, že má vyfocenou kabinu na 750.5.
Tak mu kdyžtak napiš SZ :)

Prosím moderátora, aby opravil číslo 750.5 na správné číslo 750.7 a tento příspěvek prosím smažte.
Děkuji :)

Ano jak psal Dvacka, u mne je dostupná dokumentace 750.7 jak kabina tak fotodokumentace mašiny nafocená :) a mám nafocené některé 753.7 na skin...Jen stačí napsat do soukromé zprávy a domluvit se :)

mates478 napsal:
Ano jak psal Dvacka, u mne je dostupná dokumentace 750.7 jak kabina tak fotodokumentace mašiny nafocená :) a mám nafocené některé 753.7 na skin...Jen stačí napsat do soukromé zprávy a domluvit se :)

Nějak se pozapomělo na toto vlákno. Je hezké,že se rozjela diskuse o 753.6-kách.
Myslím ale,že je potřeba připomenout ten problém,že stále ještě v MSTS nejezdí žádná 750.7-ma

E499_2002 napsal:
Střechu pro model nafocenu máš?

Nemám. Ale pan Dandious měl 750.7 hotovou. Stačilo ji jenom zveřejnit. Asi musela být hodně perfektní,když ji nejméně třikrát předělával.

Udělej, dávej, psal jsi, že máš tak se ukaž, najdi mi to, pošli odkaz, co mi tykáš, atd. Jak teda pan pan jan251 vyřeší svůj problém? Bych

Naposled editoval moderátor:
poison napsal:
Udělej, dávej, psal jsi, že máš tak se ukaž, najdi mi to, pošli odkaz, co mi tykáš, atd. Jak teda pan pan jan251 vyřeší svůj problém? Bych

Jo dobrý. Až na ten hříbeček co má 750.7 na střeše to všechno vyřešil alfa kanál.

poison napsal:
Bravo, klaním se, že řešení je na světě a výsledek je kde?

No ona je to taková fušeřina.tak se vlastně ani nemám s čím vytahovat.Spíš bych se za to měl stydět.

jan251 napsal:
E499_2002 napsal:
Střechu pro model nafocenu máš?

Nemám. Ale pan Dandious měl 750.7 hotovou. Stačilo ji jenom zveřejnit. Asi musela být hodně perfektní,když ji nejméně třikrát předělával.

To že někdo třikrát předělává model neznamená že je nakonec perfektní a pak já jako modelář mám v šupleti schováno hromadu modelů , který asi nikdy nikdo neuvidí a místo toho kecání tady by mohl někdo přiložit ruku k dílu a taky něco udělat

A diskusi bych asi uzavřel tím, že já už ten "projekt" 750.7 dávno zahodil a raději to přenechám kolegovi Scotty, který se dostal mnohem dál a vše už by mělo spočívat jen ve spolupráci s OndrouJ, o kterém už dlouho zde nikdo neslyšel...
Takže asi tak.

Dandiouse napsal:
... a vše už by mělo spočívat jen ve spolupráci s OndrouJ, o kterém už dlouho zde nikdo neslyšel ...

http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2905&pid=163455#pid163455

Projekt 750.7 je stále v plánu, ale momentálně jsem měl jiné priority než MSTS a navíc chystám ještě jiný projekt, který měl tak trochu přednost... a na ten si počkejte do Vánoc :P

Tož kura, dyť se o něm zde tak hojně diskutovalo. Dokonce tak, že půlka skončila v Odpadu.

Back
Nahoře